Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viki-miki

20paroletnie Mamusie Zapraszam Was do Rozmowy Łączmy Się

Polecane posty

Adorable 🌼 dla Ciebie i Wojtusia :) Gdzie jesteś? Pewnie Wojtuś nie chce dopuścić mamusi do kompa :) Mój Emil poszedł spać... :)

Czesc Dziewczyny! Adorable nie masz sie co martwic, moja mala im strasza tym jest fajniejsza, ale jest tez ciekawa i dlatego daje mi takie koncerty, chce zeby ja nosic i pokazywac wszystko dookola, dopiero jak juz sie jej znudzi to zasypia, czesto na rekach :) a tak to przesypia cale noce, budzi sie dopiero okolo 6 rano, zasypia i budzi sie dopiero okolo 10. Na tej stronie mozecie obejzec zdjecia mojej malutkiej www.totsites.com/tot/marika

Hej! Umnie dzis ponurasty dzien, za oknem szarowka... za chwile zabieram malutka na szczepienie, dla mnie dramat, ostatnim razem plakalam bardziej niz ona, dzisiaj tez sie zapowiada, bo juz mi lezka staje na sama mysl, tez tak macie? moze za bardzo panikuje, ale tak mi jej szkoda...

Witam Majuu mój mały jest bardzo dzielny jeśli chodzi o szczepienie. Ostatnio, jak byliśmy pani wbiła mu igłę- nawet nie zapłakał, ani nie drgnął. Dopiero jak mu zaczęła wstrzykiwać krzyknął łłeee, ale jak podsunęliśmy mu zaraz zabawkę od razu przestał płakać :)

uffff.... juz po szczepieniu, mala tez w miare dzielnie to zniosla, w przeciwienstwie do mamusi, ja znowu rozplakalam sie jak bobr, kolejne za cztery tygodnie, o mamma mia... Viki Twoj maly to musi byc niezly twardziocha :) a jak zachowuje sie po szczepieniu, jest jakis pobudzony, czy splywa to po nim? bo moja Marika, poprzednio przespala caly dzien, ale dwa kolejne byla bardzo pobudzona i marudzila, tym razem widze, ze zapowiada sie podobnie bo zasnela niemal natychmiast i nic jej nie jest w stanie obudzic :)

Majaa mój mały też zazwyczaj spał jak zabity przez 2-3 dni po szczepionce. Dobrze, że jakoś to wytrzymałaś :) My teraz mamy szczepienie w październiku, czy jakoś tak :) kupujesz szczepionke skojarzoną, czy kilka zwykłych? My od początku dawaliśmy skojarzoną, bo tyle kłuć na raz... aż mi ciarki przechodzą... :)

Gość figlarna
hej pewnie wszystkie na dworzu ? my własnie wrocilismy z ze spacerku i zakupow

Witaj figlarna :) ja właśnie położyłam małego spać. U mnie pogoda trochę do bani wiec na spacer na razie nie idziemy. Raz pada raz przestaje.... :(

Gość figlarna
hej hej u nas rano troche wiało , a teraz jest ładnie no ale czas Melkie przebrać . ale jak jest pogoda to może pochodzic w sukienkach , ktorych ma mnostwo a spodnie moze 5-6 par , no i pora abym konczyła [pracę bo w lipcu bronie dyplom . Niewspomnę o wielkim leniu do nauki!!!!!!!!!!!! powklejam parę zdjęć

figlarna dawaj foty :) bardzo lubię oglądać :) mam pytanko (nie znam się na fotosiku) można jakoś kasować te zdjęcia?

Gość figlarna
Gość figlarna
bedzie wiecej ale fotosik cos szwankuje sprobuje pozniej

jaki fajny dzidziuś :) mi nie chce nawet jednego dodać.... spróbuję później :)

Gość figlarna
Musiałam na chwile do sklepu wylecieć ale dużo zdjęć :) zabieram się za oglądanie.

coś nie tak z tym fotosikiem :( nie chce mi dodać zdjęcia kolejny raz... :(

Hej kochane!! przyszłam tylko na sekundke bo musze sie ogarnąć i leciec do sklepu po jakies zakupy.Wpadne pozniej to coś wiecej napisze.Buźki dla Was :** 🌻 🖐️

Gość figlarna
ja jestem

ale mam urwanie głowy, mały płacze ciagle, nie chce spać.Łooooo jejku, juz nie mam siły, co z nim zrobic??????? ;)

figlarna ale ci dobrze że juz konczysz studia, też bym tak chciała :)

Rzeczywiście te zdjęcia mi też nie chca się otworzyć.Ten fotosik coś szwankuje. No w końcu udobruchałam trochę Wojtusia i położyłam do łóżeczka.Nastawiłam mu karuzelkę i na razie siedzi cicho. Jejku dziewczyny czy wy też tak macie że czasami brak Wam sił na ogarniecie wszystkiego.U mnie ciągle bałagan panuje bo już nie nadąrzam sprzątać.Co sprzątne to za chwilę znowu bałagan.Sama nie wiem czy to tak ja mam czy po prostu z małym dzieckiem to normalne.A pranie to chyba codziennie robię.Żeby tego było mało to wczoraj dostałam gorączki, porządnie mną trzęsło.Nie mogłąm nic jeść, jakiś wirus się mnie czepił.Dzisiaj już lepiej sie czuje, nie gorączkuje ale ogólnie nie mam siły na nic.Chyba idę sie polozyc zaraz. Dobrej nocki wszystkim życzę 🖐️

Gość figlarna
studia juz powinnam skoinczyć rok temu ale na ostatnim roku bylam w ciazyi niepogodzilam nauki , dziecka i pracy .A musze sie pbronic bo szkoda 3 lat i kasy no i marzy mi sie magisterka