Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala muminka

zostawiona przez kochanka...

Polecane posty

Gość nadia30
Egipcjanka malutka,ty miałaś troche inną sytuację niż większość obecnych tu kobiet bo podjęliście decyzję o wspólnym życiu.Szkoda tylkoże ten dupek (przepraszam że tak go nazwalam bo właściwie nie mam prawa) pozwolił ci byś własne życie wywróciła do góry nogami by z nim być.Któraś tu pięknie kiedyś napisała "nieważne w jaki sposób coś zaczynamy,ważne jak kończymy" i to własnie świadczy o człowieku.Ile był wart. Wczoraj poweidziałam mojemu że jest takie forum porzuconych kochanego.Powiedział mi,że jesli coś by się zmieniło napewno powiedziałby mi to i nie kazał mi się domyślać.Ale tak naprawdę czas pokaże i zweryfikuje wszystko.

Gość nadia30
sorrki-forum porzuconych kochanek miało być

my jako dorosli ,swiadomi ludzie poruszalismy ten temat i wyobraz sobie nie widzielismy,nie znalezlismy powodu dla ktorego moglibysmy sie rozstac.chyba nie przypuszczalismy ze sie tak mocno zaangazujemy.ale gdzies jest prawda w stwierdzeniu ,ze jak mnie skrzywdzisz to nie chce cie znac albo w takim ze milosc moze sie w nienawisc zamienic. powiem tylko ze jak ktoras moze to niech ucieka poki sie jej zycie naprawde nogami nie wywroci.

Gość nadia30
A tak wogóle to gdzie wy wszystkie jesteście? Czy coś się u was pozmieniało? Czy wasi byli dojrzeli do normalnej konwersacji czy nadal milczą i udają że nigdy ich nie było?

Gość nadia30
takacomanadzieję-ale jest jeszcze jedno stwierdzenie bardzo ciekawe "Jeśli się nienawidzi to,co się tkliwie kochało,daleko bardzo sercu do całkowitego uleczenia"

Gość Monika13
wczoraj napisał na gg............... rozmawialismy prawie godzine,wiem ze cos go gryzie.........ale mi nie powie bo sie boi,waha........... dzis napisałam mu smsa,nie odpisał................. jakis koszmar!!!!!

hmmm albo moje ulubione \"nikt nie wydaje sie bardziej obcy niz ten kogo sie kiedys kochalo\" nalezalo sie kurcze nie angazowac....mnie juz nie boli ale jakze zle mi z tym ,ze sie nie odzywa

Gość Monika13
napisałam tylko co słychac,a i tak ciągle zerkam na telefon albo teraz jest dostępny na gadu....oszalec można mam nadzieje,że mi przejdzie i wiecie co dziewczyny? róznimy sie tym,że ja ze swoim nie spałam,może to lepiej wiem ze tak pewnie powiecie ale zrozumcie-chyba bym wolała cierpiec ale wiedziec jak to jest z nim kochac sie.........tak napradwe a nie tylko pisząc o tym

Na chwileczkę tylko. Poczytałam nowe wpisy. Smutne to wszystko. Ja na pewno wiem, ze męża nie kocham i się z nim rozstanę. Dołuje mnie ostatnio wszystko, dlatego nie piszę. Wiosna dołuje mnie szczególnie. Głupia jestem i koniec. :O Tacomanadzieję - oby było jak w Twoim nicku.

Gość nadia30
Monika 13-jesteś w błędzie.Ciesz się dziewczyno ,że nigdy nie zaznalaś jego pocałunków,jego ciała.Bo tego potem brakuje bardzo.Ciągle chcesz poczuć to jeszcze ten jeden raz i kolejny,kolejny.Wciąż się rozpamiętuje jak całowal,dotykał itd.A najgorzej gdy wiesz że juz nigdy więcej tego nie będzie.Więc zachowaj resztki rozsądku i nie rób tego co myśmy zrobiły.Ja w przeciwieństwie do innych jeszcze w tym tkwie i mimo to czekam od spotkania do spotkania.To jest chore.Ale taka jest rzeczywistość i nigdy bilans strat i zysków nie wyjdzie nam na plus,bo to sie kiedyś kończy. A twój kandydat jest bardzo rozchwiany w tej decyzji i to jeszcze gorzej wróży.Zastanów się czy naprawdę bys chciała kochać się z nim i potem nigdy go juz nie usłyszeć.To byłby dopiero ból.

Gość Dobita_Zniszczona
My nigdy nie rozmaiwalismy o końcu nas. Mielismy bardzo poważne plany bycia razem i do tego dązylismy, tzn on, dzis juz to do mnie dociera, chyba nie dązył tylko mówił, obiecywal, pieknie mówił i prosił zeby jeszcze trochę wytrzymała, bo potem bedzie juz tylko lepiej. Napisalam do niego wczoraj, nie wytrzymałam. Napisalam, ze jest mi bardzo ciezko ale jemu pewnie juz lepiej i na pewno zapomniał o mnie. odpisał, ze nie zapomniał...debilizm!!

Gość icoinico
po prawie 2 latach nadal sie tęskni ... staram sie i na pozór wszystko wrócilo do normy ... tylko czasem tak bardzo boli .Pozdrawiam was dziewczyny serdecznie i spokojnych Świąt dla nas wczystkich .

Gość icoinico
troche już doszłam do siebie , ale było ciężko choć ... nadal są chwile że trudno powstrzymać smutek... widocznie kochałam- kocham go naprawde skoro po 2 latach to czuje. Myśle że zawsze będzie w moim sercu.. Ale ciesze sie że dane było mi to przeżyć ... mimo wszystko .

Gość icoinico
fakt ,wspomnień nikt nam nie odbierze i dobrze że są . Dzięki za zrozumienie :)) ...a tymczasem lece bo mi sie ciasto przypali :)) narazie i pozdrawiam

Gość icoinico
na razie * miało być :))

Gość icoinico
ale synuś lubi a dla synusia wszystko :))

Gość Monika13
dziewczyny,to chyba dla NAS najgorszy okres-święta........bez niego... tak jest przynajmniej jesli o mnie chodzi-nawet jak staram sie zapomniec, nie płacze tyle , to dziś czuje sie fatalnie i znowu tęsknota wróciła,ale ogromna.......chce mi sie tylko płakać życze Wam wszystkim Wesołych Świąt i obyście nie czuły sie dziś tak jak ja....... pozdrawiam

Zdrowych, radosnych Świąt wszystkim Wam życzę. Szczęśliwych. Bez dojmującego braku TEGO własnie smsa, czy TYCH właśnie życzeń. Tacomanadzieje -. Przygniata mnie wiosna i święta nieco.

Gość niemloda juzxxx
Wesolych Swiat dla wszystkich z tego topiku... oby radosc wielkanocy choc przez chwile pozwolila zapomniec o problemach dnia codziennego... a gdzie sie podziala Mala Muminka?

Gość *****Ficca*****
Czesc Dziewczyny (z niektórymi już się znamy ;)) Życzę Wam Spokojnych i Zdrowych Świąt Wielkiej Nocy, niech ta Noc obudzi w Was Nadzieję na lepsze jutro i pomoże uśmiechnąc do swojego Życia 🌻🌻🌻🌻🌻

Gość niemloda juzxxx
ale tu cisza....