Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cafe russo

DZIEWCZYNY CWICZACE REGULARNIEsa tu takie??

Polecane posty

hejos:D:D:D oj dziewczyny zawodzicie mnie:P moga byc dwa wyjscia waszej nieobecnosci na topicu naszym: a)nie cwiczycie w ogolge i nie macie sie czym pochwalic lub tez b)cwiczycie az tak ze nie amcie czasu na pisanie:P jao sie arzcej zaliczam teraz juz do tej pierwszej grupy:( mam duzo na glowie i jakos nie znajduje czasu na cwiczenia:/ wiem ze to slaba wymowka ale lubie sobie ja wmawiac i usprawiedliwiac:P nie cwiczylam wlasciewei w ogole od pocztku mojej choroby:( jutro ide na kontrol do lekarza i od soboaty zacznam akcje \"przedwakacyjna\":D:D:D ktroa bedzie polegala na tym ze bede duzo cwiczyc i zrobie totalne oczyszczenie po tych antybiotykach:D 3 majcie za mnie kciuki:D pozdrawiam:D:*

Uhuuu!!! jest tam ktos??;> ja do dzis zaczynam moja akcje eh juz sobie wszystko zapsiamlam:D ehhe mam jakis dobty humorek wiec moze nie bedzie az tak trudno:D:P w kazdym razie 3majcie za mnie kciuki:D tylko na pewno...:P hih pozdrawiam i wracajcie!!!!!!!!!!:D:D:D

Gość TallyWaill
Dziewczyny, czy jesli bede 1 godz. dziennie jezdzic na rowerku stacjonarnym, na najmniejszym obciazeniu, uda mi sie pozbyc tluszczu na udach i posladkach, oraz pozbyc cellulitu?? Czy pupa zrobi sie jedrniejsza? Czy jednak godzina dziennie to za malo??

Rasputita buziaki:) Trzymam oczywiscie za Ciebie kciuki :))))) Ja narazie delikatne cwiczonka robie:) Tally Wal, najlepiej jakbys robila cwiczenia a na koniec wskakiwala na rowerek, nikoniecznie godzinke, wszystkie cwiczenia z rowerem niech trwaja godzinke:) pozdrawiam

Hejka:D oj juz tu chyba nie zagladacie:( topic spadl marnie zepchniety :P a ja to troszke cwiczylam (no moze bardziej niz troszke:P) i troszke schudlam ale jeszcze zmierzam wziazsc sie za siebie [jeszcze bardzeij:P ] hej sliczne pogoda jest prawda??;> ja to sie popoludniami opalam i uze czarna jestem normalnie nigga:P:classic_cool: hih a dziewczynki macie jakies plany na wakacje?? odezwijcie sie jakos kiedys:D:) hi pozdrawiam 🌼 p.s. echoo dzieki sliczne za kciuki 👄

oo witaj papryczka222 :D co tam u ciebie??lubisz cwiczyc?czesto to robisz?? i w ogole masz jakies planywzgledem swojej kondycji ,figury ,stylu zycia itp, itd:P a ja po basenie jestesm :D ale sie naplywalam heh i mam zamiar zainwestowac w rower bo poprzedni mi ukradli:( i teraz nie mam na czy jezdzic😠 pojde sobie na balkon polezec i poopalac sie w juz mniejszym sloneczku:D;) pozdrawiam🌻

Gość Vanilla__
Od trzech tygodni ćwiczę z Jane Fondą (i z moją przyjaciółką :) )niemal codziennie po pół godziny, a od dwóch dni również 8 minut na brzuch albo 8 minut na nogi i tyłek. Są efekty, ale oczekuję większych.

Gość gietka
ja nadal cwicze! tak jak od wielu lat;) ostatnio przedobrzylam ze slodyczami i waga podskoczyla, ale nadal ostro cwicze. wiosna za oknem do tego motywuje (albo raczej lato..). wiec ciagle stepperek, pilates, tamilee webb, joga...a ostatnio kupilam sobie taka duza pilke, jest swietna na brzuch i nie tylko! i relaksujaca dla kregoslupa.. wiec dziewczyny Wy tez zabierajcie sie do roboty, bo ja nigdy nie zalowalam;) pzdr!!

Heloo, uff ale dzis bylo gorąąąąąąco:D bylam nad jeziorkim i troszku poplywalam;D zrobilam 8abs i czuje sie swietnie. i wiecie co ;> ladnie sie prezentuje w bikini:D a to dzieki moim cwiczeniom:D hihh pzdr:D:D:)👄

Tez bym tak chciala... 48 kilo waze a cellulit na nogach.... No ale jak sie ma 28 lat to juz ciezej wytepic :(

czesc:D troche cwiczylam przez caly tydzien troche biegalam itp. a teraz sobie sciagnelam taki trening 1.5 h cardio ze stepem i zaraz zamierzam pocwiczyc:D ahaa i jeszcze kupilam sobie wreszcie hulahop:P tak wiec dzis bede krecic hih:P Zingu- nie mozna sie poddawac!no fakt ze juz w twiom wieku troszku trudnej ale to takze nie jest niemozliwe:P tzn nie w caloasci na pewno ale czescowo sie da.powiedz stosujesz jakas konkretna diete??a co z cwiczeniami??i jak czescto i czy systematycznie??prosze odp to moze cos zaradzimy w twojej sprawie:D pozdrawiam🌻

Hi Dziewczyny, jakis czas temu do w mirae systematycznych cwiczen dolozylam 2 razy w tygodniu po 30 minut pobytu w saunie, co 2 dzien masowanie ud Cellese Philips, 2 litry wody dziennnie minimum i ograniczylam soil. Efekt jest piorunujacy. %0 % cellulitu zniknelo po okolo 2,5 tygodnia. Co prawda zdaje mi sie ze ten moj cellulit to efekt zlej gospodarki wodnej, co jest pewnie latwiejsze do usuniecia niz tluszcz. Wnioskuje po wygladzie. Nie bylo zadnych grudek ani dziur, lecz takie jakby opuchlizny gdzie niegdzie, Tak jak przy uczuleniach podskornych: dosc rozlegle nie laczace sie place. Na szczescie juz sa efekty i mam nadzieje ze za m-c bez wstydu ubiore sie w krotka spodniczke. Pozdrawiam

Heloo:D zingzu: to swietnie ze ci sie udalo:D oby tak dalej:):* spacer w chmurach: Witam:) fajnie ze sie przylaczasz;) hmm piling kawowy nie weim dokladnie ile razy ale tak mysle ze moze 2/3 razy w tyg. ja robie na zmiane kawowy, cukrowy, z soli . kawoy jest w porzadku ale ma jedna wade:( natomiast: po calym tym obrzadku w laziece wyglada tak jakby chodzily mrowki hih piszcie co tam u was:D ja to mam dzis jakis zly humor.bylam na zakupach i chciala sobie sukienke letnia kupic i nie mogalm na siebie patrzec:/ oj! nowwu przytylam bo ostatnio mialm troche imprez i wiecie siedzenie jedzienie itp. bleh! teraz bede pokutowac za pyszne torty:( no nic. ide lulac. bye bye girls:D:*

rasputita-masz moze jakies inne przepisy na inne peelingi? chetnie poprobuje z czyms nowym. peeling kawowy tak ladnie pachnie:) teraz to sie zmobilizowalam do cwiczen i rzeczywiscie widze efekty, bo wlasciwie to trenuje od poczatku tego roku. juz na topicu o hula hopie zachwalalam ten prosty i uzyteczny wynalazek:) teraz chce zrobic szpagat:D

WITAJCIE, CHĘTNIE SIĘ PRZYŁĄCZĘ...ĆWICZĘ JUŻ KILKA MIESIĘCY.ZACZYNAŁAM PO MALUTKU I PO TROCHU ALE TAK MNIE WCIĄGNĘŁO ŻE SZUKAM CORAZ TO NOWSZYCH CWICZEN... CODZIENNIE KRĘCĘ HULAHOPEM OKOŁO POŁ GODZINKI, ROBIE CWICZENIA NA BRZUCH, TZW NOŻYCOWATE, DOLACZYŁAM TERAZ POMPKI KOBIECE NA ŁADNE PIERSI... SZUKAM CWICZEN AEROBOWYCH, SPALAJĄCYCH TKANKĘ TŁUSZCZOWĄ...TAKIE CWICZENIA KTÓRE MOZNA WYKONYWAC W DOMU ALE BEZ ŻADNYCH SKAKAŃ...MOŻE COŚ POLECACIE? CHODZI MI GŁOWNIE ZEBY SPALIĆ TKANKĘ TŁUSZCZOWĄ W TALII, BO TYLKO TAM JĄ POSIADAM

witajcie:) spacer w chmurach- swoja droga znam dwa przepisy na piling kawowy 1.to kawa, cymanon, troszke soli i oliwa 2.to kawa i jakis zel pod prysznic lub do kapieli a tak to z cukrem i sola jest podobnie.oba skladniki mozna uzywac w pojedynke[ lecz tylko na dobrze spulchnina skore] lub z jakism zelem czarodziejka z Oz-WIATAJ:) super ze tez cwiczysz:D chesz cwiczenia aerobowe czyli cardio -spalajace tkanke tluszczowa. wiesz co poszujak w necie troche np. na emule albo bearflix i wpisz cardio to ci wyskoczy [ło matko] paredziesiat:D ja ostatnio sciaganelam cwiczenia ze stepem ale niestety jeszcze nie zainwestowalam w step he chyba trzeba bedzie kupic ;) ok mykam ja napelniac moje hula hop ryzem heh a nóż sie uda pokręcic:D:D pozdrawiam;)

przeszukałam Aresem, trochę tego wyskoczyło, ale obawiam się że nic dla siebie nie znajdę...Muszę znaleźć coś indywidualnego na spalanie.Nie mogę za dużo skakać bo mam bóle w klatce piersiowej...

a czy przypadkiem trenowanie na hula hopie nie jest takim cwiczeniem na spalenie tkanki tluszczowej? pocieszam sie, ze dzieki temu zgubie oponke z brzucha. moze w polaczeniu hula hop z brzuszkami moge miec plaski brzuch? moze to za malo?? pewnie tak...:D

spacer w chmurach- za mało, jeśli masz problemy z talią. Ja mam problemy właśnie z tym miejscem.Chcialabym trzy cm mniej. Już długo kręcę hulahopem a spadło tylko 2 cm.Oczywiście będę kręciła cały czas ale chciałabym wybróbować coś jeszcze

rasputita - moim problemem jest waleczek (oponka:P) na brzuchu, talie mam wyrazna i nie mam odstajacych boczko (oh, jak dobrze, ze mam hula hop). Poprostu chodzi mi o plaski brzuch. Czy to znaczy, ze robie za malo??:D pewnie tak...

no to zazdroszczę że nie masz boczków...Powiem Ci tak...naczytałam się różnych informacji na temat ćwiczen, spalaniu idt...i jeśli chcesz mieć płaski brzuszek, musisz spalić tkankę tłuszczową która tam posiadaśz, bo ćwiczac mieśnie brzuch zrobi ci się optycznie większy gdyż tkanka tłuszczowa pozostanie taka jak była a mięsnie pod nią się rozrosną... żeby spalić tkankę tłuszczową, należy mieć odpowiednią dietę , albo uprawiać ćwiczenia areobowe.Podobno dobrze jest biegać z rana, ale ja nie dałabym rady chyba wstawać o 6 żeby pobiegać... Dasz radę \"spacer w chmurach\" tylko zastanów się gdzie robisz błąd... Przyznam Ci, że ja mam ładny brzuszek, ale tak jak wspomniałam walczę z talią i boczkami ;).Trzymam kciuki.

kochana, jesli twoim problemem sa boczki, to kolko spokojnie cie tam odchudzi:) ja troche boczkow zgubilam na hula hopie, ale brzuch stoi w miejscu, no fakt, miesnie mi urosly od a6w i moze dlatego tak wyglada. Ten tluszcz z brzucha nie cche mi zlezc:P postaram sie biegac jeszcze, ale to po sesji. Czyli myslisz, ze kolko to za malo na spalenie brzuszka? ehhhh

ja opisuje dużo na swoim przykładzie...Wcześniej nie miałam ładnego brzucha a wręcz brzydki.Odkąd ćwiczę, jestem z niego dumna ;), tyle że oprocz cwiczeń ograniczyłam jedzenie, bo strasznie się obżeralam. Hula hop znam i lubię i też działa na brzuch... Jeśli mogę Ci poradzić hulaj nadal a do tego dolącz ćwiczenia brzucha typu nożycowego.Ja robię trzy serie po 20 nożyce skośne i pionowe, kręcenie kółek nogami i podnoszenie obu złączonych nóg do gróy... Pamiętaj, że trzeba przy tym napinać mięśnie, żeby nie ociążać kręgosułupa.Będziesz zadowolona z tych ćwiczeń, jeśli dolny brzuszek Ci sterczy.Mi też sterczał ;)

dzieki, czarodziejko z oz. na pwewno mi sie przydadza te cwiczenia. bede je praktykowac i moze zgubie te oponke. wlasciwie to ona nie jest taka duza, a do tego miesnie spod spodu, ktore mam dosyc mocne i robi sie balonik cholerny. generalnie wystarczy, ze cos zjem i juz jestem zaokraglona. nie cierpie tego:o

Gość liv.
pisze do was dziewczyny, bo potrzebuje pomocy ! po krotce mam 169cm, waze 62kg. jestem na diecie w sumie to jest polaczenie 1200kcal i south beach :) juz troche schudlam ale teraz mam zatrzymanie wagi :( chce zaczac cwiczyc i tu zaczyna sie problem ... zero kondycji i zero zapalu :( mam na kompie absy i calanetics, w szafie lezy skakanka ... powiedzcie kochane jak sie zmobilizowac i jak zaczac, zeby po 1,2 treningach nie zrezygnowac !