Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 66

czy ktos używał vibroaction ?

Polecane posty

hej, jak uzywacie tego pasa? na gole cialo, czy mozna byc w ubraniu? mialam kiedys taki pas ktory kurczyl miesnie przy pomocy impulsow elektr.i jego musiallam nakladac na skore z tym ze nie bylo przyjemne, bo po 10minutach wszytsko swedzialo:O

Gość sanders
Hejka,mężuś mi zamówił z allegro vibroaction,na mikołaja hehe stosuje dietke,cwicze i mam nadzieje ze sadełko z brzucha mi sie ujędrni po stosowaniu pasa 30 min dziennie...?

Gość kasieekk88
nie ma sie co oszukiwac jezeli myslicie ze po samym pasie bedziesie miec talie osy i sylwetke modelki... ten pas pomaga jedynie w tym ze skóra staje sie jedrniejsza i bardziej naprezona, no i na mnie działa tak ze jak załoze na brzuch to pobudzają mi sie jelita i po 10 min ide do wc :D daje efekty .. w wakacje uzywalam go regularnie to naprawde mi pomógł, niestety terazz skora znowu stala sie fee :( trzeba sie wziac za siebie i wlaczac pas na kilka minutek :)

Gość czy u was tez
u was tez dziala tylko jeden walek wibrujacy? czy trafil mi sie jakis lipny egzemplarz??

Gość kasiaocb
Na dniach dostane pas.Chodze na silownie ,fitnes zaczne diete zobaczymy czy mi pomoze ten pas:)pozdrawiam odezwe sie

Gość kasiek88
w kazdym jest tylko jeden :) kiedys juz było o tym pisane :) wiec wszystko oki z pasem :)

Gość Rosa250
gagoosia Mój pas też można używać tylko przez 15 min. i sam się wyłącza. Dziwne, ja staram się go po prostu używać 2 razy po 15 min bez przerwy. Najwyżej się spali

Gość kicia_24
witam!! pasa używam od 3 tydodni, zakupilam go za 149zł w mango. Osobiście pas jak najbardziej polecam, straciłam już 4 cm w pasie, brzuszek mam "twardszy", co więcej rewelacyjnie działa na cellulit (polecam używac razem z kremami na cellulit). do głośności - fakt może nie jest cichy, ale bez przesady nie zagłusza tv czy radia. kolejny plus to taki, że pas bardzo relaksuje, więc nawet dla tego warto go mieć. jeszcze raz polecam!!

Gość kicia_24
polecam pas jak najbardziej... ale nie kupiony na allegro czy coś podobnego, nie dajcie się nabrać na podróbki bo sami macie efekty. ja pas kupiłam w mango 149zł. uzywam więcej jak 15 minut i się nie wyłacza, póki sama tego nie zrobię. poza tym wsyztskie opcje działają beż zarzutu.

Dziewczyny czy ktoras z was zamawiala na allegro ???? tam sa tansze a wcale tansze nie oznacza gorsze...chyba ;/ w kazdym badz razie jestem ciekawa jak to jest z tym allegro czy to aby napewno ten sam sprzet !?!? czy lepiej kupic w mango ???? czy gwarancja mango jest naprawde ok bo producentow jest od groma a wiadomo ze allegro to przedewszystkim producenci u ktorych taniej....wiec jak to jest ?!?!?

Gość smith27
hej sanders !!! u kogo zamówił twój mąż pas. i czy działa Ci jak należy? podaj jak możesz link. chce tez zamowic na allegro bo w mango sa droższe. prosze wszystkich dajcie jakies namiary od kogo kupowaliscie na alegro!! sprawdzone prosze:

Gość smith27
hej sanders !!! u kogo zamówił twój mąż pas. i czy działa Ci jak należy? podaj jak możesz link. chce tez zamowic na allegro bo w mango sa droższe. prosze wszystkich dajcie jakies namiary od kogo kupowaliscie na alegro!! sprawdzone prosze:

Gość smith27

Gość LAWIŃ
SMIESZYCIE MNIE WSZYSCY.... CZY NIE CZYTACIE WPISOW POPRZEDNICH? CZY TYLKO TO CO CHCECIE USLYSZEC I NIE ZAUWAZACIE OPINI NA TEMAT TYCH PASOW???? TO JEDNA WIELKA LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEM BO STOSOWALAM PARE MIESIECY A NIE PARE DNI JAK NIEKTORZY I WMAWIAJA SOBIE ZE JEST ZMIANA.....

Gość agus13
to MOZE jestes zbyt gruby zeby odchudzac sie tak debilu ! to chyba forum o vobroaction nie ?! vobroaction jest dla udzi ktorzy maja malo tluszczu ja go bede miala za 3 tygodnie i sie ciiesze pfff.... jeszcze lepszy spobos na odchudzanie to ; zakladasz sobie folie przeswitujaca samop[rzylepna takad o kanapek alaumiiniowa :) na dowolna czesc ciala gdzie chcesz schudnac ja to wllasnie robbie po godzinie dziennie i jest co podziwiac : )

Używam pasa przyznam, że nie regularnie, ale używam, najlepsze efekty zauważyłam gdy go ubieram do ćwiczeń, tzn konkretnie do brzuszków i innych podobnych, wymagających pozycji leżącej ćwiczeń, np. podnoszenie nóg do góry. ze względu na małą mobilność gdy jestem przypięta do niego. I co jak co, ale jest pogromcą celulitu :) Sprzęt tylko dla wytrwałych.

Gość smith27
no nie dowiem sie chyba??? pytam juz trzeci raz gdzie kupiłyście pas VIBROACTION ???? bo nie wiem u ktorego zamówic alegrowicza?? czy w mango. prosze ktokolwiek niech odpowie!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja zamowilam...
Wczoraj na allegro zobaczymy co z tego wyjdzie....jak nie spali tluszczyku to chociaz bedzie masazer :PPP smith27 jak przyjdzie mi sprzet to dam znac czy warto i u kogo...badz cierpliwy

Gość ja zamowilam...
Wczoraj na allegro zobaczymy co z tego wyjdzie....jak nie spali tluszczyku to chociaz bedzie masazer :PPP smith27 jak przyjdzie mi sprzet to dam znac czy warto i u kogo...badz cierpliwy

Gość LAWIŃ
DO agnus13 TEJ DEBILKI, KTOREJ KULTURA MOZE SIE POPRAWI JAK ZALOZY PAS NA GLOWE. PISALAM TO WSZYSTKO NIE PO TO ZEBY KOMUS ZROBIC NA ZLOSC ALE ZEBY USWIADOMIC ,ZE TE PASY TO LIPA, ALE TWOJ MÓZG WIDOCZNIE JEST ZBYT ZAROSNIETY TLUSZCZEM I NIE ROZUMIESZ!!! DO INNYCH FORUMOWICZEK; JA TEZ NA POCZATKU NIE CHCIALAM WIERZYC NEGATYWNYM OPINIOM I NIE ZWRACALAM NA NIE UWAGI A SZUKALAM TYCH DOBRYCH. JEDNAK TO WASZA DECYZJA I ROZUMIEM WAS.

Gość smith27
DO " JA ZAMÓWIŁAM" TRZYMAM CIE ZA SLOWO DAJ ZNAC TYLKO PRAWDE JAK SIE SPRAWUJE I CZY CHOC TROCHE DZIALA POZDRAWIAM

Małgośka mówią mi Ja używam pasa od pół roku, ale tak za jednym zamachem to góra 20 minut mam ubrany nie więcej bo na dłuższą mete może być szkodliwy. Co nagle to po diable, lepiej zdroworozsądkowo podejść do pasa. Swój pas kupiłam w sklepie sportowym, orginał.

Małgośka mówią mi Ja używam pasa od pół roku, ale tak za jednym zamachem to góra 20 minut mam ubrany nie więcej bo na dłuższą mete może być szkodliwy. Co nagle to po diable, lepiej zdroworozsądkowo podejść do pasa. Swój pas kupiłam w sklepie sportowym, orginał.

używam tego pasa od kilku tygodni by wzmocnić mięśnie brzucha i pozbyt się cellulitu.i mogę powiedzieć że jestem zadowolona, bo faktycznie napięcie skóry jest już widoczne. na cellulit używam jeszcze kremów co wspomaga efekt. wiadomo że siedząc w fotelu na pewnoe nikt nie schudnie, zwłaszcza ze sporą nadwagą. dlatego namawiam by jednak poza pasem uzywać też nóg na spacerkach. a efekty murowane. wiele osób pyta czy wiarygodne jest zamawianie na allegro. osobiście nie polecam, bo już kilka razy się nabrałam.. pas w mango nie jest teraz drogi i mamy kartę gwarancyjną wiec warto załakusić się i tam kupić.

Gość ja zamowilam...
Wisienka na allegro nic nie jest pewne, moj facet tez sie kiedys nacial, a mi poki co wszystkie transakcje udawaly sie wiec mam nadzieje ze tym razem i ta bedzie udana a co do skutecznosci to coz napewno mozna cos wykrzesac z tego pasa...ja nadwagi nie mam po prostu musze pozbyc sie resztek po ciazy :))) ale mam nadzieje ze cos ten pas dziala powinnam go dzisiaj dostac...

Gość agus13
JejqUU co za ludzie ja jednak dopoki sie nie przekonam na wlasnej skorrze... bede wierzyc w cuda :P i nawet nie mam tluszczu na mozgu moze ty bo ja przy wzroscie 176 waze 58 kkilo wiec mam malo do zrzucenie :| i woogole jaki zaaaaal z ciebie loool xd Pozdrawiam srodkowym paluszkiem :]]

Gość agus13
wiem ze nie robisz na zlosc ale dopoki ja sie nie przekonam ze to jest do kitu nie dam za wygrana :* i nie mam tluszczyku na mozgu soryy :| bo ja mam 175 wz. i waze 58 kilo wiec wes sie nie czepiaj mnie jestem zbyt mloda :( a ten pas to dizaala tak mowiia a propo mojej kultury jest okej pozdrawiam srodkowym paluszkiem :]

Gość agus13
wiem ze nie robisz na zlosc ale dopoki ja sie nie przekonam ze to jest do kitu nie dam za wygrana :* i nie mam tluszczyku na mozgu soryy :| bo ja mam 175 wz. i waze 58 kilo wiec wes sie nie czepiaj mnie jestem zbyt mloda :( a ten pas to dizaala tak mowiia a propo mojej kultury jest okej pozdrawiam srodkowym paluszkiem :]