Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

grubalola >> wyspij sie...to nie przystoi matka dzieciom a tu 2 w nocy ..ehhh.....co by na to nasz paris powiedziala :D

Gość hiltonkaa
ignacja a w spadku po babci nic wiekszego nie zostalo, żebys sobie teraz neostradkę bez limitu zprezentowała?

Gość hiltonkaa
Negai nie za dużo Ty mi uwagi poświęcasz?? "będę pisać jak hiltonówka" , "co by hiltonówka powiedziała" ect. czyżbym wpędzała Cię w kompleksy?? :-)

ona jest tu niczym maskotka druzyn pilkarskich na mistrzostwach swiata chyba jest cos takiego nie?

Ja znam inny o jajkach... \"Autobus, tłum, ścisk... Wsiada babcia i krzyczy na cały autobus, uwaga, uwaga na jajka!!! Na to pada pytanie: A co, jajka pani wiezie? A starowinka: \"Nie, gwoździe\" :D

hiltonkaa >> tak poswiecam...zaimponowalas mi i teraz chce byc taka jak ty

Gość hiltonkaa
ignacja widać na wódce i żarcikach to się znasz...już rozumiem, czemu babcią się nie przejeliście - patologia...

ignacja >> dobre :D :D a ja znam jeszcze taki: wsiada dziewczyna do autobusu i chce skasowac bilet - w tym samym momencie autobus rusza i dziewczyna traci rownowage- siada na kolanach chlopaka ktory siedzial najblizej odwraca sie i mowi : PRZEPRASZAM MYLSALAM ZE ZDAZE JAK STAL :D

Gość hiltonkaa
to teraz ja: Autobus, tłum, ścisk... Wsiada babcia i krzyczy na cały autobus, ratunku, ratunku!! syn i wnuczka chcą zamkąć mnie w domu opieki!!! Na to pada odpowiedź: Cicho siedz babo! co?młodzi mają się z Toba męczyć?? :-( przecietna - studiuję prawo. tak! dla mnie nie jest trudno..

przeciętnababka85 >> no ten byl dobry :D szkoda ze nie mam glowy do kawalow..porozpowiadalabym jutro :P

Gość hiltonkaa
a dostać się było jeszcze łatwiej... ale nie dla psa kiełbasa. :-P przenieść to Ty sie kochanie możesz co najwyżej na stare lata do domu opieki...

Ok, mój czas minął :) Pozdrowienia dla hałastry i dla \"klientów\" :) Do zobaczenia!

hiltonowka prawniczka bedzie? ochocho a czemu wczesniej pisalas ze cos na temat opieki socjalnej studiujesz? czy cos takiego ... to juz mamy dwa kierunki :D bedziesz moim bozyszczem :D

przeciętnababka85 >> trafil nam sie istny geniusz na miare XXI wieku

Gość hiltonkaa
pierdoli Ci sie coś koleżanko - ja nic o opiece socjalnej nie pisałam :-) czy długo postudiuję , to się nie obawiaj. za propagowanie szacunku i poświęcenia dla rodziny nie przewidują żadnych represji na moim wydziale.