Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbinka-2 Lola u

Po stracie- staranka i ciąża

Polecane posty

Nick........dł.cyklu.......następna @....... starania od...miejscowość Justynka27....28..........21.03..........05.2009.......T oruń Nick......................data straty.........................tydzień ciązy Agula2121................6.03.2007...................... ...........7 tc Mika23...............18.02.06...01.01.2007.............. 10tc;10tc gawit_79............10.03.06 i 23.03.07..................10tc, 11tc malawronka.............18.07.2006....................... ..........9tc Agatha2007.............24.04.2007....................... .......6/7tc Marghi...............02.09.2006...22.05.2007............ ...7tc,7tc lola u.....................17.04.2006............................ ....12tc megi1982..........03.2003...03.2006,03.2006............. .ok.10tc lida74................30.01.2004, 14.02.2007..............28tc,10tc kamika_25.............16.10.2007........................ .........11tc Justynka27...29.05.02,08.02.06,31.03.08,18.09.08.....8tc ,10tc, 16tc,9tc Madusia3...............26.06.06......................... ............20tc madzik255...............24.09.08........................ ...........24tc kamila220579............16.02.09........................ ........ .....12tc ZACIĄŻONE Nick......tydzień ciąży.....t. porodu......dł. starania ....miejscowość malawronka...34tc..............10.12.2009......22 cykle....Wrocław... gawit_79.....23tc...............12.11.2009......długo... ......Łódź madzik255...24tc................29.10.2009.......6msc... ....lublin kamila220579...5tc..............16.03.2010......2cykle ......Aachen..... Justynka27...23tc...........22.02.2010.....za pierwszym podejściem..toruń MAMUSIE Nick.........data narodzin maleństwa...imię maleństwa.......wiek Lida.................08.06.2005............... Borys............. 3l 6m Balbinka............02.10.2007............... Michał..............1r9m... Meggi...............04.03.2008................Antoś..... ................... Lida.................11.04.2008............... Aleksander....8m(wczoraj!) Agula2121..........15.06.2008................Wiktoria... ...1r.4m-ce.. Lola-u...............23.06.2008...............Julia..... .......1r.2tyg..... Agatha..............01.07.2008..............Gabriel..... .....1r.2tyg.... Dorcia.............. 01.07.2008...............Izabella........1r.2tyg..... Marghi............. .08.07.2008...............Jakub..........1r........... Mika23..............10.09.2008................Maja...... ................... Kamika25........... 22.10.2008...........Damian............1r.. kamila220579............................................ .................... DANE NICK ............IMIĘ ............ D.UR........ E-MAIL ...............nr. gg Balbinka-2......Ania......23.10. 79.....balbinka2@tlen .pl......7456466 Madusia3.......Magda........05.03.1975...madzi alena_f@wp.pl Agula2121......Agnieszka.....18.02.86...Agula2 3@onet.eu...9885915 gawit_79......gabrysia......24.03.79...iskie rka1979@o2.pl...227458 malawronka....Ewa.....03.03.84....malawronka1@wp.pl... 10881214 Agatha2007....Agata...06.02.1986...AgathaJanas @interia.pl...93021 Raaria..........Sara ..... ...15.05.. .... antic*pate@o2.pl ....4233094 lola u.............Jolanta.......20.12....... jolciau@op.pl.......991099 lida74............Lidka.........23.12.1974.............. ......7946628 Marghi............Gosia.......31.03..................... ...................... kamika_25......Kamila....20.11.1982...kamika_k200 5@wp.pl..1900966 Justynka27....Justyna....16.12.81...justysia_23@ tlen.pl...12504147l madzik...magda........01.06.1988.......madzikus25 5@wp.pl.....7889797 kamila220579......kamila....22.05.79.....ikka@live.d< /a>< /a>< /a>< /a>< /a>< /a>< /a>< /a>< /a>< /a>< /a> e IMIONA DLA DZIECIACZKÓW nick...........imię mamy........imię dla synka........imię dla córeczki Marghi..........Gosia................................... .. .....Gabrysia Meggi...........Ania.................................... ................... Balbinka........Ania..................Kazik......... ..........Amelia/Magdalena Madusia........Magda................Adaś........ .. .........Melania Agatha.........Agata.................Oliwier/Uriel...... ......Oliwia lola..............Jolanta...............Bartuś..... ...... ......Dominika gawit...........Gabrysia.............Igorek....... ...........Amelka/Lenka/Oliwka malawronka....Ewa..................Filipek.............. . ...Emilka Mika............Magda.................................. . ......Maja. Raaria..........Sara...................Maciuś........ .........Kaja Agula2121......Agnieszka...... ................. .............Wiktoria Lida.............Lidka................................ ...................... Dorcia..........Dorotka..............Michał........... .................. kamika_k.......Kamila................................... .. . ....Wiktoria madzik255.....magda.........Brajan...................... .??????????? kamila220579 ?????????????...............Marcjanna-Maja Justynka27 ....Justyna.....................................Nadia Antonina MIEJSCE ZAMIESZKANIA Nick.......... Imię............... Miejscowość....... Województwo Raaria......... Sara............... Mysłowice.......... śląskie Marghi........ Gosia............. Nowy Sącz.......... małopolskie Madusia...... Magda............ Świnoujście......... zachodnio-pomorskie Balbinka...... Ania............... Ruda Śląska.......... śląskie Gawit......... Gabrysia......... Łódź................... łódzkie Lida........... Lidia.............. Kościan............... wielkopolskie Dorcia........ Dorota........... Nowy Sącz............ małopolskie Agatha........ Agata............ Jedlicze............... podkarpackie kamika........Kamila............Kożyczkowo............po morskie Justynka27......Justyna.........Toruń................kuj awsko-pomorskie Agula2121....Agnieszka....Warszawa...............mazowie ck i/łódzkie lola-u.........Jolanta............Przeworsk............. . podkarpackie madzik255......magad...........lublin..................l ubelskie kamila kamila Aachen Niemcy

Gawit a torba do szpitala spakowana? Radzę do niej spakować butelke wody niegazowanej;) po porodzie sie przyda a potem dobrze by było gdyby ktoś przynosił Ci do szpitala świerzutki kompot z jabłek z kawałkami jabłek oczywiście; kompot wypijesz bo pycha a jabłuszka zjesz- bo dobre sa na wyprużnienie sie poporodzie;) No tak pisze z tego co u mnie bylo. W domu przygotuj nosidełko dla dziecka, ciepły kombinezonik, kocyk tak żeby mąż jadąc juz po Was mial wszystko gotowe;) No bo wiesz jacy są faceci:P hihi Kamika Wszystkiego najlepszego dla Damianka w dniu Jego PIERWSZYCH urodzin!!!!!! 🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 A głupkowatymi uwagami teściowej sie nie przejmuj, nadal rób tak jak Ty uważasz za słuszne, bo matka dziecka najlepiej wie co jest dobre a co złe. A jak radzić sobie z furią na teściową? Namaluj na kartce papieru jej postać:D hihih wiadomo podobna do niej nie bedzie ale zawsze to coś a potem ile sił w rękach zemnij te kartke, zdeptaj, napluj....może ulzy;) Nik o tym wiedziec nie musi a Ty może dzieki temu będziesz zdrowsza i ochłoniesz:P Bylismy na badaniach, tego samego dnia były juz gotowe wiec poszlismy do pani dr i mówiła ze badania gabcia są dobre, tylko ma mało żelaza wiec mamy mu urozmaicic dietę w buraki czerwone, żółtko itd. Czekają nas 2 szczepienia na listopad i grudzien;) milutka witaj, szkoda ze w takich okolicznościach ale mimo wszystko super że jestes:) Życze owocnych staran i powodzenia; "uda sie Wam tak samo jak udało się nam" 👄

Wszystkiego co najlepsze dla kochanego Damianka w dniu pierwszych urodzin zyczy Wiki z mamą i tatą ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 A u nas Wiki juz bez antybiotyku:) i oby juz tak zostało:) Dzisiaj doszła już biedronka maskotka z allegro dla Wiki bo ona ma fioła na ich punkcie:D wszędzie je dojrzy:D a juz jak zobaczy z reklamy sklepu biedronke to aż dech jej zapiera:D:D:D i mowi "dzi". Ja lece umyc głowe bo juz nie moge na nia patrzec a dzisiaj mam jeszcze jazde.

Podziękowania od Damianka za życzenia :) Jak wstanie to skrobnie coś do cioteczek :) A ja już zacznę się rozglądać za spacerówką bo kaskę już dostał a była z przeznaczeniem na wózek tylko teraz muszę coś znaleźć coś dobrego i w miarę taniego :) idę dalej piec warstwy do ciasta bo chyba dziś ich nie skończę :(

Agula jeszcze życzę powodzenia na jeździe :) Ja ostatnio wywinęłam tacie taki numer, że sama pojechałam se do dentysty a jemu powiedziałam tuż przed wyjazdem i on nie zdążył wymyśleć żadnej sprawy w tym samym kierunku :) Bo tak to na pewno też by miał coś do załatwienia a ja sama bym nie pojechała :) Nawet moja mama stwierdziła, że tata powinien mieć bardzo szeroką spódnicę co by mógł pod nią nas trzymać :) Ja co prawda nie mam ddługo prawka ale jak jest okazja to staram się gdzieś sama wyrwać co się podszkolę :) No i pewnie trochę zdenerwowałam tatusia ale niestety inaczej się nie dało :)

czesc:) Kamilka hehehe to ładnie przerobiłaś tatę:D no ale też na Twoim miejscu bym tak zrobiła, jak się ma prawko to trzeba jezdzic a nie nosić je tylko przy sobie:) a i nie dziękuję co by nie zapeszyć:) bo dzisiaj też mam jazdę:) no i podobno już w przyszłym tygodniu mam skończyc naukę, brrrr juz się boję! Ja to na egzaminie za daleko nie wyjade:D No ale wczoraj to się uśmiałam z instruktora (ale tak w sobie)bo tak parkujemy samochód tu i tam a on "no to pani umie to jedziemy dalej" a mi aż się nogi ugieły że juz stwierdził że umiem jak ja się nie czuje że umiem tak na bank i chyba dla swojego spokoju wykupie jeszcze kilka godzin dodatkowo jak do konca nie nabiore pewnosci siebie:) A Wiki znowu złapała jakiegoś kataru bo oddycha mi przez nos jak je kasze:( normalnie ręce opadają ale mam nadzieje ze z tego juz sie nic nie rozwinie i dzisiaj sprobuje wyjsc z nia na dwór gdzies na ok godzinke bo po chorobie to nie bede jej trzymac odrazu 3 godziny. Zreszta juz wczoraj bylismy na dworzu bo jechalismy do tesco to sie troszkę przewietrzyła. Nocnikowanie idzie nam tak sobie:( musiałam z nocnika wyjac baterie zeby nie grał bo co zagrał jak zrobiła siku to się przestraszała i odrazu schodziła z niego i to w połowie siusiania a potem mi dorabiała na podłodze. Wczoraj juz było lepiej przed kąpaniem ładnie usiadła i zrobiła całe siusiu do nocnika:):) Koncze to pisanie ide z Wiki budowac wieze z klocków:DPa!

Wczoraj Urodzinki miał także Damianek:) Spóznione ,ale szczere życzenia dla małego solenizanta:) ]🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Aniu jeszcze i tu wszystkiego najlepszego 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Również dla Damianka spóźnione, ale bardzo szczere życzonka 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Moja torba spakowana :) jeszcze rzeczy dla małej muszę w coś spakować :) chociaż mam przeczucie, że ja to sobie jeszcze w tej ciąży pochodzę :o , mimo, że dziś mam już 37 t i 2 dni! jak będę rodzić sn, to mam przeczucie, że ciąże przenoszę :o

Droga Aniu w dniu urodzin i tak pełnych urodzin życzymy Ci dużo zdrowia, uśmiechu na codzień, multum słodyczy, miłości co nie miara oraz zadowolenia z rodziny. Agata, Pawel i Gabryś 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

To od Damianka :) gbtyhjhnvchyn yitc fddddddddd vvvvvvvvvvvvvvvv hAaaagU89CXZAse$%a;45J juhaey7nnnnnnnnnnnneq bn Ja również dołączam się Aniu do życzeń i życzę dużo szczęścia i zdrowia i spełnienia marzeń :)🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

HEJ:) Melduje że jestem a Wy chyba zapomniałyscie o naszym wspaniałym topiku?:) Wpisujcie co u Was słychac? U nas po staremu. No oprócz Gabcia bo on to juz codzien zaskakuje nas czymś nowym, normalnie wspaniałe dziecko!!! :D

hej:) Ja jestem:) Dzisiaj był u nas facet zaprezentować nam nowej generacji odkurzacz:) robi praktycznie wszystko: odkurza firanki, dywany itp, pierze, nawilza powietrze, słuzy jako inhalato na cały pokoj, czysci praktycznie wszystko z naskórka i roztoczy itam jeszcze kilka bajerów a i moze byc jako klima za jedyna 5,499zł. Robił doswiadczenia no i w sumie bylismy w szoku ile jest kurzu w dywanie i ogolnie a dzień wczesniej robiłam generalny porządek. Oczywiscie nie kupilismy go no bo klime mamy, nawilzacz mamy, a jak chce zrobic Wiki inhalacje to uzywam do tego oilbasu. ale to nie wszystko:) zostawił u nas gaziki w kolorze czarnym które uzywał i jak poszedł wzielismy nasz odkurzacz i tez zrobilismy tak jak on i było tyle samo kurzu na gaziku jak u niego:D jedynie z tego mam teraz świadomosc ile kurzu jest w dywanie, łózku itp. a sprzatac i tak sprzatam:) śmiać mi się chciało z niego bo baaaardzo niezadowolony wyszedł, wręcz wkur... ze nie kupiliśmy tego odkurzacza a i dodawał do tego gary ktore niby na rynku kosztuja ponad 1000 euro i jakies noze i jak sie bysmy zdecydowali to zabrał by nam nasz odkurzacz do utylizacji:D normalnie chore jakies:D ja to wiedziałam odrazu ze to ściema ale znajomi go polecili bo KUPILI ten odkurzacz:D No Agatko nas tez Wiki zaskakuje codziennie jakimiś nowymi rzeczami czasami sa to takie śmieszne jej zachowania że mozna pasc ze smiechu:) Ostatnio się zdenerwowała i z tych nerwów chciała podnieść łózko:D a mąż mowi do mnie zobacz jakiego Pudziana mamy:D o rany przez cały wieczór sie z tego smiałam:) Dobra ja to spadam bo zaraz mąż wyjdzie z pod prysznica i idziemy lulu:) Pa!

Agula ucałowania dla malego Pudziana:D haha. Dobre to było:D Co do odkurzacza to moja mama tez podobny Rainbow kupiła dobre kilka lat temu i żałuje bo zapłaciła tyle kasy a taki sam kupiłaby w zwykłym sklepie taniej! Oszuści i tyle;) Usmiałam sie z mojego Gabcia dzisiaj pod sklepem. Zrobilismy już zakupy no i ide z małym do auta a akurat niedaleko przechodziła jakaś dziewczyna a Gabrys na cały głos do niej (oczywiście swoim sepleniacym niewyraznym językiem): "dzie idzies?". Mysłam że padne tam razem z mężem- oczywiście ze smiechu Gabrys wrzeszczał do niej jakby z dozą pretensji haha. Pozniej bylismy pod innym sklepem i czekałam na męża z Gabciem w aucie i co jakis człowiek przechodził to Gabi znowu wrzeszczał: "dzie idzies" a do jadących aut mówił: "jedze ato!" Tylko ze te słowa jakie wymawia sa zrozumiałe tylko dla nas bo znamy juz jako tako sposob wymawiania słów synka No przesłodziak jest Co ja bym zrobiła gdybym go nie miala och! Nie raz z mężem rozmawiamy że dobrze, że go mamy bo w domu jest wiecej radości i wogole ta miłośc jaką sie do niego czuje to już sama przyjemność, ale słowami tego sie nie da opisac!!!! Z reszta co ja Wam będe tu opisywac, same wiecie jak to jest, to taki "mały-wielki CUD". Dobranoc🖐️

Dziewczyny trzymać mi tu kciuki w przyszłym tygodniu, bo w poniedziałek idę do szpitala. około środy-czwartku będę miała cc z kilku wskazań, np. mała jest w ułożeniu miednicowym, mam wysokie ciśnienie, mała to kawał kluseczki :) (waży około 4 kg) Pozdrawiam!

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gawit oczywiście, że będziemy trzymać kciuki :) i będziemy czekać na radosne wieści :) A ja już dostałam zamówioną spacerówkę ale wypróbowana tylko po pokoju bo nie chce brudzić kółek bo ją zabieramy do gdańska. Tylko jest problem z osłoną na nóżki ( a tyle się naszukałam, żeby wózek był w miarę tani miał osłonkę i folię przeciwdeszczową i ładnie wyglądał) otóż mój maluszek nie cierpi mieć zakrytych nóżek :( ale może jakoś to będzie :) Wczoraj byliśmy na szczepieniu i lekarz stwierdził, że młody mało przybrał :( ale sprawdził na centylu i mieścił się w normie więc nie ma co się przejmować :) zastrzyk zniósł dzielnie i nic póki co się nie działo i nawet ładnie nockę przespał :) Tylko nie wiem czy z nim dziś wychodzić bo tyle się mówi, że po szczepieniach organizm jest osłabiony :( wczoraj po szczepieniu się nieco najeździliśmy z ni więc chyba dziś nie pójdziemy co na wszystkich świętych będzie zdrowy :)

hej:) No to trzymamy kciuki za Gabrysie i jej córeczke bo już wkońcu środa:D juz nie mogę się doczekać tej wspaniałej nowiny:)

Witajcie:D👄 Mam wiadomość od Gabrysi:D Leży w szpitalu i jest zła,bo Jej robią codziennie ktg , i wogóle się nie zaznaczają ruchy dziecka ,a Ona je doskonale czuje-to dobrze ,że czuje!!! W piątek ma mieć cesarkę. Pozdrawiam Was wszystkie👄👄👄

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuu
:) :( ;) ;( (( ><

(USTA) (KWIATEK) (SERCE) dziewczyny nie gniewajcie sie ale ja sie ucze jak sie robi te znaczki,moze ktos mnie nauczy???

Zyczliwa_ wielkie dzieki :D:D:D

hej no nasza Gabrysia juz chyba dzisiaj urodzi?? ojej juz nie moge sie doczekać:) A co się dzieje ze tu takie pustki?? s jyu,., lop799 - to od Wikusi:D U nas po staremu:) tylko dzisiaj Wikus spadła z krzesła przy wchodzeniu no i mam nadzieje ze wielkiego guza nie bedzie bo odrazu przyłozyłam jej znrozoną porcje rosołową:D i ide z nia na szczepienie 23 listopada i chyba juz zaszczepie ja na pneumokoki tu w przychodni kosztuje 280 zł a w aptece są po 330 zł.Wczoraj Wikusi udało sie powiedzieć "chłopaki" ale powtorzyc juz nie potrafiła:Dhehehe no ale juz duzo słów wypowiada takze kontakt z nia jest już bardzo dobry:)no i biedronek jest ciag dalszy uwielbia nadewszystko. Jeszcze mnie zaskoczyła bo wczoraj sama usiadła sobie na nocniku i zrobiła kupe no ale w pieluche bo ja w tym czasie byłam w łazience na siusiu i nie zdążyłam jej rozebrać:( ale sie odwdzieczyła i zrobiła dzisiaj siusiu do nocniczka:D Odezwijcie się dziewczyny, co tam u Was??

Agula:D Dobrze,że chociaż Ty jesteś:) Dziewczyny gdzie jesteście?!!!! Gabi dzisiaj o godz.10;42 urodziła córeczkę:D:D:DMa 53cm i waży 3600.JEST ŚLICZNA!:)🌼 Dziewczyny fajnie by było założyć blog dla Gabrysi z życzeniami,napewno cieszyłaby się i to bardzo.Wiem co to znaczy,bo sama taki od Was otrzymałam po narodzinach Kubusia za który Wam jeszcze raz bardzo dziękuje:)👄 Sara jest od tego specjalistką,musi nam pomóc!;p My Jej prześlemy życzenia na gg a Ona umieści je na blogu. A więc dziewczyny do roboty!!!-z Sarą resztę załatwię ja;d Gabrysiu:D Serdecznie Ci gratuluję 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gabrysiu gratuluję córci :) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Jak wczoraj w nocy nie mogłam zasnąć to właśnie o Tobie myślałam :) A u nas w miarę ok :) Mieliśmy się przenieść po urodzinach Damiana ale jeszcze jesteśmy u mojej mamy :) mąż cigle znajduje jakieś wymówki a to szczepienie młodego a to, że kołdry jeszcze nie uszyła i tak ciągle siedzimy na wsi :) Ciekawe czy na przyszły tydzień też coś wymyśli

Kamika 25:) Tak to już jest z naszymi ''chłopami'' Na gg zostawie Ci wiadomość :) Balbinak i Agatka wysłałam Wam sms_ki,gdzie jesteście?

Gosiu jestem:) Przepraszam że dopiero teraz ale nie słyszałam wczesniej smsa, bo sprzątałam coby jutro moje chłopaki mieli porządek jak ja będę w szkole:P Gabrysiu latam taka zabiegana po domu i nic tylko o Tobie myslałam, wyobrażałam sobie jak juz tulisz malutką do siebie, jak się w nią wpatrujesz i witasz na świecie:) Ach teraz życie będzie dla Was jeszcze piękniejsze!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję Wam tego malutkiego szczęścia, które choć małe to daje DUŻO radości i miłości👄 Kamika odwlekajcie ile się da;) dobre i jeszcze chwilke pomieszkac tak gdzie Wam najlepiej jest:) Agula caluski dla Wikusi, dzielna bo sama na nocnik usiadła, dobre i to że w pampersie bo w grunt że sie stara;) U nas tez sie zdarzają takie rzeczy z Gabciem;) Mój mąz ma katar i chyba zaraził Gabcia bo ten kicha caly czas i leje mu sie z nosa taka jakby woda :( Daje my calcium i herbapect na przeziebienie oraz nasivin do noska żeby zaduzic to co sie tam juz rozwija;) Macie jescze jakieś pomysły na początek przeziębienia co mozna dziecku podać? Acha mama zrobiła taki syrop z pigwy i daje mu po 1-2 lyżeczek do herbatki bo to tez na przeziebienie jest;)