Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

magnolia22-- faktycznie jutro będę miała cel- zerknąc tutaj- a cel w moim wypadku- to naprawdę wielka siła! Hmm.. nie wiem - miłośc to dla mnie byłoby na pewno największe szczęscie

Maniu, mam nadzieję, ze dbasz o siebie, powinnaś podkreślać swoje walory, wiesz jakie to ważne i jak wiele potrafi zdziałać piękne odbicie swej osoby w lustrze!!!!!!! to też dużo daje.......... Kornik nie jest z Tobą aż tak źłe, zdarzało mi się rzucać filiżanką, no ale nigdy nie pełną:)

Gość juuudytka
Dokładnie dobre słowa: nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Gość juuudytka
Muszę sobie to czasami powtarzać :-) zamiast się podłamywać

Korniku Ciebie widzę jutro z filiżanką kawy w dłoni ....a obok na ścianie wielką \"plamę bez cukru\"........:):):) w tej plamie dojżysz swoją wybraną...:):):) majaczę już chyba:) Maniu-czekamy jutrro na Ciebie

a fuuu kawa w filiżance ? hmm no chyba ze na ściane to mogę poświęcić a jak nie rozpoznam plamy ? :P

nie wierzę w miłośc w moim życiu- co nie znaczy, -że jej nie chcę:( ...upsss-- czy ja wiem, tak szczerze to chyba coraz mniej o siebie dbam. Nawet zakupy już mnie nie bawią. magduska25 i magnolia22 -bardzo chciałabym zacząć myśleć i postępować tak jak Wy!Ale to wcale nie jest takie proste. Jutro przeczytam sobie to co napisałyście jeszcze raz, może jakimś cudem czegoś się od Was nauczę.

Magnolio-ludzie nie potrafia sie smiac z siebie,zauwazylas?I to blad, po co ta cala powaga?

każdy człowiek zostawia w nas jakiś ślad... nic nie dzieje sie bez przyczyny... i tak napewno będzie u Ciebie Maniu :) możliwe że pomału odrodzisz się jak Feniks z popiołów !!!!!!!!!!!!!!

Ja zawsze z siebie zartuje, nabieram dystansu i wydaje sie sobie jeszcze bardziej super.I masz racje-jak sie usmiechasz niekiedy do obcego to patrzy na ciebie podejrzliwie od razu mysli ze to z niego i staje sie dziki, madre to magnolio?

Wiem, że powtarzam się jak katarynka- ale jeszcze raz za wszystko Wam dziekuję- nie macie pojęcia jak dużo dzisiaj dla mnie zrobiliście! Również życzę Wam wszystkiego naj, dziekuję za zaproszenie- jutro będę na pewno- mam nadzieję,-że Wy również!

magnolio-jestesmy pokrewnymi duszami po prostu, i cieszy mnie to.Jeszcze jedna fajna osoba w moim swiecie.

Maniu spokojnej nocki... a jutro budzi się ta lepsza część ciebie... :) zobaczysz :*

całkiem ciekawa ekipa się tu zebrałą no i rodzynek korniczek :D miłej nocki i ciekawych snów wszystkim życzę... :) ciaooooo dziewczęta

dobry wieczór ;) a co tu takie pustki ? ;) czyżby dzisiaj wszyscy byli aż tak szczęśliwi że nie potrzebują wsparcia kafeteryjnego ? hmm... w sumie wszystkim bym tego życzył :) pozdrawiam :P

dobry wieczór! Szczęscie a co to jest:(. U mnie jest tak, że nawet pisać nie mam siły.

Gość Beautiful
Widzę że macie obstawionych kilka tematów.