Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

przeciętnababka85 >> widzisz..proscie a bedzie wam dane hiltonowka...mimo wszystko pokoj 🖐️

Gość hiltonkaa
" hiltonowka: polecam trzy razy pocalowac sciane .. z rozbiegu moze Ci pomoze ale watpie poza tym narazie w takim razie" no tak - jedyne, co opanowałaś do perfekcji, to teksciki młodzieży gimnazjalnej .... wzbudzasz litość... żegnam.

przeciętnababka85 >> a sie zawzielas :D do spania..ja ide naobchod..a hiltonka niech sobie dalej zyje i studiuje a co..:P papa trzymaj sie cieplo 🖐️

Oj kobitki, co tu się działo, ja poszłam spać a tu taki poziom dyskusji, że ho ho!!! Młoda prawniczka nam rośnie, już się boję. Mam nadzieję, że nie zostanie sędzią o tak radykalnych poglądach - \" wy nie macie racji i chociaż nie wiem o czym mówię, to na pewno tylko ja mam rację\". Boże chroń nas od takich prawników!!!

Weszłam na sekundkę dzisiaj i widzę, że przybyło trochę wpisów, tzn miłej wymiany poglądów z Hiltonówką :) Wiecie, tak się nad tym dzisiaj zastanawiałam i mimo, że wiem, iż to w dużej mierze prowokacja z jej strony była (przynajmniej mam taką nadzieję), to jednak trochę to przykre, że ludzie są w stanie innych tak obrzucać nie zważając nawet na temat. No, ale trudno, widocznie tak musi być. Czekam na niedzielę, bo się wczoraj mimo wszystko świetnie bawiłam :) papa!

Ignacja >> a jak twoj chlop? dalas mu popalic? co do paris....eee szkoda slow zreszta :)

a co mi tam... napiszę >> ale ze o co ci chodzi konkretnie? :P

Gość hiltonkaa
przeciętna 1. wydaje mi się, że 22 letnia kobieta powinna już stronić od gimnazjalnego slangu.. 2. aluzja pomyliła Ci sie z iluzją - iluzją faktu, że wogóle posiadasz jakiś poziom. 3. ani "iluzji" ani "aluzji" mnie w szkole nie uczą.Ciebie tak? to gratuluję! szkoła specjalna?? grubalola 1. śmieszna jesteś! wiedz, że jeśli chodzi o kontynentalny system prawa, to poglądy sędziego nie mają żadnego wpływu na treść wydawanych przez niego orzeczeń, gdyż jest on zobowiązany kierować się wtedy literą prawa. Jeszcze gdyby u nas wchodził w grę precedens, to Twoje "obawy" miałyby jakiś sens, ale najwidoczniej nie masz zielonego pojęcia, jaki system obowiązuje w Twoim państwie i mylisz common low z systemem prawa stanowionego. 2. "ja uważam", "moim zdaniem" - zapoznaj się ze znaczeniem tych zwrotów, a potem oskarżaj kogoś o przypisywanie sobie bezdyskusyjnej racji. Zwróć uwagę, że ja napisałam o moich poglądach i zadałam na początku p[o prostu pytania "dlaczego tak?" na które nie uzyskałam odpowiedzi, tylko atak na moją osobę. Bo jak mogę nie pochwalać postępowania autorki w tym topicku o podtytula "kącik wzajemnej prowokacji" ??? Ignacja 1.miłej wymiany poglądów?? jaka to była wymiana? mój pogląd kontra wasze ataki i powtarzanie , że jestem głupia, bo nie rozumiem i nie pochwalam, dlaczego akurat tak postąpiłaś i że lepiej żebym się blondami na głowie zajeła. Mało to miało wspólnego z dyskusją.. 2. rozczaruję Cię - z mojej strony prowokacją było jedynie uwielbienie urody paris h. Na prawdę jestem przeciwna umieszczaniu bliskich w domach opieki, a "obrzucana" to w pierwszej kolejności zostałam ja!i to właśnie przykre, że jeśli ktoś nie napisze, że wszystko ok, że dobrze zrobiłaś i że to Ty jesteś biedna i pokrzywdzona, tylko wypowie się co do swojego krytycznego poglądu na temat pewnych działań, to zaraz zostanie zmieszany z błotem. Oj kobitki, co tu się działo, ja poszłam spać a tu taki poziom dyskusji, że ho ho!!! Młoda prawniczka nam rośnie, już się boję. Mam nadzieję, że nie zostanie sędzią o tak radykalnych poglądach - " wy nie macie racji i chociaż nie wiem o czym mówię, to na pewno tylko ja mam rację". Boże chroń nas od takich prawników!!!

Gość hiltonkaa
"kącik wzajemnej prowokacji" :-D oczywiście pomyłka - o adorację chodziło. o prowokacji pisałam niżej...

hiltonkaa >> no jak milo :D wyspalas sie dziecino? chyba cos nie bardzo bo widze ze nadal plujesz jadem...aaa zapomnialas jeszcze mnie opisac i zbesztac..czekam na to z niecierpliwoscia.. a tymczasem 🖐️

Gość hiltonkaa
Ty DZIECINO nie warta jestes nawet najmniejszej mojej uwagi.. A jeśli chodzi o to, co wcześniej napisałaś - masz rację!! (chyba pierwszy raz z resztą...) - szkoda Twoich słów..i tak nic inteligentnego nie jesteś w stanie spłodzić, to ponad twoje siły i możliwości. Ciasnota umysłowa stoi na przeszkodzie...

Hiltonkaa dobra jesteś, daj kontakt do swoich rodziców jak się takie dzieci robi jak ty :) - trzeba będzie to zamieścić w podręcznikach wychowania do życia w rodzinie jako argument stosowania antykoncepcji albo słuszności aborcji. Prognozuję, że szybko znajdziesz się na wyżynach krzykactwa (czyt. polityki i życia publicznego), wtedy dopiero dasz popalić! Ponoć w 2012 oprócz ME w Polsce i na Ukrainie, ma byc koniec świata, czyżby za Twoją przyczyną to wszystko się rozp..i??

hiltonkaa >> dziekuje ci za poswiecenie mi tak wielkiej uwagi...zastanawiam sie tylko jak dlugo nad tym myslalas :o....ale najwazniejsze ze juz zaczelas korzystac ze slownika...teraz to przynajmniej mozna przeczytac co napisalas...ehh ta polska mlodziez tak szybko sie dzis uczy :D pojechalas mi dziewczynko rowno..teraz to sie juz nie podniose chyba :P mam nadzieje ze wpadniesz jutro..bede czekac z niecierpliwoscia...pa dziecinko

Gość hiltonkaa
a co mi tam... napiszę widzę, ze następna persona próbująca zabłysnąć poprzez posługiwanie się gimnazjalnym żargonem... więc i ja posługujac się tym słownictwem zwrócę sie do Ciebie, abyś zrozumiała : pier.dol się idiotko :-P

Hiltonówka cóż za poziom z Ciebie wychodzi... :P Normalnie prawnicze elyty nam rosną... To prawie jak: \"spieprzaj dziadu\". BRAWO!!!

Dziewczyny, spokojnie, ta persona zarzucająca nam gimnazjalny żargon niewiele ma do powiedzenia, bo się ciągle powtarza, a używanie przez nią wulgaryzmów świadczy o bezsilności i braku argumentacji swoich wypowiedzi. Wpadła we własne sidła. Szkoda, że wcześniej nie wpadałam na kafe. Wesoło tu jest.

Hej Negai!!! :) Niestety weszlam i zaraz wychodze... nie wytrzymalam tych 2 dni bez netu i sie dalej pograzam finansowo... ech :(

a co mi tam... napiszę >> widzisz kochana pierwszy posta na topiku i ci sie juz dostalo....na nasza paris nie ma mocnych 🖐️

Gość hiltonkaa
jem qupę:P