Gość labada Napisano Luty 12, 2014 Znam dobrze 2 emerytowane nauczycielki-to jest moja starsza siostra i koleżanka.Wierzcie mi,im naprawdę pomogłoby sanatorium,niestety nie stać ich.Mają niskie emeryturki,a taki wyjazd to troszkę kosztuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2014 Taa, mój przehulał 3 tysiące, prezenty babom kupował czy co? A na poważnie to dokupował wódkę i zakąskę, i to chory na serce. Było wielkie chlanie. A po sanatorium mnóstwo smesów od 60-latek typu ,,tęsknię". Niech bym taką stęsknioną dorwała, to bym resztki kudłów powyrywała. Takie rozmarzone, nasłuchały się bajdurzeń sanatoryjnego wyjadacza hehehe i uwierzyły w nie. Romantyczne takie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2014 Łe 60 latek to juz stary dziad,a ty jeszcze takiego zazdrosna jestes???hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2014 takiego pijusa na dodatek 60 latka to wywalają z sanatorium na zbity pysk.Owszem,zdarzają się tacy,ale do czego to to się nadaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2014 Wyjeżdżam do Polańczyka w terminie 21.02.-14.03. Specjalność- układ krążenia. Czytając niektóre- tak z 90% ;) postów odnoszę wrażenie, że może być mi faktycznie ciężko z takimi współlokatorkami wytrzymać, ale....Kurdyskan niedawo zaliczyłam :). Czy ktoś był w Polańczyku? Jakie są możliwości dokupienia dodatkowych zabiegów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2014 weszłam w przeglądarkę. mam nr 46 i jeszcze nie dostałam skierowania. nie wiem dokąd pojadę, ani w jakim terminie. czy ktoś z was też tak miał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2014 Co miał z nas ktoś??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2014 a jedziesz z ZUS czy z NFZ?może zadzwoń? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2014 Gdzie mam zadzwonic???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2014 do gościa z 13.03. Zadzwoń do instytucji, która wystawiała skierowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 14, 2014 13.02.14 [18:34) Z jakiego regionu kraju jesteś? Ale trzeba cierpliwie czekać. Z tego co wiem najpierw jest info w przeglądarce a potem poczta do domu. Ale ztakim numerkiem to chyba już w poniedziałek dowiesz się. Daj znać co i jak. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 14, 2014 13.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość A nie wiesz po co ja ma gdzies wydzwaniac po instytucjach ich biznes niech sami sie postaraja o klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 14, 2014 Co z ciebie za klient jak na twoje miejsce jest 30 chętnych? Też nie płacą haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2014 jestem z zach.pomorskiego. podlegam pod NFZ w Szczecinie. czekam cierpliwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2014 dziś weszłam w przeglądarkę już nr 22 dzwonie do NFZ Szczecin nie mogę się dodzwonić. Był listonosz ale nie przyniósł tego na co czekam. Zaczynam się denerwować, że dostanę na ostatnią chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2014 Nie wiem jak to jest w waszyn nfz, ale w wielkopolsce jest z 2 miesięcznym wyprzedzeniem. Ale nie obawiaj się . Napewno nie dostaniesz na ostatnią chwilę. Wiadomo trzeba załatwić urlop i przygotować się. A to nie jest tak hop siup. A poza tym zawsze można prosić o przesunięcie terminu. Śledzę tutejsze forum bo byłam ciekawa co tam u Ciebie. Mogę Ci polecić bardzo fajne forum ; nasze - sanatorium pl opinie o sanatoriach. A może już tam jesteś? Można dużo zasięgnąć informacji na temat sanatoriów, ludzie się poszukują na wspólną podróż itd. Jeśli jeszcze tam nie byłś to spróbuj. Naprawdę warto Pozdrawiam i czekam na dalsze wieści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2014 Polanica Zdrój - Leśny ludek. Fajnie bylo lata temu, teraz tam jest podobno "spa" ale rozne momentarze na ten standard czytam, i tak sobie mysle ze zle zrobili ze przeksztalcili dzieciece sanatorium na "spa" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2014 *komentarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2014 znalazłam w przeglądarce, że jadę do Inowrocławia do uzdrowiska Kujawiak od 9 do 30 maja. No teraz to już jestem spokojna. Czy był tam ktoś z was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2014 wejdż na forum.nasze-sanatorium.pl tam znajdziesz opinie na temat Kujawiaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2014 dziękuję dowiedziałam się wszystkiego. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2014 ależ piękny termin,maj! a tego to ci zazdroszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2014 też się cieszę, ze w maju. Jedziemy pierwszy raz, bo jadę z mężem. Trochę nas podkurują, a trochę odpoczniemy. Już i wiek robi swoje, a jeszcze mam rodziców po 80, którymi trzeba się zająć. wnuki na szczęście odchowane. Dziadkami na ten czas mają się zająć nasze dzieci. Owszem są jeszcze inne wnuki. ale tamte są od święta. bo tylko przysyłają życzenia i to nie wszystkie, Ale się rozpisalam. ale nieraz tak trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2014 Ale wszyscy umilkli.... chyba wyjechali do sanatorium..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2014 Witam czekałam czekałam i sie doczekałam jade do krynicy zdrój do sanatorium lwigród od 01,04,2014 do 22,04,2014 czy któraś była tam i chce podzielic sie opinią .pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2014 Witaj .bardzo dobrze ze jedziesz do Krynicy Ekstra jest Ja byłam 3 lata temu w Wojskowym. A lwigrod to tez prawie w centrum. Ciesz się trawiłas dobrze wogole Krynica ach pijalnie gora Parkowa wycieczki wrociłam odmieniona Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2014 18.03.14 Jest taki fajny portal pt." Sanatorium opinie" Tam ludzie opisują ośrodki w których już byli , zasięgają różnych informacji na tematy które dotyczą wyjazdów sanatoryjnych. . Super portal. Jestem tam bo sama jadę po raz pierwszy do sanatorium i naprawdę warto tam zajrzeć. Dużo informacji i dużo się tam dowiesz. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2014 http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/cala-prawda-o-polskich-sanatoriach-czyli-uzdrowiskowe-my-love/wly4m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2014 I co w związku z artykułem powyżej???? macie jeszcze starzy bywalcy coś do powiedzenia w temacie???? Prawda jest ze sanatorium dla większości to jakby psa z łancucha spuścić. i jeszcze raz dla tych co nie zdazyli przeczytać. http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/cala-prawda-o-polskich-sanatoriach-czyli-uzdrowiskowe-my-love/wly4m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc8 Napisano Kwiecień 5, 2014 gość http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowi e/cala-prawda-o-polskich-sanatoriach-czyli-uzdrowiskowe-my-l ove/wly4m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach