Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cafe russo

DZIEWCZYNY CWICZACE REGULARNIEsa tu takie??

Polecane posty

liv- nie wiem co poradzić.Dla mnie ćwiczenia stały sie ostatnio nałogiem.Jak widzisz efekty to naprawdę chce się to kontynuować Moze spróbuj od hula hop, bo nieźle ubija ciało ;) a jest to przyjemne ćwiczenie... spacer w chmurach- ja teraz eksperymentuję z 8minute ABS i muszę przyznać że jestem zaskoczona.Niezły wysiiłek

Gość misia00
Hej:) czytalam wasze wypowiedzi. jestem pelna podziwu wytrwalosci. mozecie mi powiedziec jak to jest z tym Billem? w marcowych wypowiedziach mowilyscie ze cwiczycie. ja cwicze od jakiegos tygodnia. na poczatku 8 minut a teraz sciagnelam se godzinne to wytrzymuje tylko pol a i tak jestem cala mokra i mam niesamowite zakwasy. mozecie mi powiedziec czy po tych kilku miesiacach widac jakies efekty cwiczenia Tae-bo? Pozdrawiam:)

Gość misia00
Czarodziejka z Oz- ja je sciagalam w emule. wpisujesz tae-bo albo billy blanks i Ci wyskoczy:)

Gość gietka
ja tez cwicze z billym ale dosc nieregularnie (regularnie z innymi hehe) efekt na pewno jest taki, ze po kilku miesiacach skonczysz bez zadyszki:) ja nie cwicze z nim bo...sie nie zmecze hehe koncze trening i jest tak jakbym wrocila z intensywnego spaceru;) powodzenia!! ja mecze moja nowa pilke i jest super, sciagnelam z netu program z pilka, mozna cwiczyc cale cialko super;) jedyne czego sie nadal nie moge pozbyc to paskudny nalog czekoladowy:( pzdr.

Gość gietka
co do tae-bo to ja mam plytke z inna babka, poszukaj sobie moze cos z Tracey Mallet, ja mam "skacz, walcz i spalaj kalorie", mnie meczy bardziej niz billy i nie jest taka monotonna;) albo lagodniej-jane fonda-aerobik na poczatek ..

Hej!!! ja też ćwiczę regularnie. Codziennie jeżdżę na rowerze 30minut, kręcę hula hop, często pływam i gram w siatkówkę.

Gość insomnia777
Co do mnie....ja zaczynam. Przede wszystkim chce wyrzeźbić brzuch , ale też ogólnie poprawić moją nędzną kondycję.... W sierpniu jadę na obóz taneczny, więc trzebaby było wziąć się za siebie, aby do tego czasu były już jakieś efekty :) Trzymajcie za mnie i mój zapał kciuki.... Choć boję się, że ten zapał niebawem wygaśnie.... Zobaczymy :D Powodzenia Dziewczyny !!!

Gość gietka
co tu taka cisz dziewczyny? gdzie si epodzialy wszystkie cwiczace?:) juz na wakacjach? szczesciary..;) ja zaraz bede meczyc pilates gymball workout -cwiczenia z pilka polecam na brzuch -rewelacja! jesli jeszcze nie na wakacjach to prosze mi tu pisac jak treningi:) pzdr.

Gość gietka
czy topik juz umarl??????????????????????????? podnoszeeee :P

Gość anikaa
Hej dziewczyny, ja również ćwiczę regularnie. Od lutego przestałam palić i zapisałam się do fitness klubu. Nie palę cały czas nawet mnie nie ciągnie. No i ćwiczę 2 x w tygodniu siłownia i 1 x aeroby.

Gość gietka
witaj anikaa ratujesz honor forum ! powodzenia i przede wszystkim wytrwaj przy niepaleniu! i przy ruchu tez bo na pewno warto.. pzdr

Gość gietka
rozumiem,z e topik umarl :)

Ćwiczymy, ćwiczymy, a niektóre cały czas, nie tylko przed wakacjami żeby móc wyskoczyć w bikini:) Podbijam topik, wypowiadajmy się, pokażmy tym z diet że jest nas dużo:-D

Gość hej hej
Czesc dziewczyny!!!!Chce sie do was dołaączyć, ja ćwicze regularnie, tzn. codziennie od poniedziałku do piątku.A dokładniej to prowadze aerobik,uwielbiam to robić,to moja pasja,dzisiaj właśnie zaczynam po letniej przerwie i musze przygotować jakiś układ,szczerze mówiąc gdybym nie musiała sie przygotowywać to by mi sie nie chciało ćwiczyć w domu.W grupie to całkiem inaczej jest ,ciekawie i czasem zabawnie.Pozdrawiam!!!!

ok!!! to i ja się dołączam :) dieta bez sportu ma krókoterminowe efekty, a ostattnoi czytałam, że mimo chudnięcia, takim osobom i tak zalega tłuszcz gdzieś tak głeboko, bo nie jest on spalany poprzez ćwiczenia :) Co do mnei to wolę sport niż diety, bo uwialbiam jeść dobre rzeczy ;)

Podbijam topik, nuda jak 150 na tym Fitnessie, choćbym miała gadać sama ze sobą, to się wpiszę:-D Wczoraj biegałam! A co! :-D

Chyba przejdę na jakąś kretyńską dietę, założę topik typu \"kto ze mną - 20 kg do sylwestra\" i w godzinę będę miała 100 wpisów:-O

Hej,jest tu ktoś jeszcze?:) Ja ćwiczę regularnie w klubie fitness bo to mnie motywuje;).Piszcie jak jeszcze ten topik ma istnieć.Odezwę się wieczorem,lecę na uczelnię teraz.Pozdrawiam:*

Hej:) Ja się nawróciłam od 1.10, bo przez całe wakacje pracowałam i nie miałam czasu na ćwiczenia. Od zeszłego poniedziałku codziennie kręcę 1h na hula hopie, mam dziś 9. dzień A6W, do tego nozyce i cos jeszcze na uda. Ja chcę juz widziec efekty...:( Ostatnio łapie mnie takie zniechęcenie, bo chciałabym juz zgubic trochę tego brzucha. Czy któraś z Was ma może płaski brzuch? Ja bym chciała tki mieć. Ile miesięcy musze czekać na taki efekt, gdy kręcę hh i robię a6w? Naprawdę mi sie już odechciewa, a szkoda tych rozpoczętych starań...

Witam wszystkich:) U mnie był chwilowy zastój, bo nie miałam czasu, a od wczoraj znów zaczęłam jeździć na orbitreku. Biegać już nie biegam bo za zimno, a ja do wyczynowców nie należę:) Ostatnio na wyjeździe integracyjnym skorzystałam z sauny (1szy raz w życiu) i basenu (nie pierwszy raz;) ), i myślę żeby wprowadzić pływanie i saunę w swoje życie, podoba mi się:) Teraz zimno, ciemno, cięzko się wziąć za sport, ale Alleluja i do przodu:_D

No hej;) i jak tam dziewczynki Wam idą ćwiczonka? Tak czytałam ten topik i zastanawiam się czy kurcze tylko ja ćwiczę w fitness klubie a reszta w domu? Czemu tak?Przecież z treningów w klubie raczej lepsze rezultaty są,jak trener ułoży trening no i te wszystkie profesjonalne maszyny, aerobik bez ograniczeń. Chyba ze to kwestia braku czasu?Albo kasy?Chociaż wydaje mi się że 130 zł miesięcznie za korzystanie bez ograniczeń z sali cardio, siłowni, stretchingu, aerobików i spinningu, sauny to nie tak znowu drogo? W każdym razie ja polecam, bo mi sie dom nie kojarzy z ćwiczeniami:) buzi dla Was

hej dziewczyny! Mozna do Was?? I ja cwicze calkiem regularnie. Moja pasja to bieganie ale cwicze tez w domciu przy plytkach. Biegam sobie tak ladnych pare lat a cwicze tez dosc dlugo.. Dziewczyny! Nie dajmy umrzec temu topikowi bo jak zauwazyłam to tylko na dietach taki ruch ze hohooo! Pozdrawiam

KASIUNIA - wiesz, w moim przypadku chodzi akurat o to, że w moim mieście nie ma profesjonalnej siłowni, a o trenerze czy instruktorze nie wspomnę. Jest jakaś osiedlowa pakernia, i tyle. Poza tym cierpię na chroniczny brak czasu, bo zapracowana kobieta jestem:) Poza tym nie lubię jak ktoś mnie pogania, i nie znoszę np aerobiku, lubię sobie ćwiczyć sama i w swoim tempie.Nie chodzi o kasę, bo akurat te dajmy na to 130 zł nie byłoby mi szkoda, tylko inne względy. Jestem typem indywidualistki i ćwiczę dla przyjemności a nie dla konkretnych efektów:-D

Jak idą ćwiczenia, kobietki? Nie ma pogody na biegi, co? Trochę się ochłodziło. Ja jednak uporałam sie już ze swoim zniechcęceniem i dalej kręcę hh, robię a6w. Jestem zadowolona, bo widzę, że mi trochę sadełka ubyło. W ogóle zrobiłam się gładsza. Jeszcze trochę i będę tak piękna jak Wy:) Ile to miesięcy powinnam sobie wmawiać, że nie cierpię słodyczy, a sport jest mi powietrzem...?

Hej dziewczyny! Moze sie troszke ochlodzilo ale ja biegam. Fajnie ze jestescie. Milo poczytac ze sa osoby ktore cwicza i nie traktuja tego jak zło konieczne..

Gość bettibe
Hej, dziewczyny. Chce schudnac 5 kg. Nie wiem jak to rozlozyc w czasie. Nie mam nadwagi, waze prawidlowo, wiec szybko nie schudne chyba... Co polecacie? Z diety i cwiczen? Pozdrawiam.

Dzień dobry:) Byłam wczoraj na basenie, pierwszy raz od kilku lat jak go otworzyli:) Pomijając fakt że miałam niezłą zagadkę jak wygrać z magnetycznym zamknięciem szafki, było całkiem fajnie. Chyba będę chodzić częściej:) To super odpręża i relaksuje. Fajne są takie urozmaicenia;)

bettibe-skoro nie masz nadwagi to czemu chcesz aż 15 kg schudnąć?;o przeraziło mnie to... Ja dziś idę do mojego fitness klubu poćwiczyć ciałko;) Jest tu ktoś kto chodzi do klubu jeszcze?JEśli tak to jakie ćwiczenia sprawiają Wam najwięcej przyjemności? JA lubie ćwiczyć na tym tzn\"narciarzu\"-wiecie o co mi chodzi?:) Ja widzialałam tu na forum,że dziewczyny mówią o orbitreku,to jest coś w tym stylu tylko większe.A może jest to sprzęt lepszej klasy dlatego lepiej wygląda po prostu?Sama nie wiem.Lubię też step mastera.:) i siłownię. Powiedzcie mi jeśli któraś zWas wie jak ćwiczyć w klubie czy też na siłowni żeby nie rozbudować nóg tylko żeby wysmuklały? boję się trochę za dużych mięśni od tych ćwiczeń regularnych...Pozdrawiam Was serdecznie