Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 b艂臋kittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

Go艣膰 b艂臋kittek

Czy s膮 tutaj jakie艣 kobitki nosz膮ce mundur? Policjantki? 呕o艂nierze? inne? Zapraszam na pogaduchy o s艂u偶bie, rodzinie, rado艣ciach i smuteczkach. 呕ony naszych koleg贸w maj膮 topik a my? Pozdrawiam cieplutko!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blue*
Witam! Ja jestem mundurowa. Od kilku lat. I z tego, co widz臋 nie ma nas wiele :D Ko艅cz臋 w艂a艣nie prac臋. Pozdrawiam cieplutko. Mundur贸wki! Odezwa膰 si臋 prosz臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faaacetttt
za mundurem ch艂opy sznurem:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b艂臋kittek
no, no :) to mi si臋 podoba :) Dziewczyny! Nawet to Was nie zach臋ca? Pozdrowienia dla Faceta!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b艂臋kittek
blue witaj!!! A jakiego kolorku mundur nosisz? Pozdrawiam cieplutko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b艂臋kittek
bo rozumiem, 偶e blue??? ;)

Udost臋pnij ten post

Yes! I am! My艣la艂am od kilku dni o za艂o偶eniu takiego topicu. Fajnie, 偶e te偶 o tym pomy艣la艂a艣 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b艂臋kittek
Witaj, Milagro!!! I kto powiedzia艂, 偶e telepatia nie istnieje?! :D Mam nadziej臋, 偶e b臋dzie tu mo偶na pogada膰, znale藕膰 rad臋 i fajnie sp臋dzi膰 czas.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰, Milagro! 艢wietnie, 偶e jeste艣! Ja niebieski mundurek a Ty? Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b艂臋kittek
Ja tak偶e nosz臋 niebieski. I te偶 3 rok ( u nas jest tak, 偶e po 3 roku przechodzi si臋 do s艂u偶by sta艂ej) A Ty Milagro 偶o艂 nierz czy sg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b艂臋kittek
tzn. niebieski jak elf, 3 rok jak Milagro :D

Udost臋pnij ten post

Zo艂nierz. Ja dosta艂am s艂u偶b臋 sta艂膮 w ramach wyr贸偶nienia, po up艂ywie 1-go roku s艂u偶by.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 micha艂owa
hehe nie wiem czy naleze do was jeszcze ale chodze do szkoly wojskowej:)

Udost臋pnij ten post

Jesli jeste艣 podchor膮偶ym to oczywi艣cie nalezysz. A jak nie to ... przyjmiemy Ci臋 honorowo :D W ko艅cu chodzi o to, 偶e kochamy to co robimy, jeste艣my troch臋 inne ni偶by widzieli to faceci ALE DOBRZE NAM Z TYM :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 2face
jaki fajny topic :):) Dziewczyny moim ogromnym marzeniem jest pracowa膰 w policji :] Egzaminy s膮 dopiero w lipcu to sporo czasu ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 a z drugiej strony bardzo si臋 boj臋 偶e zawal臋 i w贸wczas moje plany ulegn膮 zmianie :) z przyjemno艣ci膮 b臋d臋 艣ledzi艂a wasz topic:D Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b艂臋kittek
Dzi臋ki 2 face! A my b臋dziemy trzyma膰 kciuki za powodzenie na egzaminach! A czy jaki艣 etap ma偶 ju偶 za sob膮 czy wszystko jeszcze przed?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 micha艂owa
ojejku super!! hehe zawsze mnie mudnury fascynowa艂y,a szczegolnie z faceci:P ciesze sie,ze bede mia艂a doswiadczone kolezanki,powiedzcie mi bo jestem niziutka i drobniutka i mundur dos艂ownie na mnie wisi hehe,na wystepach musze je z ty艂u spinacz zeby 艂adnie leza艂;/

Udost臋pnij ten post

A do jakiej szko艂y chodzisz Micha艂owa? Liceum, szko艂a podoficerska, oficerska?

Udost臋pnij ten post

Wiesz co Micha艂owa? Ja (prawie) ca艂e 偶ycie nienawidzi艂am mundur贸w i facet贸w mundurowych. I zawsze m贸wi艂am, 偶e NIGDY W 呕YCIU! A mama m贸wi艂a, 偶e \"sko艅cz臋 tak jak ojciec\". Nie zna艂am go. By艂 zawodowym 偶o艂nierzem. I w pewnym momencie, w bardzo przewrotny spos贸b okaza艂o si臋, 偶e chyba do niczego innego si臋 nie nadaj臋. Geny g贸r膮? Przeznaczenie, czy jak? A Wy B艂臋kitek, Blue, Elf marzy艂y艣cie o tym, czy odkry艂y艣cie powo艂anie p贸藕niej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b艂臋kittek
Ja te偶 zawsze chcia艂am by膰 policjantem. Od kiedy pami臋tam. Poza tym zawsze dobrze rozumia艂am si臋 z p艂ci膮 przeciwn膮. W miejscowo艣ci, gdzie chozdi艂am do szko艂y byli prawie sami ch艂opcy, wi臋c si艂膮 rzeczy...

Udost臋pnij ten post

aleee wam Dziewczyny zazdroszcze:) ja kiedy艣 mysla艂am o tym, aby nosic mundur wojskowy... chcia艂am i艣c do wyzszej szko艂y oficerskiej (tak sie to chyba zwie?), planowa艂am taka swoja przysz艂o艣c, ale...za nied艂ugo zostan臋 dietetykiem:) w sumie to tez vede nosi艂a mundur, tylko, ze bia艂y;) trzymajcie sie ciep艂o

Udost臋pnij ten post

Ja natomiast ca艂e 偶ycie marzy艂am o medycynie. 呕ycie wymusi艂o na mnie jednak p贸j艣cie w innym kierunku. Potem okaza艂o si臋, 偶e odnajduj臋 si臋 tutaj. A je艣li chodzi o towarzystwo ch艂opak贸w, to mia艂am podobnie jak Ty B艂臋kitek, tyle, 偶e z innego powodu. Po prostu cho膰 bardzo chcia艂am, nigdy nie mog艂am dogada膰 si臋 z dziewczynami, a z ch艂opakami wr臋cz przeciwnie. Dzi艣 mam ju偶 troch臋 kole偶anek (oczywi艣cie obok do艣膰 poka藕nej gromady kumpli), takich, kt贸re mnie rozumiej膮, kole偶anek ze szko艂y (wojskowej), z aktualnej pracy. Takich jak Wy. Ci臋偶ko jest w naszym zawodzie mie膰 kole偶anki. Bardzo si臋 ciesz臋, 偶e powsta艂 ten topic i, 偶e s膮 dziewczyny, kt贸re si臋 tutaj odzywaj膮, poniewa偶 najwi臋ksz膮 zmor膮 w s艂u偶bach mundurowych w Polsce jest to, 偶e dziewczyny mundurowe nawzajem si臋 zwalczaj膮. A wydaje mi si臋, 偶e powinny si臋 wspiera膰.

Udost臋pnij ten post

yohimmm zamiast 偶a艂owa膰, mo偶e czas pomy艣le膰 nad spe艂nieniem marze艅? Ja swego czasu te偶 bardzo chcia艂am by膰 偶o艂nierzem. U艂o偶y艂o si臋 inaczej, ale nie 偶a艂uj臋. M贸j dziadek by艂 (jeszcze wtedy) milicjantem i m贸j ojciec by艂 milicjantem. Ja jedynaczka-wi臋c...nie mia艂am wyj艣cia-zawsze sobie 偶artuj臋 ;) Ja nigdy wcze艣niej nie my艣la艂am o Policji (cho膰 moja przyjaci贸艂ka m贸wi, 偶e zawsze mnie w Policji widzia艂a) Mia艂am by膰 prawnikiem, ale uwielbiam moj膮 prac臋 i na 偶adn膮 inn膮 bym jej nie zamieni艂a. A s艂u偶臋 w woj.lubelskim.

Udost臋pnij ten post

a powiedzcie mi, Kobitki macie bezpo艣rednich prze艂o偶onych facet贸w czy same jeste艣cie szefami?

Udost臋pnij ten post

Milagro-a wiesz, 偶e masz racj臋 z tym zwalczaniem si臋 kobitek w mundur贸wce?! Jako艣 nigdy o tym nie pomy艣la艂am! Powt贸rz臋 po Tobie:dziwne, bo przecie偶 powinny si臋 wspiera膰! U nas jest niestety przeciwnie. Dlatego bardzo si臋 ciesz臋, 偶e mamy topik 馃尲

Udost臋pnij ten post

Ja mam prze艂o偶onych facet贸w. Ale jestem wyk艂adowc膮 (cho膰 czasami wykonuje te偶 czarn膮 robot臋, kt贸r膮 zdecydowanie wol臋), a moi s艂uchacze to w 95 % faceci :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b艂臋kittek
U nas niestety te偶 jest ostra rywalizacja mi臋dzy niekt贸rymi dziewczynami. Zupe艂nie bez sensu, bo s膮 z innych pion贸w. Nie rozumiem tego. Niekt贸re si臋 nawet do siebie nie odzywaj膮. "Bo ona ma lepsz膮 grup臋" Bez sensu.

Udost臋pnij ten post