Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Pryszczata 30 stka

30 lat i tr膮dzik?!

Polecane posty

Go艣膰 o kurczaczek
Zosiu mo偶e b臋dziesz bawi膰???????? :) u mnie raz lepiej raz gorzej ale to przez t膮 pogod臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zo艣ka27
kurczaczku, kurna nadal nie mam @!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boze....................:((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 30l to nie tr膮dzik
kto tu sobie co艣 ubzdura艂????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o kurczaczek
le膰 po test .Pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o kurczaczek
Zosiu jak sprawy? i jak Twoja buzka? Ja jutro ko艅cze antybiotyk i nie wiem jak bedzie dalej z wypryskam,bo wyleczona do ko艅ca nie jestem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zo艣ka27
mam jakis nawrot caly policzek zasypany, kurczaczku moze to od zblizajacej sie @?????? nie jest prawdopodobne ze jestem w ciazy, ZAWSZE uzywamy prezerwatyw, nawet na sekunde nie robimy tego bez... ale testu nie zrobie, bo na zawal wykituje... wiesz wyobraznia dziala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a kto bedzie m贸wi艂 lekarce
zreszta co to ja obchodzi i tak nie potrafi wyleczy膰 wykwit贸w sk贸rnych ,bo wiadomo 偶e 30l to nie tr膮dzik tylko zanieczyszczenie toksynami _heh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o kurczaczek
ja do ko艅ca nie jestem pewna czy u mnie to te toksyny czy inna wewnetrzna przyczyna.W kazdym b膮dz razie odstawi艂am suplementy ( juz o tym wspomina艂am) i inne......... Jest lepiej. Zosiu mo偶e zastosuj diete oczyszczaj膮c膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zo艣ka27
kurczaczku jestes? co uCiebie? mam @ nareszcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o kurczaczek
hejka Zosiu. :) My艣la艂am,偶e ju偶 topiczek nie podskoczy.Ja tu rzadko zagl膮dam. Ciesz臋 si臋,偶e masz @. Mam nadziej臋,偶e bu偶ka tez Ci si臋 poprawi艂a. U mnie tak ale nie do ko艅ca..Sko艅czy艂a mi si臋 kuracja ale zosta艂o mi opakowanie to bior臋 jeszcze po tabletce dziennie. Pozdrowionka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o kurczaczek
Dodam jeszcze,偶e sk贸r臋 mam wysuszon膮 i musia艂am kupi膰 krem p贸艂t艂usty, bo nawil偶aj膮cy sobie nie radzi艂.Og贸lnie mam jak膮艣 t膮 sk贸re wra偶liw膮 i 偶le reaguje na r贸偶ne zmiany klimatyczne i jeszcze nie wiem na co, bo r贸偶nie z ni膮 bywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zo艣ka27
polecam Ci krem ziaja Calma ale nie pod makijaz, bo zaraz splywa. troche jest za tlusty, ale ladnie lagodzi podraznienia. no i jakby Ci nie podpasowal, to tylko9 zl w b艂oto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o kurczaczek
Zosiu wczesnie zagl膮dasz do komputera :) Ja nie jestem przekonana do tej firmy kt贸r膮 polecasz.Mo偶e kiedy艣 spr贸buj臋. Narazie krem贸w mam pod dostatkiem. :) Nie napisa艂a艣 czy lepiej u Ciebie z tr膮dzikiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zo艣ka27
u mnie nie wiem jak. raz jest ok, na drugi dzien mam syfola. jeszcze1 op. unidoxu mi zostalo, ale wydaje mi sie ze coraz mniej mi pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pryszczata 30 stka
Cze艣c dziewczyny to znowu ja dawno mnie nie by艂o . Umnie narazie spokuj z pryszczami tylko czasami wyskoczy jaki艣 pojedy艅czy,ale mam wredn膮 te艣ciow膮 kt贸ra ostatnio tak mi zatruwa 偶ycie 偶e mo偶e si臋 to sko艅czy膰 wysypem bo u mnie to te偶 od nerw贸wi stres贸w.Powodzenia w zwalczaniu tego paskudztwa!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zo艣ka27
nie przejmuj sie ta baba, wlasniena przekor badz zadowolona i szczesliwa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o kurczaczek
Zosiu jesli masz od czasu do czasu syfola to super.Przecie偶 ka偶dy jak naje sie czego艣 ci臋偶ko strawnego mo偶e mie膰 takie objawy przeci膮偶enia w膮troby.Lato tez sprzyja wypryskom. U mnie pojawiaj膮 si臋 na ca艂ej buzi pojedy艅cze krostki ale nie bol膮ce tylko czerwone i to szpeci calokszta艂t. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pryszczata 30 stka
Dzi臋ki zosiu w艂a艣nie mam zamiar przynajmniej udawa膰 szcz臋艣liw膮 i nieda膰 tej babie pozna膰 po sobie 偶e boli mnie to jak mnie traktuje tylko 偶e to mo偶e by膰 trudne bo to jest taki typ co nie mo偶e znie艣膰 jak kto艣 jest szcz臋艣liwy i powodzi mu si臋 w 偶yciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zo艣ka27
wiecie co bylam wczoraj u dentysty i w rozmowie powiedzialam ze biore doxycykline unidox od kwietnia to mnie opieprzyl i zabronil brac! powiedzial ze dermatolog chyba oszalal, ze nie powinno sie tego brac wtakich ilosciachtak dlugo!!! moze ma racje..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pryszczata 30 stka
TO o jest naprawd臋 d艂ugi okres ale ma艂e dawki i nie raz ju偶 czyta艂am 偶e tak leczy si臋 tr膮dzik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pryszczata 30 stka
TO o jest naprawd臋 d艂ugi okres ale ma艂e dawki i nie raz ju偶 czyta艂am 偶e tak leczy si臋 tr膮dzik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zo艣ka27
nie wiem czy dobrze zrobilam ale nie wzielam ostatniego opakowania... mam straszny problem po antybiotyku, musze isc dzis po jakies leki dowcipne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pryszczata 30 stka
Zosiu z tym to mo偶esz nawet i艣膰 do swojego dermatologa kt贸ry napewno przepisze ci jakie艣 doustne 艣rodki przeciwgrzybicze no a mo偶esz te偶kupi膰 do podmywania Tantum rose i clotrimazolum w globulkach i ma艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zo艣ka27
wlasnie dzis ide dolekarza I kontaktu, nie bede czekala na wizyte u gina, wezme flumycon 150mg x 3tabletki, clotrimazolum 500 mg x 2 op. i zeby w domu bylo clotrimazolum 100 mg i pimafucin.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pryszczata 30 stka
U mnie chyba si臋 ju偶 zaczyna ale narazie czuj臋 jakie艣 pryszcze na g艂owie s膮 bol膮ce i niewiem co z nimi robi膰 ze wzgl臋du na to gdzie si臋 znajduj膮.Po zaprzestaniu brania Diane 35 zacz臋艂a mi si臋 bardzo przet艂uszcza膰 sk贸ra na g艂owie r贸wnie偶 wczoraj umy艂am g艂ow臋 Nizoralem ale po jednym razie to jeszcze nie ma efektu i nawet nie wiem czy wog贸le jaki艣 b臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zo艣ka27
ja mam na czole rogi:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monia34
podnosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zo艣ka27
przestalam brac unidox imam wrazenie ze syfy wracajaaaaaaaa chyba jestem na nie skazana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 31-latka...
Witam przemi艂e Pani e Mam tradzik od 14-ego roku zycia (obecnie 31)wiadomo teraz troche mniej ale tez nienormalne aa i blizny po nim... ma sie rozumiec. A i wybra艂am sie do lekarza... (nienawidze dematolog贸w juz) engokrynologa... Bra艂am rozne antybiotyki i hormon diane 35 bo po nim bylo lepiej... Ale posz艂am zrobic inne badania w tym usg jajnik贸w. I co sie okaza艂o - ze przyczyna moich dolegliwosci w tym wieku (sk贸rnych) jest PCO ktore zaczynam leczyc.... Mam spironol I lek jaki otrzyma艂am od lakarza ginek - endokryn. - poloznika...w jednym... a pozniej wejda formonki a jak bedzie przebiega艂a wizyta zobaczymy i na pewno opiszemy... jestem pe艂na optymizmu bo widzialam kobiety po leczeniu u tego lekarza... Wydaje sie byc bardzo wiarygodny... A jesli chodzi o hormmony to przy tym schorzeniu mam podstawowy hormon do dupy... testosteron - 2 razy wiekszy niz norma.... Wiec moze poczatek konca mojego koszmaru z syfami.... Pozdrawiam - i na pewno sie odezwe...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zo艣ka27
oo nie pomyslalabym ze to od PCO ja mam znow coraz wiecej syfow... idzie sie zalamac

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰