Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tabaluga

Wasz pierwsza jazda na kursie prawka

Polecane posty

Gość ddd...
jeju jestescie kochani ludzie tutaj naprawde czytajac wasze porady ja sobie ukaldam w glowie , nastawiam sie psychicznie i czuje sie lepiej dziekuje ze piszecie :)

Bo naprawde trzeba złapać dystans do tego :) Nikt nie jest od razu Alfą i Omega :) Trzeba mieć dystans do siebie, pośmiać się z siebie, ja to czasami naprawde aż nie mogę się powstrzymać gdy robię takie głupie błędy i mój smiech rozładowuje atmosferę, że aż intruktor ma ubaw:P Juz pare razy probowalam ruszyć bez biegu bo mi się zapomniało :D To się nazywa brak skupienia i koncentracji, ale przynajmniej jest wesolo :D

Gość to jaaaa
jezdzilam dzisiaj troche i byle zaje*****:D,ale czy ktos mi moze powiedziec dlaczego kiedy wciskac sprzeglo i hamulec to musze bieg ustawic na zero??:D

Gość upupup

Nie musisz... Jak nie masz biegu to nie musisz wciskac sprzegla .

Hej:) swietny temat! przyłączam sie do was! tes jestem w trakcie kursu, jestem po pieciu godzinach jazdy. Najgorsze jest dla mnie to ze mam jazde raz w tygodniu:( a wy jak macie czesto?? A moi instruktor jest mily, chociaz nie jezdze idealnie..i nie szczerze mowioc nie rozumiem tych nitkroych co krzycza..przeciez to ich praca , oni za to dostaje kase. wiec nie powinni krzyczec..na szczescie ja na takeigo nie trafilam:)

Gość przyszly kierowcaa
a w jakich miastach jezdzicie? i gdzie bedziecie zdawac egzzamin?

Gość uypppp

Gość Opel Tigra
Hej super Topik,takiego mi trzabylo:-) Ja,jestem dopiero na samym poczatku-jutro dopiero 3 lekcja Teorii i jak do tej pory nie dowiedzialam sie ile godzin Teorii trzeba zaliczyc,zeby zaczac Jazde? A jesli chodzi o jazde,to po prostu sobie tego nie wyobrazam, normalnie czarna magia ;-);-) Powiedzcie czy najpierw bede mogla troszke poprobowac z Instruktorka na jakims placu? czy odrazu jedziemy na miasto? o boze-jak tylko pomysle,to gotuje mi sie w brzuchu;-( Napiszcie cos na ten temat

Gość ja poprosiłam instruktora
aby narazie jezdzic na placu, juz 4 godzine jezdziłam na placu, na miasto jeszcze nie wyruszałam, bo sie boje

Gość olakkkk
e kobieto pogielo cie jak sie boisz to nigdy z tego palcu nei wyjedziesz , ja jak poszlma na pierwsza jazde to kompletnie nic nie umialm ale pojechalam na maisto od razu i oprostu instruktor mi ciegale pomagal i wsyztsko mowil trzeba si eprzelamac i jechac

Ja tez sie balam , ale pojechalam odrazu na pierwszej jezdzie na miasto. Na szczescie instruktor ma swoje sprzeglo i hamulec, a jak trzeba to i kerownice zlapie, wiec nie ma sie czego bac. Od tego on tam jest:)

Gość ponawiam

Gość olakkkkk
wlasnei sobie wykupialm jazdy dodtakowe przed egzaminem i dostalm z instruktorem ktoregho nie znosze :O a mogalm z takim ktorego lubie 😭 jzu nei bed enic zmieniac bo terminow nie ma itp. moze jakos to przełkne ale dól :O

Gość ALE MI CHODZIŁO

Gość jjj...
ja to sie boje tej zmiany biegow 2 wyglada jak 4 a 1 jak 3 skad ja mam wiedzic jaki bieg byl ostanio czy ja jestem tępa?

Gość a ze zwykłego
no własnie mam tez z tym problem, z tymi biegami,jak je rozroznic

Gość a ze zwykłego

Gość botka
Pierwsza jazda -od krawężnika do krawęznika :-D Ahojjj!!!!!:)

Gość aleeeeeeee czy

Gość ponawiam

2 rozni sie od 4 tym ze jest bardzo blisko lewej strony, a 4 po srodku, tak samo 1, a 3 , 1 jest \"w prawym gornym rogu \" a 3 po sroduku. a podczas jazdy to raczej powinnas wiedziec na jakim biegu jedziesz:) no bo na jednyce to jedziesz tylko na poczotku przy ruszaniu, zaraz potem wkurzcasz na dwujke ( blisko lewej krawedzi na sam dol ) jedziesz tak chwile (do 30 -40 km/h) i przez srodek i w gore dajesz 3. bo jakbys dala odrazu w gore to bys wkurzcila 1;p inaczej tego opisac nie umialam;p wiec jak nie zrozumiale to sory:)

ojjj zle mi sie napisalo ;p \"jeden jest w LEWYM gornym rogu \" przepraszam za ten wielki bład;p

Gość cos nie skumałam
z tymi biegami :(

Gość wwwwwwwwwwwww
gasl mi na kazdej krzyzowce. nie umialam ruszyc. ale teraz to szaleje. uwarzam ze jestem dobrym kierowca

Gość jokjo

Gość ja byłam wczoraj

Gość nie dosc
muahahahh no mi tez na pocztaku gasł na kazdej krzyzowce a niedlugo mam jazde dodatkowa przed egzaminem i wtedy wygarne tym szowinistom :O:O:O