Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viki-miki

20paroletnie Mamusie Zapraszam Was do Rozmowy Łączmy Się

Polecane posty

hej ja jestem dopiero teraz.Byłam wczoraj na weselu, dzisiaj cały dzień u rodziców, z godz temu wróciliśmy do domu.Jutro wpadne to cos wiecej pogadamy.

hello hello Viki na weselu było super.Dobrze ze z mężem poszlismy, rozerwaliśmy się, poznałam nowych ludzi.Mogłabym iść znowu dzisiaj na taką imprezę.Szkoda ze sa tak rzadko.Wojtuś został z moją mama.tez ma za soba pierwsze wesele bo przyjechał na karmienie koło 20.Mama mi go przywiozła :) Ale jestem niewyspana, druga noc z rzedu zarwana, ledwo zyje.muszę skczyc na zakupy, przejde sie na spacer z małym i jeszcze prasowanko na mnie czeka.Ale nic mi sie nie chce. Jak tam Emilek?Co bedziecie dzisiaj robić?

Adorable 🌻 to świetnie, że się gdzies wyrwaliście, to zawsze poprawia humor i dodaje energii :) My też mamy 2 wesela w te wakacje, ale nie wiem czy pójdziemy....To Wojtuś był na imprezie... :) fajnie :) My też zaraz śmigamy do przychodni po recepty na mleko dla Emila, a przy okazji spacer i jakieś zakupy :)

no jestem:) miałam niezapowiedzianą wizytę pielęgniarek środowiskowych :) przyszły 2 młode dziewczyny (w moim wieku) :) pooglądały małego i jast dobrze :) nie wiedziałam, że po takim czasie jeszcze przychodzą :)

Ja też już jestem.Wojtuś popłakał i cudem zasnął sam w łóżeczku.Wyprasowałam mu pościel i zmieniłam.Ładniusio sobie zasnął.Kochany chłopaczek ;) Ogarnęłam trochę mieszkanie, nastawiłam pranie tradycyjnie już ;) Zaraz chyba będę musiała obudzić maluszka , nakarmić i tak samo lecę coś do jedzenia kupić. Viki wiesz ile teraz Twój maluszek waży? Ciekawe ile taki 7 miesięczny bobasek może ważyć. Na wesele musicie iść koniecznie.Też się trochę oderwiecie od codzienności.Takie imprezy maja specyficzny klimat :) Emilka do mamy albo do teściowej a wy na tańce.My też mamy jeszcze jedno wesele przed sobą i mam nadzieje że uda nam się pójść. Lecę już, musimy później pogadać.Ciaooo

hallo! ja juz po chrzcinach, mala nie plakala, caly dzien byla spokojna i grzeczna. Adorable ja urzadzilam impreze w domu, ale wielu gosci nie bylo, 9 osob, nie bylo tak zle, tylko sprzatanie... masakra :)

Maja u mnie też raczej nie będzie duzo osób, naliczyłam 14.Mam za małe mieszkanie żeby urządzać u siebie.W lokalu na tyle osob jesteśmy z mężem w stanie zapłacic i chyba na to sie zdecydujemy.Nie powiem ze sie nie ciesze bo samej tak nie chciało by mi sie robić.Tak jak mówisz sprzatanie najgorsze.Ale dobrze ze masz to juz za sobą

Gość figlarna
hej hej u nas w duchota i upał straszny ja bardzo nie lubię takiej pogody i sie męcze , dopiero teraz zaczynam żyć jak zrobilo chlodniej chyba burza bedzie. Ja od wczoraj mam labę Melka jest u babci , ja powinnam się uczyć do obrony dyplomu , ale nie , mam lenia ! pozdrawiam

Adorable 🌼 w poniedziałek ważyłam maluszka waży 9,5kg wszystko jest w normie, ale on jest ogólnie duzy, jak na swój wiek. Jak mnie jakieś panie zaczepiaja i pytają sie ile on ma, to nie wierzą, mysla, że ma ok roczku :) Majaa 🌼 fajnie, że mała była spokojna na chrzcinach :) musieliście być z niej dumni :) Pamiętacie w ogóle, ze kupiłam wózek? No to ciężka sprawa.... taka droga spacerówka, a budka się połamała... nawet nie zauważyłam kiedy...masakra. Jeszcze nie minęły nawet 2 tyg od zakupu... nie wiem nawet czy mi to przyjma do reklamacji, bo to plastik sie polamal

dodalam dwie foty malego :) na jednej zasnal na spacerze i trzymal tak kapelusik :) a drga w łóżeczku :)

Wow Viki, Twoj maly to kawal chlopa hehe tak mowi moja mama... ja od dwoch dni podaje malej kleik do mleka, dzisiaj przespala mi 11 godzin i ogolnie wydluzyl sie czas pomiedzy karmieniami-super! Adorable, pewnie, jak masz grosz to zrob uroczystosc w restauracji, nie ma co sie nadwyrezac w domu :) ja nalatalam sie jak glupia, przygotowania zaczelam dwa dni wczesniej, a zarcia zostalo mnostwo. na szczescie mam juz to za soba, teraz Tobie zycze powodzenia :)

🖐️ wszystkim! Ale wczoraj był upał, matko, Wojtuś też źle znosi takie upały, nie chciał spac w ogole.Za to w nocy lepiej śpi.Dzisiaj kończy 2 miesiace.Jeszcze nie bylo go na świecie, dopiero o 19.55 sie urodził :) Siedze dzis w domu cały dzien bo najpierw upał straszny był a poźniej burza z gradem.Teraz mokro i chłodno na dworze, tez siedze.Maly na szczescie troche spał. Viki Emilek rzeczywiście duży.Jest co pościskać i poprzytulać :) Dużo ciałka do całowania :) Śliczny mały mężczyzna.Jesteś przygotowana na sznury wielbicielek.Czas szybko zleci my mamusie musimy się przygotować na taką ewentualność ;) Hmm w sumie Wojtuś ma dopiero 2 miesiące a wazy ponad 5 kg już na pewno.Ciekawe ile będzie ważyl za jakies 5 miesięcy. U mnie już coraz lepiej bo mały tak nie płacze ciagle jak kiedyś, można go zabawić i jest troche spokoju.Na szczeście bo jak dzieciątko takie małe to nic tylko je, śpi i płacze.A Wojtuś zaczyna coraz bardziej się smiac jak się do niego przemawia :) i gada leee albo guuu :) Fajnie :) Viki a co się stało z wózkiem że aż plastik się połamał.Byłas juz z tymw sklepie bo jestem ciekawa co powiedzieli.Współczuje Ci bo nie był to tani zakup a i wyglądał porzadnie na zdjeciu.Napisz jak się to skończyło

ja tylko sie przywitam i poźniej przeczytam co napisałyście, chce podniesc temat, zeby nie szukac :) zaraz ide z ta budka do sklepu... ciekawe czy wymienia... Pozdrawiam

Majaa 🌻 Adorable 🌻 fajnie, ze Wasze dzieci już śpią lepiej. Mój Emil w dzień w ogóle nie chce spać teraz.... ale marudzi ze zmęczenia. Majaa masz racje kawał chłopa z niego. Przez miesiąc urósł 4 cm :) Adorable 🌻 🌻 z okazji drugiego miesiąca Wojtusia na świecie, całuski ode mnie i Emilka :) 👄 👄 Wózek przyjeli, bedzie za tydzień, ale wcale mi sie ta sytuacja nie podoba :( zapłaciliśmy ponad 1500zl za spacerówke, która tak łatwo się psuje :( Pozdrowienia :)

Gość figlarna
moja corka Amelia Weronika, moj największy skarb i dorobek życia . Przyszła na świat w mękach i cierpieniach , ale warto było .Każdy usmiech z rana i kazde słowo mama wynagradza mi smutki i troski dnia . W dniu porodu narodziło sie we mnie uczucie tak czyste i piekne , że trudno to opisać . Milość dziecka jest bezwarunkowa i bezcenna. KOCHAM CIE CORUNIU , JESTES MOIM SŁONCEM , MOJA RADOŚCIĄ , MOIM CIENIEM I MOIM ŻYCIEM , MOIM PROMYKIEM , GDY PADA DESZCZ , MOIM CIEPŁEM , GDY JEST MI ZIMNO , MOJA NAJWIĘKSZĄ RADOŚCIĄ - ZAWSZE PRZY MNIE BĄDŹ. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3a1a224dc4 130a72.html

jesteście? Adorable 🌻 fajnie jak malec zaczyna sie uśmiechać.... az chce sie zyć.... :) mojego ucze powiedzieć mama.... oczywiscie mówi mama, ale nie wiem, czy zna znaczenie tych słów :) teraz mój emil się słodko uśmiecha podczas zabawy :)

Witam z rana :) Ja też tylko na chwilę, przeczytałam co napisałyście.Podciągam temat do góry żebyśmy nie zostały w tyle. Viki strasznie drogi ten wózek i jeszcze takie historie z nim.Może jak wymienią to już wszystko bedzi oki.Za taką cenę można by się było spodziewać że już bedzie sie psuł.Jakbyś mogła przypomnieć mi firmę bo nie pamietam. Dobra, ja lecę się umyć bo mały śpi to może zdąrzę.Wpadne później. Pozdrawiam wszystkie mamuśki, ciaooo :)

Witaj Adorable :) firma to Bebe Confort Wydajęmi się, ze to się jednak może psuć dalej, gdyż budka bardzo cięzko się składa i rozkłada, a ze jest plastikowa (tzn plastik jest pod materiałem, taki szkielet budki jest plastikowy) to może sie jeszcze połamać.... mam nadzieje, że jednak tak nie będzie :) lec sie myc, póki masz czas :) mój mały już buszuje po podłodze, wiec nie moge już wyjsć :)