Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzala kochanka

mam 39 lat i mam ochote na mlodszego.....

Polecane posty

Gość 21 latek
A ja mialem kobietke 39 letnia i bylo super. Ona wiedziala czego chce byla mezatka niezaspokojona ja mlody kipiacy fantazja i testosteronem i sie zawsze dobrze dogadywalismy. Bylo super. Zero zobowiazan czysta zabawa na wysokich obrotach. Sprobowalismy nawed rzeczy ktorych sie balibysmy zrealizowac z normalnymi partnerami. Zabawy wszelkiego rodzaju w Domine i niewolnika i inne perwersyjne rzeczy ;) jak dla mnie taki uklad jest bardzo dobry a i ona zachwycona byla. Jednak musiala wyjechac i kontakt sie urwal :( ale moze czas znalesc sobie nastepna Pani na zadowalanie ;) trzeba bedzie nad tym pomyslec :D

ja tam nic nie mam do waszego wieku tez bede mial w niedalekiej przyszlosci tyle lat :D ale jak by mi zona pisala z jakims kolesiem i lataly by jej motylki w brzuchu i jeszcze dzici by byly to bym byl niezle wqrwiony 😡

A Ty myślisz,ze mój mąz bylby szczęśliwy.Gdyby wiedzial ,to raz dwa te motylki wylecialyby.

Gość taka jedna ja..
a hardxxx a skad masz pewnosc ze nie pisze heh..

Mój nic nie wie,haha może i Twoja żona sie nieźle bawi,a może dala sie skusić i jej takie motyle latają jak helikoptery :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0

A tak na serio,to niedlugo wyjeżdzamy do Anglii i prawdopodobnie wszystko rozejdzie sie po kościach.Szkoda wielka,bo lubilam ten stan euforii i czegoś na ksztalt zakochania i powiem wam tyle,ze i miedzy mną a męzem jakby cieplej(chociaż zimno nigdy nie bylo)

Gość taka jedna ja..
podgladam was :)

A wlaściwie co Ciebie tu przygnalo hardxxx,czy masz jakies doświadczenia w tej materii.Może wiec wytłumaczysz,co takie mlodziaki widzą w starszych kobietach,czy to ciekawość,chęc zdobycia kolejnego trofeum,czy może coś calkiem innego?Może to po prostu zauroczenie?

mysle ze w Twoim przypadku to zauroczenie, dowartosciowanie sie, itp ja nie mam takich doswiadczen :D wiem ze niektore \'babki\' na mnie lecialy/leca :D

W moim przypadku to zauroczenie faktycznie,dowartościowanie też,chociaz mąż mnie dowartościowuje.Jednak jest coś w tym,ze mlody chłopak zwraca na mnie uwagę ,coś fajnego ,milego. chodzilo mi oto,czy Ty wiesz,co takie młodziaki widzą w starszych?:!!

ja nie wiem :D moze chca sprobowac jak jest ze starsza bo starsza bardziej doswiadczona wie czego chce itp znam kolesi co mieli starsze kobiety mam sie ich popytac ?? :>

Gość dojrzała kochanka
witam was:) widze, ze topic sie rozwija bez mojego udzialu:P ale coz zycie jest okrutne...praca, dom....:D..... Kusicielko...ja zadalam pytanie retoryczne bo ktos juz jest, ktos bardzo sie stara, zeby zaistniec w moim wieku. Ale wiesz tez nie rozumiem co mlodzi mezczyzni widza w nas odrobine straszych kobietach...hmmmm...czyzby to doswiadczenie i brak zachamowan? Co wy na to panowie i mlodzi mezczyzni...tylko prosze bez obelg...:P

Gość dojrzała kochanka
siet..mialo byc w moim zyciu...

Gość dojrzała kochanka
hardxxx...popytaj prosze...:D

Gość ja mam mlodszego
o pare 5 lat i jest nam super,moze dlatego ze on jest cudowny;)

dojrzala....mialo być o Twoim zyciu,a wyszło troszkę o moim.Mam dylemat i temat jest dla mnie interesujący.Mogliby wypowiedziec się młodzi faceci,chlopcy wlaściwie...Przepraszam,ze się tu rozpanoszyłam...

dojrzala....mialo być o Twoim zyciu,a wyszło troszkę o moim.Mam dylemat i temat jest dla mnie interesujący.Mogliby wypowiedziec się młodzi faceci,chlopcy wlaściwie...Przepraszam,ze się tu rozpanoszyłam...

pamietam jak jeden \'klient\' opowiadal jak jezdzil do takiej starszej co miala corke niewiele mlodsza od niego :D i mowil ze ta kobieta miala wszystko ok byla bardzo zadbana itp inny kolega spotykal sie o kilka lat starsza rozwodka mowil ze byla bardzo wyposzczona :D \'laska\' zajmowala sie nim w lokalu pod stolem :D seksili sie w ubikacjach, itp inny tez jest w luznym zwiazku z duzo starsza rozwodka z dzieckiem (moze juz z 1,5 roku) ale ostatnio nie mam z nim kontaktu

kurcze,ale ja nie jestem,ani wyposzczona,ani samotna,ani napalona chorobliwie.Jestem jak to nazwales zauroczona i jest mi miło,ale nigdy przenigdy nie chcialabym nikogo skrzywdzić.Wiem jak boli zdrada.......

Gość taka jedna ja...
widze ze temacik sie kreci.. i ja juz sama nie wiem co robic :(

ano kręci się,kręci.Dlaczego zamilkłas?Nie myśl tyle,nic mądrego nie wymyślisz.Na to chyba nie ma mądrego...albo wóz ,albo przewóz.Nie można dwóch srok zlapac za ogon.

Gość taka jedna ja...
..ale go pragne..

Gość Tristan Jebaka
Czy to odpowiedz Dojrzała..? przejrzyj posty,pisałem wcześniej.co do pociągu do starszych to -tak-pociąga brak zahamowań i doświadczenie.Pomija się fazę dziwnego uczenia seksualności i w ogóle jakiejś asymetrii.w łóżku trzeba sie nieskrępowanie cieszyć.