Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

można, niestety wiele razy, ale za każdym razem masz więcej siły by to zrobić-jeżeli nabierzesz dystansu do tego co się dzieje, musisz wiedzieć co jest dla Ciebie ważne, wiedzieć że TY jesteś ważna i nikt nie jest w stanie zachwiać Twojej wartości, czasami dobrze jest mieć wszystko w dupie-to też pewien etap, takie jest życie-ale to wcale nie znaczy, że nie jest piękne-

magnolia22-- aha rozumiem. Tylko,że ja nie potrafię się przełamać. To co już tutaj napisałam w moim wypadku jest szczytem szczytów przynajmniej na \"dzien dobry\"

Maniu to dopiero początek ! magnolio też sie zmieścisz :) mogę w środku moge moge... :D

nikt nie mówi, że łatwo jest się przełamać, ale trzeba to zrobić, po woli........ja zawsze sobie mówię w takich chwilach, ze zrobię to choćbym miała się posrać:):):)

...upsss szczera do bólu :) już Cię lubie !!! Maniu patrz jak wszyscy chcą Ci pomóc :) jakie to miłe...

Nawet nie wiecie jak ja sie cieszę,że Was \"poznałam\". I nie wiem skąd to sie bierze,ale jest mi straznie głupio i mam ochotę przepraszać za to,że zabrałam tyle czasu, i dziękować za cierpliwość dla mnie.

magdusko hmm ale ja musze być na srodku czyli najwyżej na Tobie hihi... :D

ja moge nawet siedzieć na krześle gdzieś obok- byle tylko mogłabym być:(

Korniku, ta moja szczerośc niektórych draźni, ale co mi tam....:) Maniu-nie przepraszaj za to, że jest Ci smutno, nie faluj i nie zastanawiaj się co sobie pomyślą ludzie, zadbaj teraz o siebie,

jestem dumna z siebie, chociaz raz nie odpisałam pięc wątków później...

trudno mi to opisać--może nie od razu. Chociaż to nie są żadne spektakularne sprawy, może z pozoru wyda się, że to nic takiego a ja przesadzam.

Maniu-widzisz ilu ludzi interesujesz?ile ludzi chce ci pomoc?Usmiechnij sie-bo to jeden z cudow codziennosci

Myslisz ze ja nie przesadzam?To wlasnie o te drobne sprawy najczesciej sie potykamy, to przez nie najdluzej upadamy na pysk.

magnolia22-- wbiję to sobie do głowy i może w końcu zrobię tam małą rewolucję:(. Niesamowita Jesteś!

magnolia ok ale uważaj jestem ciężki - całe 62 kg :D mały czy duży problem jest problem ;) jeśli tylko chcesz to pomożemy... takie tam towarzystwo wzajemnej pomocy kafeteriowej :) kto uwielbia tak kawę jak kornik ??

Wiem,że to beznadzieja ale tak naprawdę nie wiem od czego zacząć. Od samotności która nie daje mi żyć. Która zabiera mi radośc z wszystkiego, z każdego dnia a szczególnie z tych dni w które wszyscy tryskaja radością, na które wszyscy czekają a ja czekam na to,aż wszystko przeminie! Żyję po to by iśc do pracy ...ale widocznie my roboty nie potrzebujemy więcej od życia.Nie gniewajcie sie, ale nie napiszę dzisiaj więcej, nie potrafię

no to dziś już za późno ale jutro widzimy się u mnie na kawce :D obecność obowiązkowa !!!!!

jestem jeszcze, ale najchętniej już tylko poczytam. To ja mam nadzieję, że Wy będziecie ze mną:(

Maniu-powiedz to szczerze, co najbardziej cie boli?Czego pragniesz na dzien dzisiejszy najbardziej?Co daloby ci szczescie?