Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ciągu tygodnia.

Polecane posty

Gość karo13
Oj, to mnie pocieszyłaś. Też czuję się taka ociężała, myślę, że przez tę pogodę, mało ruchu i poczęstowałam się słodyczami, niestety sprawdza się zasada, na diecie nie można odpuszczać, bo zaraz się tyje...albo jojo! Musimy sie ruszać i nie jeść słodkiego! :classic_cool: trzymaj się.

Gość karo13
U mnie z dnia na dzień jest coraz gorzej!

Gość GOsiek*
Czesc dziewczyny,widze,ze nas dopadl jakis kryzys.U mnie tez jakos nieciekawie.Moze nie obzeram sie jakos wyjatkowo niestrukturalnie,ale jednak czesto mi sie zdarzaja rozmaite grzeszki.Zbyt czesto,niestety :-( Chyba troche mnie przybylo,nie waze sie,ale czuje po ciuchach.Kurcze,trzeba wziac sie za siebie.Na wakacje mialo byc tak super,krotko,obcisle i w ogole mini,a tu sie zanosi na obszerne kiecki ukrywajace oponki... O,nie!!! Mowy nie ma.Dzies jeszcze nic nie jadlam,wiec od dzis koniec z grzeszkami,na sniadanie bedzie koktajl oczyszczajacy,a potem tylko strukturalne jedzonko.Mam dzis w planach mycie okien,wiec i ruchu troche bedzie :-) A wieczorem moze wybiore sie na masaz na Rolleticu,swietna sprawa,spróbujcie. Karo,Felimena - uszy do gory,trzymajcie sie cieplo,pa pa :-)

HEJ:D FELMINA powiedz mi ile masz wzrostu ja ma 163 i też waże 71.8 rano naczczo jak wstane to tyle waże ty też się tak ważyszzaraz rano jak wstaniesz POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI :D

Gość karo13
Witajcie! Postanowiłam zabrać się od poniedziałku za dietę.Biorę antybiotyki, więc muszę częściej jeść i od razu czuję się ociężała. Ale jak je skończę dieta wg książki i już!!! Powodzenia! :classic_cool:

Gość to nie żarty
👄🌼👄 🌼👄🌼 👄🌼👄 Czy tu nikt nie zagląda?????? 🌼🌼🌼

Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia ❤️❤️❤️ ❤️ ❤️❤️❤️

Gość karo13
:classic_cool: :classic_cool: 1 kg do zrzucenia!!!! a u Was???? powodzenia!!!! :classic_cool: :classic_cool:

Witaj! Szczęściara!! tylko kilogram? łatwo się go pozbędziesz weekendową. Pozdrawiam! 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼

Gość karo13
Powodzenia!!!! :classic_cool: :classic_cool:

Gość roseee
Oooo???? ❤️

Gość karo13
❤️ Dziewczyny, co z Wami? gdzie się podziewacie? tylko nie mówcie, że po ....diecie... z Nowym Rokiem dietę czas zacząć... ❤️ Jesteśmy skazane na nieustanną walkę z kilogramami... ❤️

Gość Mieszana
❤️ ❤️ Jak się trzymacie?????

Gość GOsiek*
Czesc wszystkim,Witaj Karo :) Jak ja bym chciala powiedziec,ze juz po diecie...Te swieta,ten sylwester...oj,nie bylo ani strukturalnie,ani w ogole dietetycznie :( Dzis odwazylam sie i stanelam na wadze.Jest dokladnie 60kg.Kurcze.Ale z drugiej strony ciesze sie,ze tylko tyle,bo biorac pod uwage to,co jadlam i ile jadlam,moglo byc gorzej...W kazdym razie od wczoraj znowu strukturalnie i znowu regularnie robie sobie "octowe drinki",do tego rowerek,masaze i moze tym razem doprowadze sprawe do konca...W myslach mam juz wakacje,plaza,morze,ciepelko,kostium kapielowy...No,wlasnie,ten kostium.To chyba bedzie moja motywacja na najblizszy okres :) Co u Ciebie,Karo? Tobie i wszystkim koktajlowiczkom zycze wszystkiego naj,najlepszego w Nowym Roku.Buziaki :)

Gość karo13
🌼 Hej! Gosiek! A co to takiego -octowe drinki? U mnie też 1,5 kg!nadwagi i nie wiem skąd to się wzięło???? Ciast i słodkości nie jadłam,ale jakieś nalewki i drinki sączyłam, a alkohol ponoć jest kaloryczny? I znów muszę się ograniczać kalorycznie. Podobnie, jak Ty mam motywację.... do stroju kąpielowego i to muszę się pospieszyć, bo wybieram się teraz zimą na plażę. Jedno jest pewne,jak zaczniesz dietę i organizm ma ograniczenia,coś podjesz, momentalnie kilogramy wracają!!!! Wszystkiego dobrego Ci życzę i powodzenia w gubieniu kilogramów. 🌼

Gość karo13
a.... na innym forum czytałam,że dziewczyny biorą jakieś tabletki przeciw apetytowi i piją krople na odchudzanie???? czy któraś z Was też to stosuje?

Nie, tabletki nie! mamy przecież cynamon, skrzyp,śliwki...po co nam tabletki???? Pozdrawiam. :classic_cool: :classic_cool:

Gość GOsiek*
Czesc Karo,witaj Vanili :) Octowe drinki to po prostu woda z octem jabłkowym.Smakuje obrzydliwie,wiec chociaz jakos ladniej to sobie nazwalam :) Ale skuteczne, i to nie tylko na odchudzanie.Mnie to zaproponowala moja pani doktor na problemy z krazeniem.Odkad stosuje ocet jablkowy poprawilo sie nie tylko krazenie,widze duzo innych pozytywnych skutkow.A jesli chodzi o tabletki,kropelki czy inne tego typu specyfiki,to podpisuje sie obiema rekami pod tym,co napisala Vanili. Pozdrawiam serdecznie i zycze wytrwalosci :) Ten kostium kapielowy...To dopiero motywacja...Buziaki :)

Gość karo13
Gosiek! 🌼 A..o occie jabłkowym słyszałam, choć nigdy nie stosowałam. A le powiedz, czy rzeczywiście pomaga?, warto spróbować? Jak mam kryzys kaloryczny - piję wodę +grejpfruty + kefir = mnie pomaga. 🌼

Gość Mieszana
Brawo dziewczynki!tak trzymajcie. :) :( :)

Gość GOsiek*
Mnie pomaga.Odchudzalam sie wiele razy,ale dopiero w momencie zastosowania octu jablkowego udalo mi sie schudnac naprawde duzo.Mysle,ze ocet jablkowy w polaczeniu z dieta strukturalna spowoduje,ze wreszcie osiagne swoj cel.A jest juz wlasciwie tak blisko...Dzis waze 59,5 kg,doskonale pamietam okres kiedy bylo ok.90...Koszmar.Chcialabym osiagnac wage ok.54 kg,wierze,ze do wakacji mi sie uda. A gdybys chciala sprobowac- to ocet jablkowy pije trzy razy dziennie,lyzka octu na szklanke wody,rano,na czczo,w poludnie i wieczorem,przed polozeniem sie do lozka.Ocet MUSI byc jablkowy,to bardzo,bardzo wazne.Tylko taki jest zdrowy,wszystkie inne na spirytusie to wrecz trucizna. Musze konczyc,bo lece na Rolletic.Tez fajna sprawa :) Pozdrawiam,pa pa

Gość karo13
Gosiek ❤️ jestem pod wrażeniem! Pięknie działasz i tracisz kilosy. Jutro planuję narty, to się sporo spali. Bałam się świąt, że pęknę ,ale nic się nie zmieniło i nadal piję koktajle, dietkuję strukturalnie. trzymaj się! 🌼🌼

Gość Juuuzia
Dziewczynom zainteresowanym tematem " ocet jabłkowy" polecam ww.slowo.com.pl/?dod=3&1=2&id=2646

Gość Juuuzia
w adresie na początku "zjadłam " 1 w sorry

Gość roseee
A co u Was? 🌼 🌼