Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no smile

dziewczyny z zaburzeniami jedzenia chcące schudnąc!!! Startujmy!!

Polecane posty

Gość Dlaczego tak mi smutno
Jakoś wytrwałam. Nawet nie myślę o jedzeniu. Rano zjadłam michę płatków owsianych, a potem, o godzinie 16 kwaśną pomaranczę. Jeszcze 3 godziny i idę spać. Wytrzymam. Nie wiem tylko, co zjeść jutro, aby nie przekroczyc 500 kcal. Pa pa dziewczyny. Trzymajcie się. Jak minął Wam dzień?

uff ... naczekałam sie dzisiaj w kolejce do lekarza :P ... :classic_cool: .... 6 ..sniadanie ... 2 kawałki razowca + (sałata + troche oleju ) pomarancz mała , kiwi 12 30 obiad ... hmm nie wiedziałam co mam zjesć ...nie chciało mi sie nic ugotować ..2 kawałki razowca + ta sałata co rano ... hmm ...1 kiwi , jabłko .. po 14 :/ złapał mnie głód ..wiec zjadłam .. troche razowca + słata:classic_cool: + 1 kiwi za chwile ide sobie zjesc cos na kolacje ... :( ale mam złe przeczucie , że ta dieta zupełnie nic nie daje ! :O jestem jakaś osłabiona , napuchnieta ?! nie moge sie skoncentrować...a może to na grype mnie tak kreci ? sama juz nie wiem :/ ... no wiec jutro sie zważe ... jeżeli waga nic nie spadła ..spoko może to chwilowe .. kolejny tydzien poswiece takiemu stylowi odzywiania .może cos sie zmieni ... ale jeśli na wadze bedzie wiecej niż 51 !!! ... to sorry ale widocznie weglowodany mi nie służą i bede musiała jednak zacząc jeśc wiecej białka ! ...

Gość _zabiegana_
Mysle ze jednak powinnas jest troche bialka...Chciazby dlatego ze to powinno Ci podkrecic przemiane materii.. Dzis po imprezie(zawsze jem sporo nastepnego dnia) 2 jajka 2 kawalki chleba z ziarnami 2 pomarancze Micha salaty z tunczykiem, ogorkiem i pomidorem polane oliwa z oliwek male ciasteczko ogolnie jestem zadowolona :) rowniez z tego ze jem wiecej bialka-tez mam tendencje do opychania sie chlebem... Trzymajcie sie, ja mysle ze weszlam na dobra droge-najwazniejsze to wpasc w rytm :) PS impreza wbrew pozorom sie udala :)

gdzie jesteście 😭 ? ja powinnam sie teraz uczyć :/ ale nic mi sie nie chce .. :( ka kolacje sałatka ..:D z sałaty , zielonej papryki + dosyć gruby kawałek razowca ... jutro nie bede jadła chleba:P ... bo zbyt duzo go jem ... ale w sumie na cały dzień ... sniadanie pewnie ok10-11 owsianka :) + otreby ... + starte jabłko obiad ok 14-15 : surowa marchewka starta na tarce :classic_cool: + sałata + gotowany razowy makaron :) kolacja może kasza gryczana i warzywa albo po prostu owsianka ;) ... o 19 wskakuje na rower:) ... zrobie dodatkowo inne ćwiczenia ... hula-hop :classic_cool: ...rozciaganie .. rowerek w powietrzu itd ...

Gość Dlaczego tak mi smutno
Dziś też mi się udało... Ti juz 6 dzień. Czuję się o wiele lżej. Zjadłam dziś owsiankę, pół grejfruta i 8 ogórków kiszonych ;/ Chyba nie jest tak źle. A Wam jak idzie?

i jak tam moje przyszle chudzinki??:) gwiazdeczki bardzojestem ciekawa czy schudlas:)ja chyba tez za malo bialka jem:(Od wtorku nie mialam zadnego napadu,cwicze ABSy,6 Weidera,na rowerku jezdze,ale...no wlasnie jest jedno ale!Nie potrafie nic nie jesc po 18 lub 19! nie ze mam glod psychiczny tylko poprostu taka glodna jestem ze zasnac nie umiem!!!Wczoraj kolo 20 wypilam pol soku pomaranczowego,garsc platkow fitness,pol jablka i przed spaniem mleko 0,5% z miodem!Myslicie ze odbije sie to na mojej diecie??:( Dzisiaj popoludniu czeka mnie impreza rodzinnaczy kupa zarcia :o mam nadzieje,ze nie polegne!!!PO 18 zamierzam jesc owoce(chociaz z tymi cukrami ostatnio to przeszadzam) i pic duzo herbatki lub sokow:) No nic spadam na zajecia:) 3majcie sie cieplutko i udanej soboty🌻

Winogronka8 :( nie mam dobrych wiadomości ... dzisiaj wstałam ... odwiedziłam toaletę , żeby być totalnie pusta:classic_cool: nic nie jadłam nic nie piłam ........................................................ i co ? :O:O:O buuu 52kg !!!!!!! ale sie wkurzyłam ja juz mam tego dość :O .... waga na pewno dobrze dzisała :( z tej rozpaczy własnie zjadłam na sniadanie grzeska i troche czekolady ... cały tydzień :( same warzywa , dużo owoców troche owsianki ...razowiec .... mało jadłam ... kcal chyba nawet mniej niż 1000 :O ...no kurde 😭 musze przejść na diete plaż południowych :( tylko brak wegli powoduje u mnie spadek wagi ... ... takze 0 chleba , makaronu , kasz , owoców ... po prostu dużo warzyw i duzo białek ...

dziewczyny :) teraz nie mam czasu na kafeterie .... mam dużo zajęć ... odezwe sie za jakiś czas .. może za tydzień może później ... trzymajcie sie ciepło :) i powodzenia wam zycze ! ...