Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

Gość hiltonkaa
przeciętna to, że mój tok rozumowania pozostaje dla Ciebie zagadką niezbyt dobrze świadczy..o Tobie :-(

a poza tym trudno sie rownac z twoim poziomem.. chcac nie chcac czlowiek jest wyzej bez potrzeby wywyzsania. tylko zabrzmialo to smiesznie, bo chcac nie chcac troche jestem starsza :D

Gość hiltonkaa
No tak - jeden z podstawowych błędów w komunikacji - język nadawcy niedstosowany do słownika odbiorcy . Przepraszam! po prostu nie przywykłam do używania pewnych słów i zwrotów , ale widzę, że jeśli nie rzucę jakimś "debilem" czy "pustym łbem" w wypowiedzi to to dla Was czarna magia będzie, pogubicie sie w tym skomplikowanym dla Was toku rozumowania. Postaram się więc zniżyć do Waszego poziomu, co? łatwiej Wam będzie?

hiltonkaa >> tak latwiej...bedzie super a zaraz ja zaczne byc niemila skarbie bo dochodzi 3 i mam jeszcze 3 godziny pracy...ale poniewaz jestem glupia to mi wolno wiec uwazaj na to co napiszesz :P

przeciętnababka85 >> czekam na to zniecierpliwoscia i wielkim podnieceniem :P pewnie mi tak dogada ze sie schowam...:D ehhh mimo wszystko dzieki niej nie zasypiam :P no a ty nie idz czekaj na uderzenie od takiej elyty dostac w pysk to zaszczyt nie?

Gość hiltonkaa
ale przepraszam, co ja mam Ci nagadać? chyba już wszystko powiedziałam, co?

no dobra niech bedzie...ja tam moge pocieszyc moze nie plunie jadem

Gość hiltonkaa
oj! no i widzisz - zapomniałam się :-) jeszcze raz: ale przepraszam, co ja mam Ci nagadać DEBILKO? chyba już Ci PUSTY ŁBIE wszystko powiedziałam, co? lepiej? czy już teraz mój tok rozumowania jest dla Ciebie bardziej klarowny??

z rana wstapie do psychologa...na to musi byc jakies wytlumaczenie babka :D czuje sie oszukana :P

Gość hiltonkaa
ja się tak staram i jeszcze muszę Ci pojedyńcze słówka tłumaczyć? ponoć studentką jesteś, a mowy ojczystej nie znasz?

eee tam hiltonka na innych kierunkach definicji nie podaja, wiec skoro ty na tym prawie jestes i taka elokwentna do tego to wyjasnij ok wiemy...muszisz wikipedie odpalic...

nie no widze ze nasze biedactwo juz wyczerpalo zakres swoich sil i mozliwosci :O nie ma co czekac ja rano musze wstac.. trzymaj sie cieplo Negai :D hiltonowka: polecam trzy razy pocalowac sciane .. z rozbiegu moze Ci pomoze :O ale watpie :P poza tym narazie w takim razie :O

Gość hiltonkaa
a co wyraz "klarowny: ma wspólnego ze studiowaniem prawa?? ciemnoty z Was i tyle :-P klarowny = jasny, przejrzysty :-D ponoć człowiek całe życie się uczy...

przeciętnababka85 >> ja tez opuszcze ten topik bo poziom hilton to nie dla mnie widac musze sie jeszcze douczyc milej nocki i do nastepnego 🖐️

Gość hiltonkaa
no noc paniusie - zabłysnełyście na koniec intelektem i znajomością słownictwa. myśle, ze tym pozytywnym akcentem możemy zakończyć tą nocną dyskusję. pozdrówcie dziadków i babcie ode mnie :-P