Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

Ignacja >> a czego sie spodziewalas...przeciez mialo nie byc agresywnie :D

hałastra to zgraja potworów, która mieszka razem ze mną pod jednym dachem, jest ich troje i razem mają w sumie 18 lat:-)))

Gość hiltonkaa
nieprawda słonko! nie czuję potrzeby niczego Ci udowadniać, ale napisze że do szkoły poszłam z rok starszą siostrą. teraz weź liczydło i policz..

No własnie nie myślalam, że aż taka agresja ze mnie bije, żeby mnie moderować :) Oj dziewczyny fajne strasznie jesteście... miałam wyjść i znowu zostałam... Ten mój mężczyzna to umrze z niepokoju... I DOBRZE! :)

grubalola >> no to jutro czeka cie ciezki dzien jednym slowem :D

Ignacja >> pojechal po bandzie to niech teraz sie troszke pomartwi...dobrze mu to zrobi

przeciętnababka85 >> godzina duchow juz dawno za nami...ale przeciez mamy juz piatek :)

Wiem, ale to ciężkie... tak się odizolować, a ja mięczak jestem jeśli chodzi o \"nieodzywanie sie\" i nigdy mi nie wychodzi :( No ale trudno, mus to mus :) Chyba, że mnie wygonicie !!!

ale chyba już spasuję, bo jak tak dalej pójdzie to zamiast owsianki dzieci dostaną niewiadomoco, bo matka nieprzytomna, a na obiad będą buty:-)))

Gość hiltonkaa
przeciętna poziom wpływu Twoich sugestii na moje czyny jest, tak jak Twój nick - przeciętny...albo i poniżej.. Ignacja zapisuj, zapisuj!a chłop niech zdycha - co tam altruizm, nie?

ano piatek :d tylko jade do szkoly :O jutro musze wystartowac bo mam 500 km w jedna strone :O a rano jeszcze do pracy kapotta :D co do facetow to napewno nie zaszkodzi jak sie troche pomartwia a moze pomoze ?

Oj... nie podziałało :( Ale to i dobrze, bo się z tym chłopem uśmiałam nieźle! Nikt mnie tak dawno nie rozbawił! :) Dzięki Parysko!

Gość hiltonkaa
Ignacja taak! poleciałam pędem!

przeciętnababka85 >> nie narzekaj..ja skonczylam studia w styczniu i teraz chcialabym sie wrocic!! a tu zostala mi tylko praca :)

Dziewczyny ja tez uciekam, moze dodamy sobie temat do ulubionych i jak ju wszystkie beda mialy net to jakas reaktywacja? Moze w niedziele?

ja dam do ulubionych..ale jak mi sie ktoras nie pojawi w najblizszym czasie to bede bluzgac i glupoty pisac jak hiltonowka :D

napisze Wam kawal: wraca matka-polka do domu, targa za soba siaty z zakupami wchodzi do klatki a tu winda nie dziala wiec wlecze sie po schodach na 10 pietro dochodzi do drzwi a tam facet w plaszczu dlugim stoi facet araajakalk i odchyla plaszcz - a pod spodem goly a matka polka sie patrzy i mowi o kurwa jajek zapomnialam strasznie mnie smieszy bo z moja matula mi sie kojarzy :D

Ok, w takim razie bez jakiejs umowionej \"schadzki\", niech topic zyje wlasnym zyciem!