Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złoty koralik

CZY SA WŚRÓD WAS ŻONY BĄDŹ DZIEWCZYNY KIEROWCÓW TIRÓW?

Polecane posty

Gość dna moszanowa
mój mąż tez jest kierowca tira i od tej roboty nabawił sie choroby dny mosznowanej nciekawe od czego ?

Gość pomidorufka
Kierowcy są różni - bo różni są jako ludzie ale wielki szacunek za poświęcenie, pracują prawie jak psy, na firmach też nie ma sielanki, ani kibla porządnego ani prysznica zazwyczaj... a kokosów nie ma. Pozdrawiam dziewczyny czekające w domach, nie raz przy dziecinnym łóżeczku..

Gość fgsfgsgsgsgfdgf
tak tak poopowidajcie sobie zony jacy sa wporzadku i wierni . co innego jak jedzie na tydzien i ma w polsce brudne dupy przy drodze to wiadomo ze sie powstrzyma ale facet sam na 2-3 tyg w trasie ? a jak stoi niekiedy kilka dni i czeka za towarem to rozne rzeczy do glowy przychodza a tirowki jedne sa brzydkie i brudne ale zadbane czyste i seksowen tez sie trafiaja . czarne azjatki latynoski . nie mowiac juz o krajach zachodnich . hiszpania sex to nie problem nawet taki bez kasy , wystarczy isc gdzies na impreze i jezyka nawet nie trzeba znac a mozna wypstykac sexowna latynoske za free

mój chłopak w lutym wyjeżdża w swoją pierwszą trasę po Europie. zawsze o tym marzył, wiem, że tego chce, że potrzebuje tych pieniędzy żeby stanąć na nogi, spłacić długi... lubi to, widzę, jak mu oczy błyszczą, gdy o tym opowiada. wszyscy jego znajomi są kierowcami, w rodzinie również to coś rodzaju tradycji. boję się rozstania. nie wiem, jak mi się uda wytrzymać ten miesiąc, półtora bez niego, bez większego kontaktu - bo przecież ani on ani ja nie mamy pieniędzy na częste rozmowy telefoniczne. nie boję się tego, że mnie zdradzi, o to jestem spokojna, ale boję się właśnie tego, że to ja się złamię, że zatęsknię za bliskością. poza tym tyle się słyszy o tych wypadkach...

Gość Zdradzona 25
Kochani mój mąż jezdzi ciężarówką, i wlasnie wczoraj slyszalam na wlasne uszy jak on z dwoma panienkami ustala cene za l...da.skrzwdzil mnie bardzo bo nigdy nie myslałam że jest do tego zdolny.Wyje od wczoraj i jest mi źle.

Gość kierowca tir
czytalem prawie wszystkie relacje co panie tu wypisuja,prawie wszystko jest prawdą . Jestem kierowca od 10lat i nie stety może to panie zdziwi nie zdradziłem żony ani razu chociaż miałem i okazje więc nie mówcie mi że my jesteśmy typowymi samcami którzy zobaczą przysłowiową dzióre i już sie do niej pchamy wy tez nie jesteście orłami chociaż wiererze swojej żonie ale też nie wiem do końca jak może być w różnych sytuacjac.Jednym słowem musicie nam wierzyć.!

Gość myszy w zupie
druga strona medalu jest taka: kierowca jedzie po stepach matuszki rassiji narażając własne życie dla godnego życia swojej "kochajacej go i wiernej" żony a ona w tym czasie daje dupy w łóżeczku, które zakupił jej mąż, jakiemuś fagasowi.... albo lepiej -kilku fagasom, bo przeciez niektóre to lubia... facet w pracy a baba sie pieprzy w najlepsze...

Gość żona 26
mój mąż wyjeżdza w trasy i przyznam się że nie myśle o tym że może mnie zdradzić zaufanie powinno być z obu stron gdyż my też zostajemy same i zawsze może się zakręcić jakiś miły pocieszyciel :)

Gość A ja Wam powiem, że
nie wyobrażam sobie żeby mój mąż miał w tej chwili pracę w systemie 8h dziennie. Od kilku lat jest kierowcą, przyzwyczaiłam się do tego na tyle, że jak jest kilka dni w domu to mnie po prostu denerwuje:P. Jest mi dobrze jak jest, a czy zdradza? -Nie mam zamiaru prowadzić śledztwa, to jego sumienie. Nie ruszają mnie w ogóle te historie o "kierowcach-zdradzaczach":D. Kto chce zdradzać, nie musi być kierowcą. U nas przynajmniej nie ma nudy, nie widzimy się na co dzień więc jest ciekawie. Niczego w swym związku nie chciałabym zmieniać...ale chyba to już trzeba mieć taki specyficzny charakter jak ja, gdzie spokojnie radzę sobie bez faceta:P

Gość jeszcze wierna
a jak zajść w ciaże?Mamy jedno dziecko a ja chciałabym już drugie żeby bobasy się razem bawiły a męża w moje dni plodne prawie zawsze nie ma!!!!A jak wraca to prawie zawsze kiedy ja nie mogę

Gość pomidorufka
skoro z jednym się udało to i z drugim się uda, wiem że czasem w te kilka dni kiedy mąż wraca jest tyle bieganiny że ciężko o chwile dla siebie ale jest to możliwe;) tylko nic na siłe, spokojnie uda się;) pozdrawiam

Witam. Mój mąż jezdzi na tirze 4 lata. Ciężkie życie zresztą wiecie o tym doskonale. 3 tyg w trasie tydzień w domu i wieczne powroty i rozstania. Jeżeli chodzi o zdrady mam nadzieję że tego nie ma często rozmawiamy o swoich potrzebach i pragnieniach ale właśnie tylko rozmawiamy przez tel czy skype ale z tego co wiem do zdrady nie doszło. Nie zagłębiam się w to bo bym oszalała ufam po prostu. Natomiast problemem nr jeden jest u nas pensja. Kasa która wpływa na konto w 5 ratach i zawsze po czasie. Czy wy dziewczyny też tak macie?

Przeczytałam całe forum i jestem zniesmaczona. Pan fgghfhdfg..... być może nie ma partnerki czy żony jest samotnym człowiekiem i przez takie narzucanie nam że skoro on robi to wszyscy jest bez sensu, drugi jeszcze gorszy chyba i z pracą w transporcie nie ma nic do czynienia pan heheheeee który stwierdził że nikt inteligientny i mądry nie zostaje kierowcą tira (ciekawe jaki zawód ten pan wykonuje) ale były też plusy panMirek ma pan racje są faceci którzy brzydzą sie tirówek.

Gość iwona-stęskniona żona tirowca
też jestem żoną kierowcy i zdołowana jestem niemiłosiernie mój luby pojechał dziś pierszy raz do hiszpani(wcześniej tz 2lata jeździł po PL) i już od zmysłów odchodzę.wcześniej wieczorami wisieliśmy po 1,5h na telefonie i to codziennie a dziś cisza normalnie masakra.a co do tematu zdrady zacytuję wam słowa mojego mężulka "nie po to w kościele przed Bogiem ślubowałem Ci miłość,wierność i uczciwość małżeńską żeby zdradzić Cię z pierwszą lepszą d..o dajką"i te słowa podnoszą mnie na duchu.Wam też radzię to sobie powtarzać:)trzymajcie się żoneczki i nie słuchajcie tych opowiastek o kierowcach-zdrajcach tylko zaufajcie swojemy chłopu:)

Gość Emi2424
Witam:)Jestem żoną kierowcy:/Mój mąz jeździ na tirach od 4 lat.Moje zdanie jest takie: prawie każda inna praca byłaby lepsza od tej!!!!Zrazumiałabym jeszcze gdyby ta cała rozłąka,życie w ciągłej niepewności...czy wróci...kiedy wróci...a jak już wróci czekanie na tel.kiedy znowu w droge...przekładała się na duże pieniądze...ale tak niestety nie jest!!!!!Ile ja bym dała żeby mąż wracał codziennie do domu....nawet bardzo późno....ale codziennie.To jest chyba w tej chwili moje największe marzenie !!Pozdrawiam :)

Gość MAŁpiatka - córeczka małpy
Żonami kierowców zostają największe idiotki i kretynki z reguły!

Gość pomidorufka
Nie wiem czy warto odpisywać na tą prowokację, ale czuję się obrażona. Nie uważam się za idiotkę. I nie życzę sobie żeby mnie ktoś obrażał. Nie uważam także aby ludzie którzy uczciwie i ciężko pracują jak inni na swoje rodziny nie zasługiwali aby je mieć. Nonsens.

Gość iwona-stęskniona żona tirowca
do MAŁpiatka - córeczka małpy nick mówi sam za siebie... zastanów się co piszesz bo nie jednej żonie kierowcy do pięt nie dorastasz to po pierwsze a po drugie ja kocham mojego męża(kierowcę)za to jakim jest człowiekiem a nie za jego pracę.moim zdaniem jesteś albo starą panna która zazdrości nam mężów albo panienką która chciła by być z kierwocą ale żaden się nie skusił.jakby to moja córcia powiedziała O ŻAAAL!!!

małpiatka napisałaś że jesteśmy idiotkami zostając żonami tirowców tylko widzisz my nimi zostałyśmy zanim mężowie zaczęli jezdzić na tirach

Gość Alicja z Warszawy
Mój mąż to TIR'owiec . . . przyniósł syfa do domu (a raczej przywiózł) i HIV'em mnie zaraził! Zdechniemy oboje za kilka lat osieracając dzieci! Każdy kto ma prawo jazdy to r00chacz!

Gość wweee
co to za chłop co by odmówił ładnej lali? i to za małe pieniądze? pomyslcie same .tak nas natura skonstruowała i nic nie poradzimy na to to jest od nas mocniejsze

Gość axonka
taki co by odmowil to wartosciowy chlop. ktorego warto kochac i na ktorego warto czekac. pewnie to co napisales wynika z twojej autopsji....wspolczuje twojej kobiecie...

Gość wweee
AXONKA - nie czaruj sie - chłop zywemu ni eprzepuści - twój też się bez dziurki na międzynarodowej trasie męczył nie będzie hehehehe

Gość nadal żona tirowca przez T
A ja Wam powiem że -szacunek dla Ciebie za taki tok myślenia.Myślę identycznie .Tez jestem zona tirowca jestesmy razem 15 lat , mamy dzieci.Nigdy go nie podejrzewałam ani nie wmawiałam mu zdrady .Miałam okazje pojechac z nim w kilka tras i nie jest to lekka praca.Mamy podobne podejście do zycia A ja wam powiem że :) Autorko nie słuchaj głupot.Kierowca jak kazdy -lekarz, sedzia,sprzedawca- jak ma zdradzic to zdradzi i kategoria prawa jazdy nie ma tu nic do rzeczy.:)

Gość ooooooooola
Ktoś jeszcze tu zagląda? Mój chłopak niedługo zaczyna pracę jako kierowca na międzynarodowych trasach i bardzo to przeżywam:( mieszkamy w innych miastach, spotykamy się jak tylko możemy, a tak na co dzień to miliony smsów, telefony, Internet...nie wyobrażam sobie nie mieć z nim kontaktu przez kilka dni:( myślałam, że wszystko teraz zmierza do tego byśmy w końcu częściej byli razem, a wygląda na to, że ta praca jeszcze bardziej nas od siebie oddali. Nie wiem czy to wytrzymam.

Gość romkiii
oj baby baby jakie wy naiwne jesteście :D sam znam jednego tirowca co bzyka wszystko co mu sie nawinie w trasie a w domu przy żonie potulny jak baranek w zyciu bym nie powiedział e jest zdolny kogoś zdradzić. Ale żyjcie w tej błogiej nieświadomości, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal jak to mówią.

Gość Ja byłam z takim facetem
3 lata i naiwna wierzyłam tak jak wy, że moj jest inny, wierny. Niestety nie ! Zostawilam go i do teraz lecze serce. Ale sam sie przyznal ostatecznie i mowil,ze nie zna tirowca co choc raz dziwki nie przelecial , tak że sorry... Nigdy wiecej kierowcy tira.

Gość ooooooooola
Ja mojemu ufam, gdybym chciała myśleć o tych tirówkach to bym chyba zwariowała.. Bardziej boję się samego rozstania, braku kontaktu:( umrę z niepokoju.

Gość pomidorufka
Nie martw się, nie słuchaj głupot. Jest internet, telefony.. oczywiście nie musisz tak żyć i z tym człowiekiem ale jeśli chcesz to się przyzwyczaisz, nauczysz.

Gość ooooooooola
wiem, że są, ale na bezprzewodowy internet w UE i laptopa będzie musiał najpierw zarobić... bo laptopa z domu pewnie nie pozwolą mu zabrać. więc chyba najgorsze będą te pierwsze tygodnie. Chcę z nim być i liczę na to, że skończy z tym jak zamieszkamy kiedyś razem... że potraktuje to jako zdobywanie doświadczenia, a później jednak będzie jeździł po Polsce.