Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 madziiiaaaaa

sanatoria* opinie *przezycia

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Musisz sama poczyta膰 o tym jakie zabiegi w udrowisku zaproponuj膮 Ci przy takim schorzeniu. Je艣li mia艂abym wskaza膰 aktualnie jakie uzdrowisko wyr贸偶nia si臋 na tle innych, a kilka ju偶 w swoim 偶yciu odwiedzi艂am, to zdecydowanie by艂oby to - http://www.uzdrowisko-cieplice.pl/pl/zabiegi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Odpowied藕 dot. Sanatorium MEWA w Ko艂obrzegu, w kt贸rym rehabilitowa艂am si臋 w okresie IX/X.2016 r. Og贸lnie pobyt nale偶y do udanych tylko pogoda nie dopisa艂a. Warunki lokalowe bardzo dobre jedzenie te偶. Zabiegi super. Po prostu nie by艂o na co narzeka膰. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 123456joidfjs
witam ch臋tnie dotrzymam towarzystwa mi艂ej kobieceie wybieraj膮cej si臋 do krynicy ;) mam 21 lat ;)

Udost臋pnij ten post

W艂a艣nie wr贸ci艂am z sanatorium by艂 to m贸j pierwszy taki wyjazd. By艂am w sanatorium MSWi A Sopot czyli tzw. Helios, pokr贸tce opisz臋 swoje spostrze偶enia . Ot贸偶 na wyjazd czeka艂am prawie 3 lata z NFZ 艣l膮skie schorzenie pulmonologia. Pojecha艂am dzie艅 wcze艣niej 偶eby zdoby膰 pok贸j jednoosobowy z widokiem na morze za t膮 jedn膮 noc zap艂aci艂am 100 z艂 bez 艣niadania. Sam pobyt jak i zabiegi oceniam dobrze panie mi艂e zabiegi wykonywane solidnie, wy偶ywienie wystarczaj膮ce i smaczne. I teraz druga strona pobytu w sanatorium ot贸偶 czas wolny po zabiegach kt贸ry trzeba sobie samemu zagospodarowa膰 a od tego w du偶ej mierze zale偶y czy pobyt zaliczymy do udanego czy te偶 nie. Ja t膮 druga cz臋艣膰 oceniam na mierny a to z powodu z艂ego towarzystwa ludzi z jakimi si臋 zaprzyja藕ni艂am ludzie zak艂amani toksyczni i z艂o艣liwi, pokiereszowani przez 偶ycie. Jestem osob膮 weso艂膮 kontaktow膮 tak膮 kt贸ra z wszystkimi porozmawia i to im nawet przeszkadza艂o uwa偶ali to za moja wad臋 . Us艂ysza艂am wr臋cz ,偶e z ka偶dym rozmawiam i do ka偶dego si臋 u艣miecham mam zrobi膰 z艂膮 min臋 to wtedy nikt do mnie nie podejdzie. Romanse sanatoryjne nie by艂y mi w g艂owie jestem szcz臋艣liw膮 m臋偶atk膮 a o taki by艂am pos膮dzona pono膰 nawet sex mia艂am bo po co mi ta jedynka. Na pewno zdecyduj臋 si臋 jeszcze na leczenie sanatoryjne ale tym razem ju偶 z m臋偶em. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam kto jedzie do sanatorium cieplice domu zdrojowego 17 sierpnia ????? karol851985@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kto jedzie do sanatorium 2 listopada do nadba艂tyckiego centrum rehabilitacji alma ul.falowa4?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi bardzo podoba艂o si臋 w sanatorium w www.uzdrowisko-swieradow.pl w 艢wieradowie. Bardzo 艂adny hotel i te zbawienne zabiegi : inhalacje i k膮piele radonowe, k膮piele lecznicze na bazie w贸d mineralnych oraz dost臋p do pijalni w贸d mineralnych. Jestem bardzo zadowolona z pobytu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja by艂am 10 razy w sanatoriach i w szpitalach sanatoryjnych.Zawsze wszystkie zabiegiw wannach i ok艂ady borowinowe by艂y wykonywane nago.Wyj膮tek stanowi艂a k膮piel w basenie.W tym roku by艂am w szpitalu nr 1 w Ciechocinku i tam trzeba by艂o zak艂ada膰 majtki.W niekt贸re dni w tym samym dniu mia艂am k膮piel solankow膮 i k膮piel kwasow臋glow膮 oraz ok艂ady borowinowe, no i chodzi艂am w k贸艂ko z mokrymi majtkai i wymienia艂am na suche.Po borowinie do dzisiaj nie dopra艂am.W Cieplicach panowie przynosili borowin臋 i stawiali przy kabinie,aok艂ady robi艂y panie.Ja nikomu nic nie da艂am,ale do obs艂ugi nie mam pretensji.W innych zdarza艂o si臋 偶e co艣 kupi艂am,ale tym naprawde solidnym i dopiero w dzie艅 wyjazdu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aniaaa50
Witam Po raz pierwszy mam skierowanie do sanatorium w L膮dku Zdroju.Wiele r贸偶nych opinii s艂ysza艂am,mimo moich 50 lat,nigdy nie by艂am w 偶adnym sanatorium.Napiszcie prosz臋 uczciwie czy jest tam naprawd臋 tak ,jak si臋 s艂yszy,czy to tylko ubarwianie?Wydaje mi si臋 ,偶e to przesadzone.Pozdrawiam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jezuuuuuu 50 lat i do sanatorium

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To za du偶o na sanatorium??czy za ma艂o?? Ja mam 53 lata i te偶 by艂am w tym roku pierwszy raz..wr贸ci艂am zadowolona, wypocz臋ta..papiery z艂o偶one ponownie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co to za takie"jezuuuuu"ludzie ogarnijcie si臋 i przesta艅cie obra偶a膰 innych,wsz臋dzie znajd膮 si臋 tacy,kt贸rym wiatr w oczy wieje.Nie trzeba jecha膰 do sanatorium ,偶eby chodzi膰 na zabiegi "krzakoterapii"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja i osoby z mojej rodziny od lat je藕dzimy do www.uzdrowisko-polczyn.pl. Zawsze ka偶dy pobyt jest mi艂o wspominany. Wypoczynek, relaks i regeneracja ca艂膮 par膮. Obs艂uga uzdrowiska sympatyczna i 偶yczliwa, dobre jedzenie. Jednym s艂owem brak uwag.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja68
Ja wiem jedno po pobycie 偶ony w sanatorium w almie sobieszewo rozwodzimy si臋 ,po 28 latach ma艂偶e艅stwa i nie gadajcie mi o romansach to jest zdrada i ku..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolega Stefana
Sanatorum to odskocznia od codzienno艣ci i od "nudnego 偶ycia". Panowie zgrywaj膮 tzw. Macho (czyt. maczo) a chodzi im tylko o jedno a mianowicie o zdobycie przedstawicielki innej p艂ci (wiadomo w jakich celach) a bzdur niech nikt nie opowiada bo ten portal jest anonimowy i nie trzeba si臋 tutaj ok艂amywa膰. Panie natomiast jad膮 wypocz膮膰, zrelaksowa膰 si臋....a co z tego wychodzi to inna sprawa. Kobieta chce by膰 adorowana, znale藕膰 si臋 w centrum uwagi, zab艂ysn膮膰. Trafia w odpowiednie miejsce: pe艂en luz, nikt jej nie kontroluje, codziennie jakie艣 pota艅c贸wki, partner贸w mo偶na wybiera膰, mo偶na zab艂ysn膮膰 - bo to wszystko nowe towarzystwo i nikt nas tutaj nie zna. Troch臋 alkoholu, weso艂a atmosfera....zaczynaj膮 zanika膰 hamulce i zdrowy rozs膮dek (bo przecie偶 inni robi膮 to samo a to nic takiego) Rozpoczyna si臋 opowiadanie bajek i zgrywanie kogo艣 innego ni偶 jeste艣my. Poznajemy now膮 osob臋, jeste艣my ni膮 zafascynowani i nie zdajemy sobie sprawy 偶e to tylko chwilowe zauroczenie wi臋c.... naprz贸d! do dzie艂a! to jest kto艣 wspania艂y....gdzie ja by艂am przez te lata?....itd.itd. Tak to zwykle si臋 odbywa. Oczywi艣cie 偶e jest to niebezpiecze艅stwo dla w艂asnego zwi膮zku i rodziny ale 偶yjemy chwil膮! Panowie, zdajcie sobie spraw臋 z tego 偶e NIE MA KOBIETY NIE DO ZDOBYCIA!! Panie, nie zaprzeczajcie bo wiele razy to ju偶 udowodni艂em i nadal potrafi臋. Sanatorium- idealna sytuacja: daleko od domu, brak kontroli a po tylu latach w zwi膮zku z jedn膮 osob膮 ....wi臋c nic tylko korzysta膰... A ja rezygnuj臋 z takich wyjazd贸w bo po co mam kusi膰 los?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam.Bylam dwa razy w sanatorium.Jade 3 raz za tydzien.Nawet do glowy by mi nie przyszla zdrada..Jestem atrakcyjna kobieta wedlug mezczyzn..i ledwo po 40-tce.Owszem propozycji mnostwo..ale wlasnie jedni jada sie podleczyc zeby dalej pracowac inni robia co robia.Mile zawsze spedzam czas.Mam wspolne towarzystwo bo tworza sie grupki.Tance rozmowy spacery..i tyle...Zalosni sa faceci ktorzy poluja na kobiety od pierwszego dnia..nawet takie duzo starsze byle kase mialy.Ale zalosniejsze sa zdesperowane kobiety..Lapia mlodszych sponsoruja.porazka...ale ich sprawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am pierwszy raz w sanatorium w http://www.lesnik-drzewiarz.pl/w Krynicy-Zdroju i jestem zadowolona. By艂o w sumie tak jak sobie wyobra偶a艂am. Wiadomo, 偶e s膮 romanse, ale jak kto艣 tego szuka to wsz臋dzie znajdzie, ja tam nie po to jecha艂am, wi臋c zainteresowana nie by艂am, ale bawi艂am sie dobrze, znajomo艣ci by艂y fajne. Najwa偶niejsze jednak, 偶e odpocz臋艂am i podleczy艂am zdrowie, o to w tym wszystkim chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy kto艣 do ryman贸w zdr贸 zimowit 16 11 2017

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ostatnio by艂am w cudownym sanatorium hotelu Bristol w g贸rach.. Och przepi臋knie by艂o. Zobaczcie tylko jak tam jest cudownie: http://bristolbusko.pl/medical-center uwielbiam to miejsce i na pewno tam wr贸c臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tego roku by艂am w Uzdrowisku Po艂czyn (www.uzdrowisko-polczyn.pl ) Bardzo mi si臋 podoba艂o, to malownicze miejsce, chocia偶by z uwagi na to, 偶e miasto le偶y na obszarze Drawskiego Parku Krajobrazowego. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰t545
dwa lata temu by艂em w sanatorium Ustroniu i nie trzeba by艂o si臋 rozbierac do naga slipki by艂em ubrany zabiegi by艂 masaz podwodny

Udost臋pnij ten post

Dwa lata temu by艂em w sanatorium b Ustroniu, mia艂em r贸偶ne zabiegi ale te w bannie by艂y zabsze sago bez majtek. Terapeutka Bronis艂aba umy艂a mi porz膮dnie babrzona i torb臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰36
Boje sie czy to wszystko prawda o tych senatoriach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kurna jeszcze zdj臋cia wysy艂aj膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Robert
kurde jade do iwonicza na poczatku czerwca i za uja nago parodowac tam nie bede

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja czterokrotnie by艂am ju偶 w hotelu Bristol w BUsku. Niesamowite, klimatyczne miejsce, na pewno sposoba si臋 wszystkim nawet tym wymagaj膮cym :) maj膮 cudown膮 restauracj臋, hotelow膮 obs艂ug臋 na najwy偶szym poziomie no i ten klimat... Super :) tutaj macie kontakt jakby kto艣 chcia艂, ja polecam :) http://bristolbusko.pl/kontakt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kura i Cjuszr
Jaka艣 pani na 30 stronie pisa艂a o zabiegach w Ciechocinku szpitalu nr 1. W艂a艣nie wr贸ci艂am z tego uzdrowiska.Poza jedn膮 cho膰 istotn膮 sytuacja , najmocniejsz膮 strona jest recepcja a w艂a艣ciwie Pan Krzysztof i Pani Kataryna. Inna pani z recepcji nie poradzi艂a sobie z prostym problemem kontaktu rodziny z kuracjuszem. Wymienione dwie osoby to naprawd臋 fachowcy z najwy偶szej p贸艂ki. Tak偶e wy偶ywienie i obs艂uga sali by艂a w porz膮dku. Lekarze raczej s艂abo zainteresowani pacjentem (szczeg贸lnie odp艂atnym) bowiem w czasie wizyty uk艂adaj膮 finansowy harmonogram zabieg贸w, przy okazji prowadz膮c wywiad. Natomiast same zabiegi mog膮 by膰 bajeczne lub koszmarne. W艂a艣nie jedna z takich zabiegowych (by膰 mo偶e po studiach magisterskich) nakazywa艂a wykonywa膰 k膮piele w majtkach. Mimo,偶e by艂o to wbrew regulaminowi. Twierdzi艂a, 偶e to dla higieny i naszego dobra. By膰 mo偶e to prawda skoro nie zauwa偶y艂em aby my艂a wann臋 po zabiegu. Najgorsze jest to, 偶e osoby te nie s膮 kontrolowane przez prze艂o偶onych i robi膮 co im si臋 podoba aby by艂o szybciej. By艂o to pierwsze sanatorium gdzie zabiegowa nakazywa艂a k膮piel w majtkach. Cho膰 inni zabiegowi ( pani po 40-stce i m艂ody pan) powiedzieli, 偶e mo偶emy jak chcemy cho膰 powinno si臋 by膰 nago. To oczywiste skoro solanka czy w臋gl贸wka ma "dotyka膰" jak najwi臋ksza powierzchni臋 cia艂a. Og贸lnie nieco poprawi艂a si臋 moja rwa kulszowa ale to zas艂uga tej cz臋艣ci zabiegowych kt贸rzy opr贸cz wskaza艅 lekarza dodatkowo s艂uchali kuracjusza co boli i , na szcz臋艣cie, nieco korygowali spos贸b wykonania zabiegu. To da艂o wymierna ulg臋 w b贸lu. Dlatego nie rozumiem po co zatrudnia膰 zabiegowych ze stopniami magistra. Do wanien wystarczy艂yby pomywaczki po jednodniowej instrukcji obs艂ugi. Naprawd臋! Dodam jeszcze, 偶e basen solankowy w ramach zabieg贸w by艂 raczej w porz膮dku natomiast skandalem by艂o to, 偶e za dodatkow膮 godzin臋 po po艂udniu nale偶a艂o p艂aci膰, tak偶e dotyczy艂o to kuracjuszy odp艂atnych!!! Raczej wi臋cej tam nie pojad臋 chyba, 偶e b臋dzie nakaz. Jednak szkoda, 偶e wielu sympatycznym zabiegowym psuje opini臋 jedna czy dwie osoby.

Udost臋pnij ten post