Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna 30letnia

jestem 30-letnia dziewicą i jestem z siebie dumna!

Polecane posty

babsztyle? no pieknie a niech ci Bozia i blizniaki da od razu :) kazde dziecko to szczescie jest ogromne nie zazdroszcze Ci kochana, ani blony, ani tego,ze za rok bedziesz miala dzieciatko, ani slubu, bo to co ja teraZ mam w zupelnosci mi wystarcza

Gość podobniejak srix bebuloza
nie uwazam, ze dziewctwo jest w kobiecie najcenniejsze. Moze byc dziewwica o wrednym charakterze i niedziewica o dobrym,

Gość nowa znajoma
sheenka no coś ty!!! on też pewnie prawiczek, i do tego piękny!!! :P

do autor topiku czego sie przejmowac?? ze nie masz rodziny, bywa, ale masz chlopaka, narzyczonego chociaz?

Gość piekna 30letnia
jesteście wredne i zazdrosne i jeszcze ciemne. Jeśli macie dzieci w wieku 20kilku lat to albo nie studiowałyście albo zaocznie, a studia zaoczne soą g**** warte

robie 2 kierunki dziennie! i nie obrazaj mnie ok?? dzieci nie mam jeszcze!

Gość znam tez dziewice
ktora w odbyt sie wali ale tez twierdzi, ze cnotliwa pojdzie do slubu, moze to ty?????? Zalosna jestes

Gość nowa znajoma
No pewnie!!! Wszystkie przegrałyśmy życie!!! :P Kto to widział do 30 skończyć studia,stracić cnotę,wyjść za mąż i urodzić dziecko!! To powinno byc wręczkaralne!! ;) A może wprowadzić ustawę - stracić cnotę można dopiero po 30!! :P

Nowa znajoma, ja mówię o tych co straciły cnotę, ale do 30tki nie założyły rodziny, te dopiero przegrały życie :P. Dziewice zawsze mogą sie pochwalić cnotą :P

Gość a ja mam 20 lat
jestem dziewicą ale już nią nie chcę być :( im dłużej sie czeka tym trudniej

a masz juz kogos na stale? 20letnia...? :) jesli nie to problem, a jesli tak to jaki :>

Gość a ja mam 20 lat
no właśnie nie mam nikogo :(

Gość ja ja ja
4 lata sa ze soba i co?? zero seksu?? nie wierze... ten facet pewnie rznie wszystko co sie rusza :P a moze jest prawiczkiem?? :P

no facet dajmy na to ma 30 lat i od 26 roku nic ;p o jezu ciezko;p

Gość nowa znajoma
To on już prawie impotent!!! chyba że bokami dorabia :P

Gość piekna 30letnia
my myslimy o sobie poważnie. Postrzegamy siebie w kategoriach ludzkich, a nie jako obiekty seksualne. W śiwecie wypełnionym po brzegi erotyką takie wartości jask czysta miłość, szacunek zaufanie zanikają. My właśnie te wartości kultywujemy.

Gość no tak bywa
reasumujac on piewkny ona piekna..., prawiczek i dziewica... buaha...pewnie uroodzi przez niepokalane poczecie:D:D nastepnie złozą wspomniana petycje, potem ją uchwala.. i za sex przed 30-stka..bedzie krzesło elektryczne.. my wyginiemy jak dinozaury..a oni beda zyli dlugo i szczesliwe:):):D:D:D

Gość buehhehe
autorze topiku>>> nie przegrałeś życia.... ale z drugiej strony czym się tu chwalić i wywyższać? 30letnia>>> studia dzienne kończy się w wieku ok 24 lat..... coś ty przez pozostałe 6 lat robiła ? w zyciu trzeba mieć jakiś plan..... jakiś cel..... to cenię w ludziach.... marudzenie do 30 i czekanie nie wiadomo na co..... jest żenujące.....

albo eksploduje pewnego pięknego dnia (jeśli jest prawiczkiem - choć w to ciężko uwierzyć) i wtedy dopiero się zacznie, będzie bzykał wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka ... hmm, nie wiem co gorsze :/

hehe pamietam, jak kiedys na lekcj religii (oj stare czasy) w LO, katacheta do slubu swojego byl prawiczkiem, powiedzial tak nam, mial 28 lat jak zamoczyl;p

Gość a ja mam 20 lat
jakbym miala faceta którego bym na prawdę kochała i on by mnie też kochał to bym sie nie wahała co to za róznica przed czy po ?? co ci to daje ze poczekasz do ślubu jeśli wiesz ze chcesz z kims byc to z nim będziesz traktujesz slub jako gwarancję?? - "przespię się z nim po slubie bo wtedy juz mnie nie będzie mogł zostawić"

Gość Leonie
A ja mam pewna teorie na temat tego jej narzeczonego... :O Może to po prostu nieujawniony gej, który traktuje tą naiwna jako swoją "zasłonę dymną" przed rodziną i znajomymi... taki biały związek tylko z nazwy ale pożycia seksualnego... I wmawia tej debilce, ze kultywują wieczną, i czystą miłość a ta łyka wszystkie te banialuki jak młody pelikan i sie tym szczyci... :O Bo ludzie... Żaden zdrowy, heteroseksualny facet będąc od 4 lat w związku z kobietą nie próbowałby sie jej dobrać do majtek. To po prostu nierealne. Z tym kolesiem musi być coś nie teges. :O

Gość ja ja ja
leonie!! swiete slowa!! :D