Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek22222

Ślub październik 2007

Polecane posty

Okokook;))) Dziekuje bardzo, a tak na marginesie to weszlam na Twoj pamienik i naprawde swietna sprawa, szkoda ze ja takiego czegos nie pisze, powiem Ci ze tak sie usmialam i ubawilam ze szok, hahahhahhahah, naprawde fajnie piszesz i bedzie to dla Ciebie wspaniala pamiatka, kiedys bedziesz plakac ze smiechu czytajac to. Mam nadzieje ze bedziesz mogla to jakos przegrac na dysk, czy na plytke i zachowac na pamiatke tych wspomnien przedslubnych;)) Naprawde wspaniale i gartuluje jeszcze raz weny literackiej, tu wypowiadam sie jako polonistka. Postaram sie gdzies zdobyc takie cudo dla mojego Misia pod szyjke, bo fajne jest, szczegolnie ten drugi bialy super, dziekuje bardzo.:)))

A dziękuję b ardzo Lewku, myślałam, ja jestem samokrytyczna za bardzo i uważam, że to co piszę jest do d... Ale co tam, zawsze lubiłam pisać pamiętniki, ten już piszę ze dwa lata także jeszcze zanim dowiedziałam się o ślubie. Swoją drogą mam nadzieję, że będe pisać sobie dalej :) i, że nie stracę weny :) Chociaż co za bzdura pisać o solarium :D Co do tego cudeńka, w full markecie jest takie duże stoisko z koszulami i tam w razie czego wszystko można zamówić. To jest na piętrze. A jak nie to myślę, że jeszcze zdążysz zamówić przez internet.

Cześć dziewczęta - w sprawie tego wiązania na szyi to przypadkiem nie nazywa sie fular? Tak mi sie tylko wydaje ale nazw to ma straszecznie dużo - widziałam coś takiego bodajże w grafice w rzeszowie. Poza tym idę dziś na przymiarkę - więc pewnie jutro napiszę jak było, chyba ze będzie naprawdę źle to wtedy nic nie napisze, ale ide z moja ekipą wiec na pocieszenie pójdziemy na piwo :) A tak w ogóle to okokokokok - na która idziesz na malowanie to włąściwie ślubne?? i na czesanie?? Tak chciałabym wiedzieć czy się zobaczymy czy nie

no u nas 24 dni zostaly. Mam juz wszystko oprocz kolczykow i bukietu ale kwiaciarka juz wie ze beda storczyki z rozami ;) No i kamizelka na tego mojego chudzielca zostaje, musimy na allegro niestety bo wszystkie w salonach za duze ;( ale mam juz upatrzona dla niego, wymierzylam go wczoraj na wszystkie strony. Dzis ide zamowic podroz poslubna. Wyjazd za miesiac dokladnie.. Genelanie jest ok, jedyna rzecz jaka psuje mi nastroj to moj kurs prawka. No stale nie umiem jezdzic i do tego zapomnialam teorii bo nie mam kiedy sie jej uczyc!;( Ale zapraszam instruktora na wesele, moze spojrzy łaskawszym okiem?;)

Aylinn idę tak: 9:00 manicure 10:00 makijaż 11:00 fryzjer. Fular to jest chyba to ostatnie kupowaliśmy taki mojemu lubemu. Mówią też na to musznik. Ojjj ja już się sama pogubiłam, nie wiedziałąm, ze jest aż tyle typów krwatów i innych. Kurde no teorii to ty się w praktyce nauczysz nic sie nie martw, a instruktor na weselu :D, szkoda, że to nie egzaminator ;) Kamizelkę trzeba było szukać tam w tym Koniku, mój luby tam kupił, pomimo, że jest straszny szczuplak i jeszcze były mniejsze rozmiary :) Ale skoro już upatrzyłaś w necie. Zazdroszczę ci tej podróży poślubnej, my może na sylwestra gdzieś pojedziemy :) Co do kwiatów ja już też mam zamówiłam dla mam świadlkowej i dla siebie. Mamy dostaną herbaciane róże z czymśtam, świadkowa też róże a ja mam kalie pomarańczowe, same :) takie jak mi sie marzyło :)

w jakim Koniku? mozesz mi podac linka? przyznaje ze ostatnie nie mam czasu na śledzenie naszego topicu. buzka! ps. nie ma co zadroscic, ja sie boje ze cos nawali. Zreszta w pracy.. Boze! siedzie po godzinach choc szefostwo wie ze nie mam czasu ostatnio na to!

okokoko ja chcialam kalie ale mama mi nie pozwolila. W mojej rodzinie te kwiaty juz kilka razy przyniosly nieszczescie. Ale Ty to nie ja ;) mi sie storczyki podobaja, jeszcze w kombinacji hmmm;)

Hehe mój luby tak sama, mimo, że wiedzą, że organizujemy ślub to... Kochana Konik jest na Tandecie mają tam ogromny wybór kamizelek żakardowych w różnych kolorach i wzorach. I można tam dobrac do nich muszniki/fulary z butonierką.

okoko moj luby byl w sobote tam w takim razie, i byly za duze. Chyba ze nie potrafi szukac ;/ a jak ma mi sie wystroic jak chlopek-roztropek to wole juz mu te kamizelke kupic sama ;)

Mi się kalie marzyły, mimo, że mówili, ze to kwiaty pogrzebowe, ja mam zamowiony podobny bukiet tylko że bez tych frędzelków przy kwiatach i bez tej szarfy. Natoomiast mają być obiązane wstązką do trzymania I mają mieć te wianuszki z gipsówki. A i kalie są pomarańczowo brązowe

okokokoko - to sie przelotnie spotkamy :) Ja mam fryzurę próbna na 10.30 A na 12.00 makijaż Tylko zastanawiam się czy cie nie zawołać \"Ok jestes gdzieś tu \":P

Cześć wszystkim bardzo długo nic nie pisałam bo byłam trochę zabiegana. U mnie wszystko powoli do przodu nad bukietem jeszcze się nie zastanawiałam poza tym wszystko już mam fryzjer na 8;00 kosmetyczka na 9:00 a tipsy idę robić w piątek przed ślubem. Kupiliśmy garniutr dla mojego narzeczonego czarny jest wydaje mi się że będzie najbardziej elegancki. czytałam właśnie topik o tym ile daje się księdzu i sama już nie wiem też wybieram się do niego z resztą papierów i nie wiem. poza tym planuję dzidzię. Buziaki 🌻

oj to chyba sie wszystkie spotkamy na takim samym topicu ;) my zaczynamy staranka w pazdzierniku w podrozy poslubnej ;)

Witajcie:)) Okokoko, ja juz nie moge, hehhe, dokladnie taki bukiet jak Twoj tez sobie wybralam tylko bedzie z bialych lub lekko liliowych kalii, mnie sie rowniez bardzo podobaja, tylko zwiazane beda szeroka wstazka w miejscu gdzie je bede trzymac, a poza tym zadnych zbednych dekoracyjnych ozdob, jak ja to nazywam bez \"jaselek\". Oczywiscie kilka osob odradzalo, ale ja mam go juz wymarzonego o bardzo dawna i bedzie taki jak sobie wymarzylam;)) FAjnie ze sie spotkacie u kosmetyczki, hehhe, bedziecie sie czesac malowac i wspominac topic, ale fajnie, aylinn, wejdz z tranasprentem okokokoko, napewno sie zobaczycie;))Moze i ja sie gdzies przyczaje, pod drzwiami... Wiecie rzeczywiscie duzo tych upiec pod szyjke facetow, ja zostaje przy plastronie, ten ktory mi okokoko wkleilas , ten srodkowy, naprawde jest tym czego szujkalam. Wczoraj juz nawet robilam probe zaawiazania i niezle mi wyszlo, trzeba tylko kupic jeszcze szpilke;)) i bedzie pieknie;) Pozdrawiam Was, co do dzieciaczka, to tez o tymmysle, ale pwoiem Wam, ze tak jestem teraz zestresowana, ze wole jednak zaczac jak ten stres minie;))Ale o topicu bede pamietac, znajde Was tam. Mam nadzieje ze jak juz bedziemy po slubach, ajkos sie odnajdziemy w ncie pzrynajmniej, zeby powspominac i poopowiadac, zreszta niektore z nas beda juz po a inne jeszcze przed, zagladajcie prosze, zawsze to bedzie duze wsparcie:)))Albo sie powymieniajmy gg, czy mailami, zeby nie zaginac, bo milo tu z Wami:)) Pozdrawiam, nasz kursantke kurde no;)), nic sie nie lam, bedzie wszystko dobrze, tylko spokojnie do tego podchodz, bedzie dobrze:)) Zycze powodzenia:) Do pozniej dziewczeta pozdrawiam:))

o cholera, pogody najbardziej sie obawiam i najbardziej sie nią przejmuje ;( no ja mam tydzien po Tobie, narazie nie ma \"horoskopu\" na ten czas...

Boze co za dzien! szefowa wydzwania od rana, mam dosc wysluchiwania jaka to biedna itp. Z checia poszlabym do domu!!!! mam dosc, nie moge nic zalawic bo NIE MAM NA TO CZASU! dzis ide do poradni po ostatnia pieczęc. I nadal roznoszenie zaproszen.BOZE JAK CHCE ABY JUZ BYL PAŹDZIERNIK BO CHCE NA URLOP!!!!!!! juz nawet z wesela sie nie ciesze, bo z czego skoro wszystko to fuszerka i dodatki kupowane na allegro bo na lazenie po sklepach nie mam czasu!ciesze sie tylko z tego ze bede miala URLOP!

A ja wkleje to - i prosze sobie przeczytać ostatnie zdanie Październik chłodny, ale suchy Będzie to miesiąc z pierwszymi opadami deszczu ze śniegiem na nizinach. Nadejdą one wcześniej niż w ostatnich latach. Na terenach podgórskich i górskich będzie się pojawiać śnieg. Będzie też więcej przymrozków niż w ubiegłym roku, zwłaszcza w pogodne noce. Temperatura w ciągu dnia najczęściej będzie oscylować na poziomie od 10 do 15 stopni, ale w mokre dni może być mniej niż 10 stopni. Na szczęście chłodom nie będą zbyt często towarzyszyć opady i często możemy liczyć na pogodne niebo. Październik najprawdopodobniej przyniesie mniej deszczu niż zwykle przynosi ten jesienny miesiąc.

no tak, ale to nic w porownaniu z pazdziernikiem 2006 kiedy to chodzilam z krotkim rekawkiem ;( dlatego sie tym zasugerowalam biorac slub w tym roku, teraz zaluje ze nie poczekalam do 2008 jak bylo planowane na poczatku. Zapalilo mi sie w tylku i takie tego skutki

A kto powiedział ze w tym roku nie będzie tak jak w tamtym?? Pewnie mało która pamięta - ale ja w tamtym roku we wrześniu chodziłam w swetrze zimowym - jak w październiku jechałam na urlop to zabrałam ze sobą 2 polary i kurtkę zimową a na miejscu okazało się ze zabrałam za mało - ale koszulek z krótkim rękawem. Wiec pesymistki nie psuć mi humoru - będzie ciepło i już

Kurde no ja tez miałam ślub brać w 2008 ale jakoś się pospieszyliśmy, plany się pozmiwniały i wyszedł październik. Kochane nawet jak będzie padać to co\'? Uszy to góry.