Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPANIA

THERMAGE czy ktoś z was jest po tym zabiegu??????

Polecane posty

Gość do zuza2
mają np w Krakowie , Poznaniu , 5 zabiegów za 1500 zł , albo jeszcze mniej. Warszawa ma zbójeckie ceny.

Gość zuza2
Czy mogłabyś podać namiary na salon w Krakowie ,ale czy to napewno Focus nie interesuja mnie inne urzadzenia typu Bella ,które nie dają efektów byłam na Belli i co z tego ,że po 300zł jeden zabieg jak efektów zero.Moja koleżanka jeżdziła na zabiegi Focusem 200 km i jest bardzo zadowolona(z efektów nie z jazdy),ale ja nie bede jeżdzić 400 km.

Gość kajamaja
ja byłam na therma rf w ambasadzie urody i działa , polecam

Gość lita
Sprawdziłam w Ambasabzie maja Belle

Gość timera
Drogie Panie napiszcie prosze która z was miała zabiegi Focus rf jestem bardzo zainteresowana ta metoda .Czy jesteście zadowolone z tych zabiegów,tak jak opisuje prasa .

Gość kb444
jestem w trakcie tych zabiegów -8 na twarz i szyję oraz 6 na brzuch jestem zaskoczona rezultatami chociaż to jeszcze nie końcowy efekt , podniósł mi się owal twarzy ,zeszczuplała jest bardziej jędrna ,jaśniejsza wyraznie młodsza ,na brzuchu po porodzie miałam nadmiar skóry już po pierwszym zabiegu patrząc na zdjęcie przed zabiegiem widziałam kolosalną różnicę dotąd nie wierzyłam że jakiś zabieg może to zmienić teraz cieszę się z efektów wcześniej myślałam o thermage dobrze że byłam dociekilwa i spróbowałam focusa ,polecam wszystkim niezdecydowanym - nie boli i daje efekty ja myślę jeszcze o udach i ramionach tylko niestety finanse...

Gość noni
09.08.2007] 21:41 Zadowolona do Algi radze Ci znaleźć dobrego lekarza i zrobić najważniejsze co trzeba na twarzy. Napisz jakie masz zmarszczki. Ja, zdecydowałam sie 3 miesiące temu na zrobienie całej twarzy za jednym razem bezinwazyjnie, czyli bez skalpela. Mam 49 lat, odmłodziłam się o 10 na pewno. Znajomi, którzy mnie dawno nie widzieli patrza na mnie z uśmiechem. Poczatkowo myślałąm, ze jakos dziwnie wygladam. Ni, po prostu wyglądam młodo. Zaczełam sie od tego czasu interesować odmładzaniem. mam fajną lekarkę, zreszta z tego forum. Świat jest mały. Zadzwoniłam 3 miesiące temu do niej. Powiedziała, żebym przysłała swoje zdjęcie z usmiechem i bez pocztą internetową ( wysłał mi pan ze sklepu z komputerami, bo sama nie umiem). Opisała mi co trzeba zrobić i ile zapłace. Wziełam 3 dni wolnego. Na miejscu byłam 2 dni. Było znieczulone i nie bolało. A różnica kolosalna. Do Zadowolonej, Bardzo mnie zainteresowały umieszczone przez Ciebie informacji ,chciałabym Cię prosić o bliższe informacje na temat zabiegów , jakie przeszłaś i jeśli to możliwe to namiary na Panią doktor .Dzięki

Gość do noni
czekamy na blższe informacje też chetnie poddam się takim zabiegom. Jeśli to nie tajemnica to proszę napisz dokładnie co, gdzie i za ile robiłaś Pozdrawiam

Gość Xank
Ja tez proszę o namiary gdzie mozna wykonac Thermage. Myślę o powiekach górnych. Tak zapobiegawczo.

Gość terkkkass
ja równiez,bo powieki górne juz prawie co zakrywają mi oczy,a pod oczami brrr...pełne siaty zmarszczek.Mam 47 lat:(

Gość yoxi
kochane moje ! każda z Was opisuje jakiś zabieg falami radiowymi.Można się w tym pogubić ,THERMAGE, FOKUSY, BELLE ,czytam wsystkie wypowiedzi ponieważ też mam ochotę coś ze sobą zrobić. Dla niezorientowanych w temacie,( tak jak ja)polecam URODĘ ze stycznia. Trochę rozjasnia temat -co, gdzie i za ile!

Gość Zobaczcie co
znalazłam o Thermage www.thermage.net.pl. Co o tym sądzicie?

Gość kika_basia
zależy mi na poprawieniu owalu twarzy, wczesneij myślałam o fotoodmładzaniu laserem. Po wypowiedziach na tym forum chyba jeszcze mniej wiem co wybrać.

Gość Dian
Cześć Dziewczyny, polecam Wam elosa (fotoodmładzanie i lifting). Efekt miałam natychmiastowy a nie jest to bolesny zabieg i nie znalazłam niczego o potencjalnych skutkach ubocznych:)

Gość asia do DIAN-a
na jakiej zasadzie działa ten ELOS?-czy to też fale radiowe,tak modne ostatnio? Gdzie robiłes zabieg?

Gość Dian
do asia elos to prąd (jak thermage) ale bipolarny i światlo (jak Focus) ale mocniejsze bo IPL. Ja byłam w kształtosferze - koleżanka mi poleciła. Jak do nich zadzwonisz to ci sporo opowiedzą o tym.

Gość feluka
Shintai Sosnowiec www.shintai.pl

Gość JODWA342
DO DIANY CO TY ZA DZDURY WYPISUJESZ FOCUS RF TO FALE RADIOWE BIPOLAROWE A NIE ŚWIATŁO BYŁAM I WIEM

Gość wiem2134
ELOS TO JEST TO SAMO CO E-LIGHT IPL +RF JEDNAK DO LIFTINGU LEPSZE SĄ SAME FALE RADIOWE BEZ IPL ,IPL NIE SPRAWDZIŁ SIE W FOTOODMŁADZANIU

Gość Dian
do asia elos to prąd (jak thermage) ale bipolarny i światlo (jak Focus) ale mocniejsze bo IPL. Ja byłam w kształtosferze - koleżanka mi poleciła. Jak do nich zadzwonisz to ci sporo opowiedzą o tym.

Gość Dian
Do JODWA342 Oj skąd te nerwy - napisałam, że elos łączy światło i prąd RF. Z kolei FOCUS łączy fale RF (zgadza się - bipolarne) i również światło - jak byłaś to wiesz o diodach LED, czyli świetle. Z kolei Thermage to prąd RF, ale płynący od elektrody, którą się przykłada do miejsca zabiegu do elektrody, która jest np. umieszczona pod plecami. To powoduje, że prąd płynie przez Twoje ciało i nie wiadomo do końca którędy. Polecam poczytać o skutkach ubocznych Thermage polegających np na miejscowym uszkodzeniu tkanki tłuszczowej na twarzy - jedyna wtedy rada to wypełniacze, które trzeba wstrzyknąć.

Gość JODWA342
do Diany Słabo jesteś zorientowana Focus rf nie ma światła led ma tylko fale radiowe.Nie wprowadzaj ludzi w błąd

Gość Dian
Bazowałam na tym co usłyszałam od Pani oferującej te zabiegi. Może Ty jesteś bardziej zorientowana i masz lepsze kontakty z gabinetem:). Poniżej to co piszą na swojej stronie: "Światło LED + FOCUS RF+ Czyli odmładzanie przy użyciu fal radiowych wzmocnione światłem LEDowym. Najbardziej skuteczny sposób na odmłodzenie twarzy i ciała". Rozumiem, że problem polega na tym, że Focus musi się czymś wspomóc, więc wprowadzili dodatkowe urządzenie - diodki. Przepraszam, jeżeli wprowadziłam kogoś w błąd.

Jestem po 10 zabiegach thermage w warszawskim Royal Vital. Efekty są świetne - owal podniesiony, brwi podjechały do góry, a oczy się \"otworzyły\", powieki podniosły.

Gość cocer
Witam Panie . Właśnie przeczytałam całą dyskusję . Proponuję przeczytać wypowiedź z 9.08.2007 godz. 21.41 " Zadowolona z Algi" i zaraz potem z 11.01.08 wypowiedź "noni". Czy naprawdę w każdą dyskusję musi się wtrącić jakaś "....." Toż ona wszystkich naciąga i ewidentnie widać że mówi nieprawdę. Zarabia na reklamie. A my płacimy tym nieudacznikom ,którzy robią zabiegi bez efektów bo nigdzie nie możemy znaleźć odpowiedzi co naprawdę jest dobre. Jest trudno rozróznić kto był zrobił i ma efekty a kto jest wstętnym łajdakiem.

Gość cocer
Do Kakara . Nie dotyczy to Twojej wypowiedzi. Szczerze powiedziawszy dopiero teraz ją przecztałam. Gdybym jeszcze mogła być pewna że to nie następna nieuczciwa reklama. Ale widać muszę spróbować przekonać się bo nik i nic nie może mnie upewnić co mogłoby być dla mnie dobre. Muszę jednak stracić pieniądze bez względu na efekty jeśli naprawdę koniecznie chcę dobrze wyglądać.

Gość giza87
do cocer masz 100% racji jak słyszę o konsultacji i aplikowaniu zabiegów ze zdjecia to wywaliłabym tych wszystkich pseudo lekarzy Tylko dlaczego my kobiety dajemy sie na to nabrać czy jesteśmy aż tak zdesperowane aby wyglądać zawsze jak 18- ka.

Gość jestem ciach
do cocer i giza87 Macie rację , do póki się nie sprawdzi na sobie, nie wie się jak jest. Osobiście jest mi szkoda pieniędzy na wypróbowywanie. Szkoda mi wydawać na eksperymenty kilka tys złotych. Teraz korzystam tylko z mezoterapii igłowej i pytam kogo się da o efekty thermage . Znajoma kosmetyczka która miewa u siebie w gabinecie klientki po różnorakich falach radiowych mówi że to są wyrzucone pieniądze. Również moja dermatolog od mezoterapii też twierdzi że efekty są nijakie. Całkiem fajne wygląda buzia po 20 minutowym masażu , który jest stosunkowo tani. Pozdrawiam serdecznie

Gość geng
Myślę ,że nie masz racji odnośnie fal radiowych ,a twoja Pani dermatolog jeśli tak mówi to tylko świadczy o tym ,że jest niedouczona wszyscy chwalą to co maja u siebie w gabinecie ,a ganią to na co ich niestać .Myśle e powinnaś dowiedzieć sie od osób postronnych.