Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zażenowana

rany boskie dziewczyny! co Wy robicie ze swojego ślubu????

Polecane posty

Gość a konfetti

Gość a takie trąbeczki i kapelusze
?

Gość chyba kasiiiiuuunia się
wkurzyła:-D buhahaha

Widze ze mamy inne poczucie smaku. Nie uwazam zeby syrenka pasowala do slubu. Wogole te dyskusje na tym forum sa zenujace. Generalnie ja sie nie zasatanawiam nad wystrojem sali. Zajmuje sie tym wlasciciel sali ze swoja ekipa. Robia to wg swojeg gustu. I lata mi t czy bedzie tam milion balonow czy nie. Bo to nie jest tak naprawde wazne. Wiem ze napewno bedziemy sie swietnie bawic jak rowniez nasi goscie. Pozatym uwazam ze takim weselem chcecie poprawic swje samopoczucie dot. statusu spolecznego. My nie mamy takich kompleksow. Nie musimy naszym slubem niczego udowadniac bo ludzie wiedza kim jestesmy. Ide stad. A wy robcie sobie swoje wesela z dj-ami, krewetkami i tiulami(najbardziej bawia mnie te ktore robia wesela na salach gimnastycznych ale nie chca zawieszenia ani jednego balona bo to kicz) i udawajcie wielkie panie. (bez obrazy )

Gość wiecie co mam wrażenie
popwieram powyższą wypowiedź. Damy aż powiewa grozą:-(

Gość a zauwazyliście ze
sory dziewuchy ale zachowujecie sie jak gówniary i smarkule teraz... jedna na drugą najezdza,zaraz zaczniecie sobie oczy wydrapywac i włosy wyrywac.... róbcie co chcecie,zakłądajcie co wam sie podoba a klatke mozecie obstroic nawet osranym papierem toaletowym-wazne ze wam sie to podoba!A co inni powiedzą i pomyślą to juz ich zasrana sprawa!!Tyle....

Gość ty... niegłupi pomysł
z tą srajtaśmą! to bedzie nowy trend! :D

Gość a zauwazyliście ze
no mówie przeciez ze niech robią co im sie podoba....a jak nie srajtaśma to moze smierdzące skarpety zamiast balonów??tez bedą wystrzałowe!!!:D:D:D

kolejna gimnazjalistka udająca dorosłą kobietę i szykująca się do ślubu. No popatrz na swoją wypowiedź i pomyśl ile masz lat a co piszesz.

to było do " ty... niegłupi pomysł"

Gość a zauwazyliście ze
to do mnie?? wiesz co ty nie rób z siebie takiej dorosłej bo twoje wypowiedzi nie lepsze... jestescie denne kłócac sie tu o pierdoły...poprostu smieje sie do łez czytając to...ehh i wy napewno dorosłyscie do slubu i wesela??nie sądze!!:O:O:O:O

Gość do a zauważyliście że
heje hej. Zapędziłaś się panno. Przed chwilką pouczałaś że każdy niech robi co chce a teraz sama nagadujesz i obsmarowujesz dupę tym co mają inne zdanie.

Gość ty...niegłupi pomysł
akurat do gimnazjum nie chodzilam bo nie bylo za moich czasów :P a to że szydzę, to dlatego że mnie juz smieszy ta ciągła walka na tym topiku

mylisz się. Nie kłóciłam się o nic. Weszłam, przeczytałam i stwierdziłam że takie komentarze jak te są na niziutkim poziomie a podobno piszą to dorosłe kobiety.

Gość a zauwazyliście ze
ja sie smieje z was ze zachowujecie sie jak przekupki na targu-kazda zachwala sówj towar-bo najlepszy,bo naj naj naj...i smiac mi sie chce z tego...powiedzcie-czy wy bierzecie slub dla siebie czy dla innych??dla miłosci czy dla blichtru???bo nad tym tez nalezałoby sie zastanowic!!Czy pół osiedla musi widziec i słyszec ze Panna X i Pan Y biorą slub??nie sądze! i po co to wszystko??

Gość ty...niegłupi pomysł
mało mnie interesuje co myslisz :) uwazaj żeby ci gula nie pękła ze zdenerowania :P

jedni lubią przytrajać klatki inni nie. Dla mnie to obojętne ale to wy zniżacie się do poziomu żałosnych nastolatków pisząć o jakichś "gównach i srajtaśmach" tylko po to (bo w jakm innym celu) żeby ktoś kto chce przystroić klatkę mógł znowu was zwyzywać na inny sposób.

Gość a zauwazyliście ze
jezusieee drogi...chodzi o puente całej tej klótni nt. strojenia klatek....dlatego napisałam ze skoro innym to nie pasi a tobie akurat sie to podoba,i dlatego wywiazała sie idiotyczna kłótnia na ten temat to napisałam ze jak sie komus podoba to niech nawet sobie srajtasme powiesi!!!!!!!Bo kazdy robi to co mu sie podoba a inni niech gadają...

Tez się gadzam z autorką topiku!!! Na szczęście ja nie będę miała żadnych z w/w \"bajerów\". Szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam, że nbiektóre takie istnieją?

Gość jestem zażenowana
jestem zażenowana poziomem Waszych wypowiedzi. nie wyobrażam sobie, że za parę miesięcy część z Was będzie mieć swoje domy, a za jakiś czas dzieciaczki. Czy nie można swobodnie powymieniać myśli? Macie rację, zawieszajacie co chcecie i gdzie chcecie. Moim zamierzeniem nie było tworzenie topicu, na którym każda każdą będzie "obsrywać" [za przeproszeniem], ale pokazanie niektórym dziewczynom, że wesele może obyć się bez tradycji, że niestety część z nich jest po prostu niesmaczna, a przede wszystkim chciałam pokazać, że spora część z Was trzyma się tych właśnie tradycji tylko dla Rodziców i od ludzi, a nie dla siebie.

Gość kopenhaga - aga- aga
Niestety wesela polskie to tradycje wiochy PGR-owskiej! W takim żyjemy kraju - ciemnota, kicz, słoma z butów i błędy językowe. TRAGEDIA!

A mnie nie interesuje tradycja. U mnie nie będzie żadnego ozdabiania klatki, nie przyjdzie do domu kapela z przyszłym mężem, nie będzie bramy ( przynajmnij mam taka nadzieję), nie będzie ozdabiania sali, itp.

Gość jestem zażenowana
do niebieskiej sukienki: a współżyjesz ze swoim przyszłym? bo ponoć jest tradycja, że Młoda oddaje się swojemu mężowi w noc poślubną. w takim razie jeśli nie jesteś dziewicą, to łamiesz jedną z tradycji, które są tak ważne dla Ciebie.

jestem zazenowana nie rozumiem dlaczego mnie atakujesz? Mam inny swiatopoglad niz ty. Ja uwazam ze madrzejszy ty zapewne uwazasz odwrotnie. Chcesz sie ze mna klocic?

Gość do jestem zażenowana
jeny przecież jest 21 wiek ale się czepiacie czyjegoś dziewictwa. Wiadomo że wszystkich tradycji z dawnych czasów nie uda nam się zachować bo idzie postęp ale dobrze jak chociaż niektóre przetrwają!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No... przeczytałam ostatnie dwie strony i załamałam się. Tak rozmawiają ze sobą dorosłe kobiety, które na dniach zostaną żonami, może niebawem matkami??????????? Ciekawa jestem ile z tych ślubów by się nie odbyło, gdyby ten topik przeczytali wasi narzeczeni :) Ja bym uciekła w popłochu , gdybym zobaczyła TAKIE oblicze przyszłej żony.... A może by tak... przestać się kłócić? Niech każdy zrobi takie wesele, jakie go uszczęśliwi i po co to sobie udowadniać racje? Ile ludzi, tyle gustów. Od lat było tak, że jedni byli danym weselem zachwyceni, a drudzy uważali jest za kompletne dno. I po wsze czasy tak będzie. Spory sa bezużyteczne i są stratą czasu i nerwów. Dobranoc.

Gość matka teresa Shella sie odezwa
ła :o