Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

Gość hiltonkaa
nie mam nic wspólnego z tą partią, nie podzielam bardzo wielu jej poglądów i praktyk, nie noszę moherowego beretu i nie wielbię ojca Rydzyka, radia nie słucham prawie wogóle , a tym bardziej Radia Maryja. - stereotypy moga was zgubić :-)

\"radia nie słucham prawie wogóle \" moze najwyzszy czas zaczac? a gazety czytasz czasem?

Gość hiltonkaa
Negai za "pusty łeb" oczywiście - poleciałabyś z wielkim hukiem :-)

hiltonkaa >> mowimy o tobie dziecino to ty sie tu wychwalasz a o moj pusty leb sie nie martw...ciagle sie ucze

Gość hiltonkaa
czytam czytam koleżanko :-)

Gość hiltonkaa
Negai :-D ja się niby wychwalam?? że niby co??

Gość hiltonkaa
a ja na niby hehe ok! niech wam będzie :-)

hmmm proponuje oprocz tych studiow zrobic sobie szybki kurs czytania ze zrozumieniem...twoje watpliwosci miguniem znikna

Gość hiltonkaa
nie mam wątpliwości. mam pewność. pewność tego, ze powielacie schemat reakcji na fakt, że ktoś studiuje prawo. żenada normalnie! same zaczynacie sie niezdrowo podniecać, a potem jest gadanie , że studenci prawa się wywyższają, że to elita ect

Gość hiltonkaa
jaki pierwszy? jaki niesprecyzowany? o czym ty piszesz? ja nie podawałam żadnego innego kierunku. wiem, że późna pora już, ale skup sie dziecko drogie, po co się błaźnić?

przeciętnababka85 >> nie mow tak wiesz ile zajelo jej sklecenie tych kilku slow zeby zabrzmialo to madrze? :D

o o jestem dziecko drogie :D tylko nie zechciaj sie mna opiekowac :P Negai --> pojechala nam rowniutko :) a teraz mnie dzieckiem nazywa a sama na 18 albo 19 lat bo do konca sama nie jest pewna :D

Gość hiltonkaa
:-D i masz rację! teraz elita to studenci pedagogiki heheh

hiltonkaa >> to pedagogike tez?? tos ty kobieta renesansu niemal jak wielbiciel 70B

przeciętnababka85 >> jednym slowem mamy sie z nia nie rownac bo do piet nie dorastamy.....zaczynam chyba lapac jej tok rozumowania :P

Gość hiltonkaa
nie martw się - nie "zechciam" sięTobą opiekować "dziecko" bo masz mentalność dziecka, świadczy o tym chociażby fakt, że wywyższać się chcesz na podstawie wieku ( coś, jak w podstawówce :-) Jacek jest ważniejszy od Jurka, bo jurek jest z klasy 2 , a jacek już z 3 - respekt!!! :-P) świadczy o Twojej głebokiej infantylności.

przeciętnababka85 >> zalapalas ten..belkot...bo ja nie, ona chyba ma racje pusta jestem :o ale ze co z tym jackiem??