Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

magduska25- witaj. Wiem,że macie rację, na pewno byłoby mi łatwiej- ale po prostu nie potrafię napisać więcej ponad to co juz napisałam:(

a co do tematu to chyba kazdy przechodzi przez takie cos... ja dopiero z tego bagna wychodze, po pol roku... :O

no teraz może być;) Maniu no nie daj się prosić... zrzuć trochę ciężaru na nas - razem raźniej

Gość ...upsss
nawijaj:)

strasznie mi:( ale nawet nie wiecie jak jest mi miło,że Jesteście. Ja sobie najzwyczajniej przestaję radzić, gdyby nie to,że muszę iśc do pracy to pewnie w ogóle nie wychodziłabym z domu. Wstaje rano i na samą myśl, że jest nowy dzień, że znów trzeba się z nim zmierzyć mam dosyć. JUz nie pamiętam jak to jest kiedy budze się rano i cieszę sie nowym dniem:(

ale Twoje samopoczucie musi miec jakies podloze, jesli wiesz co tak Cie gnebi, latwiej bedzie wyeliminowac takie uczucia... Dlaczego tak sie czujesz??

magduska to chyba jakis lovelas :D ale nie odbiegajmy od tematu... Maniu musi byc przyczyna. nie znajac jej nikt Ci nie pomoze tak do konca i tak naprawde..

magnolia22-- pewnie źle robię ale ja już o nic się nie staram, na niczym mi nie zależy, mało co jest w stanie mnie wzruszyć. Żyję jak automat... Boję się, że zepsuję Wam humorki...zastanówcie się dobrze czy chcecie to czytać:(

Dokladnie tak, trzeba cieszyc sie chwilami, bo z nich buduje sie szczescie. I zawsze usmiechac sie do swiata i ludzi.

tam mi chodzilo o to ze kornik to lovelas :) maniu CEL w zyciu jest bardzo wazny, maja go bedziesz wiedziala PO CO ZYJESZ

oczywiście, że chcemy-wielu z nas to przechodziło:( inni maja gorzej!!!

Wiesz, w momencie gdy weszlas na forum,juz nigdy nie bedziesz samotna.Bo my to taka grupa wzajemnego wsparcia, prawda ludzie?!?!?!

w pracy zawsze było super, a teraz nawet tam sie wali...czasem mam wrażenie, że ktoś przeprowadza nade mną jakieś doświadczenia by sprawdzić ile człowiek może znieść... magnolia22--super napisane i wiem,że to sztuka tak robić, i wiem, że idę na łatwiznę, ale nie potrafię tak. Widzę wesołych ludzi to chce mi się beczeć i to nie dlatego,że im czegoś nie życzę-absolutnie nie! Tylko ja też czegoś chcę:(, też chce się śmiać i czuć,że zyję:( Ale szybko piszecie!

zasmucać też nikogo nie chcę:( Nie będę sama...to jest piekne,tylko szkoda,ze nierealne...