Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

Negai i nie poszłam... coś jest przekornego w tym topicu, ze zamiast \"sobie iść\" to ja zostaję... Właśnie mi sie dostało od rzeczonego chłopa... Podobno \"wiecznie marudze i narzekam\"... a ja mu tylko powiedziałam, że czułości mi brakuje. I znowu doła zaczynam łapać... Pomocy dziewczynki!

Gość hiltonkaa
być moze oddam stolca w mój otwór gębowy :-P

Gość hiltonkaa
paszczak ze mnie , czy przegrałam życie?? :P

Ignacja >> pocieszam....ehhh ten facet!! Powinien dostac po lapkach...chyba musimy sie zebrac i mu ukrecic nosa bo cie doluje 🌻 dla ciebie siostro na pocieszke

O tak!!! :) Niech wie, jaki ma skarb :) Kiedys docenial, teraz juz chyba coraz mniej... Gdzie grubaola???!! :(

matka polka mowila ze siedzi na dzialce....ale zobacz jak szybko sie zerwala w sobote:) do 2 w nocy siedziala w piatek a o 9 w sobote juz na nogach byla i na topik zagladnela :D to jest genialne

No tak, zapomnialam... a babka na uczelni... w dodatku ktos nam sie chyba pod hltonke podszywa, ech :(

ale mamy nowego czlonka naszego klubu:) przybyla nam jest nas zatem juz o jedna wiecej :D

hiltonka zmienila ton...juz nie jest taka grzeczna..no i gramatyka, ortografia, styl cos sie jej poprawily...domniemam ze albo zapoznaje sie ze slownikiem zanim napisze posta albo siedzi przed kompem ze starsza siostra tudziez madrzejsza kolezanka

Wiem i się cieszę bardzo :) Kurcze i znowu \"przegapilam\" wyjscie... ech... jestem chyba uzalezniona od tego topiku! :)

Hilltonke ktos podmienil, no i juz sie tak czesto nie wypowiada... chyba, że kleci kolejną wypowiedź i dlatego milczy... A Ty dzisiaj na dyzurze znowu?

a co mi tam... napiszę >> no a jak :) niedziela nadeszla witamy...zapraszamy tu kawka, tu ciasteczko Ignacja siadaj...pojedziesz nastepnym autobusem...kawa czy herbata? siadac wygodnie...zaczynamy :D

Nie no niedziela wieczorem miała być, a ja to tutaj nielegalnie... :( Sama jestem na siebie zla, ale co tam raz sie żyje... ale z drugiej strony jak tak dalej pójdzie za 1o dni ostanę odcięta od świata...

Ignacja >> no to nie przegap teraz wyjscia bo musisz musowo byc jutro ... tzn dzis wieczorem :D chyba nie musze cie z topiku (twojego zreszta) wykopywac jak przecietnejbabki? :D

a co mi tam... napiszę >> nie martw sie jak sie pojawi to tobie tez sie dostanie :D zreszta juz ci sie dostalo :) ale dziewczyna jest boska..moja idolka

a co mi tam... napiszę >> a ja nie spie bo czekam na paris :P czekam i nie ma

a co mi tam... napiszę >> a jak...:P szkoda ze przecietnejbabki nie ma :) byloby smiesznie

a co mi tam... napiszę >> no to milych snow i zagladnij wieczorem :) 🖐️papa

Gość hiltonkaa
Ignacja Hiltonówka cóż za poziom z Ciebie wychodzi... Normalnie prawnicze elyty nam rosną... To prawie jak: "spieprzaj dziadu". BRAWO!!! mylisz się grubo, jeśli stwierdzisz, że te dwa zwroty są porównywalne. Geneza użytego przeze mnie rzeczownika sięga terminologii medycznej, natomiast "dziadu" ma zapewne inne zupełnie pochodzenie. a co mi tam... napiszę używanie przez nią wulgaryzmów świadczy o bezsilności i braku argumentacji swoich wypowiedzi. Wpadła we własne sidła. A przepraszam - co ja miałabym Ci argumentować w odpowiedzi na Twoje gimnazjalne tekściki o podręcznikach wychowania do życia w rodzinie?? czy Twoje błyskotliwe wypowiedzi cokolwiek wnoszą do dyskusji, żeby należało na nie odpowiadać i argumentować swoje racje?? przez użycie plytkich tekstów sama siebie zdemaskowałaś i zdefiniowałas - ja na prawdę nie mam w tej kwestii nic do roboty. A podszywacz?? to nie "ktoś", tylko zapewne jedna z Was - to dopiero wyraz przypisywanej mi bezsilności :-D

Hiltonkaa, czy Ty jeszcze nie zauważyłaś, że nie ma tu dyskusji, a przede wszystkim dyskusji z Tobą? Ludzie się zeszli żeby porozmawiać, a Ty uruchamiasz emocje jakbyś chciała coś udowodnić światu. Nauczyłaś się kilku słów i naprzemiennie ich używasz robiąc sensacje wokół własnej osoby. Jak masz temat do dykusji to zapodaj go na osobnym topiku i czekaj na chętnych, którzy zechcą ją podjąć, a nie szalej na wszystkich topikach robiąc niepotrzebny zamęt po to, by zwrócić na siebie uwagę. To już jest nudne i czas na konsekwencje - należy Cię ignorować.

a co mi tam... napiszę >> witam 🖐️ wpadlam na chwilunie, a tu taka niespodzianka....paris sie pojawila :P nie ma co sie wdawac z nia w dyskusje jakakolwiek, bo jak widac jedyne co dziecko potrafi to pluc jadem a nie dyskutowac....zatem totalny ignor dla niej z mojej strony :D teraz uciekam ale wieczorem zagladne milego dnia 🖐️ papa