Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 grubalola >> wyspij sie...to nie przystoi matka dzieciom a tu 2 w nocy ..ehhh.....co by na to nasz paris powiedziala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiltonkaa Napisano Kwiecień 20, 2007 ignacja a w spadku po babci nic wiekszego nie zostalo, żebys sobie teraz neostradkę bez limitu zprezentowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Ja na 2 dni na pewno odpadam... ale potem będę zaglądać, a co! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 przeciętnababka85 >> tak to tylko matka polka potrafi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 ja dopiero po zjezdzie- chyba wroce w poniedzialek, ale moze sie zerwe i wystartuje w niedziele rano to wieczorem bede :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 ja zagladne jak sie wyspie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Świetne!!! Jeszcze lepsze niż hiltonówka! (brzmi jak nazwa wodki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 noo czyli nie wczesniej niz w niedziele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 nom :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiltonkaa Napisano Kwiecień 20, 2007 Negai nie za dużo Ty mi uwagi poświęcasz?? "będę pisać jak hiltonówka" , "co by hiltonówka powiedziała" ect. czyżbym wpędzała Cię w kompleksy?? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 ona jest tu niczym maskotka druzyn pilkarskich na mistrzostwach swiata chyba jest cos takiego nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Ja znam inny o jajkach... \"Autobus, tłum, ścisk... Wsiada babcia i krzyczy na cały autobus, uwaga, uwaga na jajka!!! Na to pada pytanie: A co, jajka pani wiezie? A starowinka: \"Nie, gwoździe\" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 zapale sobie i spadam tez jezus a mialam sie uczyc :O oj ja glupia :D wszystko przez hiltonowke :D co ona studiuje? moze sie pzreniose - tam nie moze byc trudno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 hiltonkaa >> tak poswiecam...zaimponowalas mi i teraz chce byc taka jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiltonkaa Napisano Kwiecień 20, 2007 ignacja widać na wódce i żarcikach to się znasz...już rozumiem, czemu babcią się nie przejeliście - patologia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Przecietna babka - tam nie moze byc trudno, ale tam sie trudno dostac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 ignacja >> dobre :D :D a ja znam jeszcze taki: wsiada dziewczyna do autobusu i chce skasowac bilet - w tym samym momencie autobus rusza i dziewczyna traci rownowage- siada na kolanach chlopaka ktory siedzial najblizej odwraca sie i mowi : PRZEPRASZAM MYLSALAM ZE ZDAZE JAK STAL :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiltonkaa Napisano Kwiecień 20, 2007 to teraz ja: Autobus, tłum, ścisk... Wsiada babcia i krzyczy na cały autobus, ratunku, ratunku!! syn i wnuczka chcą zamkąć mnie w domu opieki!!! Na to pada odpowiedź: Cicho siedz babo! co?młodzi mają się z Toba męczyć?? :-( przecietna - studiuję prawo. tak! dla mnie nie jest trudno.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 przeciętnababka85 >> no ten byl dobry :D szkoda ze nie mam glowy do kawalow..porozpowiadalabym jutro :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 też niezłe! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 studia hiltonowki tylko dla elyty :D jak sie dostaniesz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiltonkaa Napisano Kwiecień 20, 2007 a dostać się było jeszcze łatwiej... ale nie dla psa kiełbasa. :-P przenieść to Ty sie kochanie możesz co najwyżej na stare lata do domu opieki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 hiltonkaa >> to juz nie dlugo postudiujesz tak cos czuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignacja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Ok, mój czas minął :) Pozdrowienia dla hałastry i dla \"klientów\" :) Do zobaczenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Ignacja >> papa milo bylo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 hiltonowka prawniczka bedzie? ochocho a czemu wczesniej pisalas ze cos na temat opieki socjalnej studiujesz? czy cos takiego ... to juz mamy dwa kierunki :D bedziesz moim bozyszczem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 trzymaj sie cieplo Ignacja :D do uslyszenia :D przeczytania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negai 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 przeciętnababka85 >> trafil nam sie istny geniusz na miare XXI wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 a na dodatek chyba LPR nam tu toto podeslal :O jakies wtyki w koalicji hiltonowka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiltonkaa Napisano Kwiecień 20, 2007 pierdoli Ci sie coś koleżanko - ja nic o opiece socjalnej nie pisałam :-) czy długo postudiuję , to się nie obawiaj. za propagowanie szacunku i poświęcenia dla rodziny nie przewidują żadnych represji na moim wydziale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach