Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SPANIA

THERMAGE czy kto艣 z was jest po tym zabiegu??????

Polecane posty

Go艣膰 SPANIA

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kiki23
te偶 jestem ciekawa, bo pisz膮 ze efekt jest super, tzn bardzo naturalny bo sk贸ra sama sie jakby obkurcza, napina, wsz臋dzie tak samo a nie jak po operacji tak sztucznie, ale niestety podobno jest dos膰 niebezpieczna, powazne uszkodzenia ubytki sk贸ry a nawet jakis przypadek 艣miertelny.. w koncu to fale radiowe. te偶 ciekawa jestem, ludzie odezwijcie si臋!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPANIA
Ja jestem po zabiegu Thermage, wykonywa艂am go po wewn臋trznej stronie ud. W艂a艣nie mija miesi膮c po zabiegu i ju偶 jest lepiej tzn. sk贸ra w tych miejscach jest bardziej napi臋ta a wcze艣niejsze fa艂deczki s膮 o wiele mniej widoczne :) Jestem dobrej my艣li i czekam bo na efekty niestety :( trzeba czeka膰 ok. sze艣ciu miesi臋cy. pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiki23
Spania to pamietaj o tym topiki zapisz go sobie do wybranych i zdawaj relacje co jakis czas, jak tam efekty. pozdrawiam i 偶ycze super g艂adkiej i napi臋ej sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spania
Do KIKI23!!! Oczywi艣cie b臋d臋 pisa艂a o post臋pach ale musisz pami臋ta膰 偶e efekty w ogromnym stopniu zale偶膮 od naszego wieku... Ja mam 31 lat i dlatego pierwsze zmiany by艂y widoczne tak szybko, ale je偶eli decydujemy si臋 na taki zabieg to my艣l臋 偶e warto czeka膰 nawet d艂u偶ej ni偶 te sze艣膰 miesi臋cy :) Pozdrawiam!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 georgeou
Mam znajom膮 dermatolog, kt贸ra ma system Thermage - rozmawia艂em na ten temat w艂a艣nie z ni膮. Rzeczywi艣cie zabieg wykonany niew艂a艣ciwie mo偶e by膰 niebezpieczny, natomiast w wi臋kszo艣ci przypadk贸w je偶eli oddajemy si臋 w r臋ce dobrego i sprawdzonego specjalisty dermatologa zabieg nie tylko jest bezpieczny ale i przede wszystkim bardzo skuteczny. W przeciwie艅stwie do wielu innych zabieg贸w nie ka偶dy mo偶e sobie na ten pozwoli膰 z racji koszt贸w, dlatego te偶 nie ka偶dy lekarz dermatolog jest do niego przekonany, zawsze wi臋c znajd膮 si臋 opinie krytyczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mada66
Czy kto艣 wie, gdzie mo偶na wykona膰 zabieg THERMAGE we Wroc艂awiu???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mada66
SPANIA, odezwij sie, jak sie czujesz po tym zabiegu i jak to wygl膮da??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z komina
kto robi ten zabieg i ile kosztuje? Dermatolog czy chirurg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 royal
THERMAGE TO NIESTETY SYSTEM PRZESTARZA艁Y S膭 TERAZ NOWOCZE艢NIEJSZE METODY ALE NIESTETY JESZCZE NIE MA ICH W POLSCE TO SA TE呕 FALE RADIOWE ALE W NOWOCZESNEJ TECHNOLOGII ZABIEG JEST BEZBOLESNY EFEKTY NATYCHMIASTOWE ZABIEG TRZEBA POWTAZAC OD 3 DO 10 RAZY W ZALEZNOSCI OD PROBLEMU MOZNA POWTAZAC CODZIENNIE MYSLE ,.ZE NIED艁UGO BEDZIE W POLSCE BO THERMAGE W 艢WIECIE JEST OD 5 LAT A WPOLSCE OD NIECA艁EGO ROKU I M脫WI SIE ZE TO NOWO艢膯 NIE DAJCIE SIE NABIERAC

Udost臋pnij ten post

royal powiedz co艣 wiecej o tych innych metodach, skad o nich wiesz? je艣li mo偶esz to podaj stronke na te nowocze艣niejsze zabiegi przy u偶yciu fal radiowych. jestem ciekawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Palaczka333
Royal ma racj臋. S膮 nowsze systemy niz Thermage. Mieszkam w Berlinie i to urzadzenie jest u nas od kilku lta. Rewolucji nie zrobi艂o. Natomiast urzadzenia typu bezig艂owej mezoterapii na podobnej zasadzie fal radiowych ale z przekazaniem odpowiedniego sk艂adnika do sk贸ry robi furore. Napisze dok艂adnie jak to sie nazywa po polsku, tylko musz臋 spyta膰 kole偶ank臋 odno艣nie samej nazwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 royal
to urzadzenie jest juz w warszawie tel 22-890-83-95 prosic pania monike ona jest specjalista od tego urzadzenia,urzadzenie nazywa sie fokus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CEI
Senioritas MYLISZ MEZOTERAPIE BEZIG艁OW膭 Z ZABIEGAMI Z UDZIA艁EM FAL RADIOWYCH TO S膭 DWA ZUPE艁NIE INNE ZABIEGI .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Senioritas
CEI Wiem , 偶e mezotarapia bezig艂owa nie ma nic wsp贸lnego z falami radiowymi i nic takiego nie napisa艂am gdyby艣 zechcia艂a si臋 wczyta膰 , a nie od razu krytykowa膰. W mezoterapii nie u偶ywa sie fal radiowych tylko impuls贸w pr膮du i nie s艂ysza艂am jeszcze o mezoterapii falami radiowymi, a raczej interesuj臋 sie i KORZYSTAM z zabieg贸w odm艂adzajacych , wi臋c kto艣 sie tu myli. Mezotarapia " ulecza" zmarszczki od 艣rodka a pr膮d rozszerza pory w sk贸rze i wprowadza 艣rodki, kt贸re maj膮 bardzo skuteczne dzia艂anie. W stanach nawet lipolize robi sie za pomoca tej maszyny, a w Polsce wci膮偶 lipoliza jest iniekcyjna. Pacjentowi oferuje sie teraz efekt i komfort zabiegu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CEI
Senioritas NIE DENERWUJ SIE WIDZE 呕E W TYCH STANACH STRASZNIE JESTESCIE ZNERWICOWANI TO TY SIE WCZYTAJ O CZYM PISZE ROYAL I PALACZKA ,O ZABIEGACH Z FALAMI RADIOWYMI A TY NI Z GRUSZKI NI Z PETRUSZKI O MEZOTERAPII O TO MI CHODZI艁O .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Palaczka333
Te zabiegi o kt贸rych pisa艂am sa z uzyciem fal radiowych. Berlin oszalal艂 na punkcie tych zabieg贸w. Efekty sa jak przy podaniu ig艂膮. Je偶eli chodzi o tzw. bezig艂owa mazoterapi臋 NTN czy jakos tak, to r贸znie m贸wi膮. MOJEJ kumpeli siostra to robi艂a, spalanie tkanki t艂uszczowej i nie mia艂膮 efekt贸w po 5 zabiegach. Jakby posmarowac tym sk贸r臋 i nie dzia艂a. Wkurzy艂a si臋 i posz艂a do lekarza w Polsce, w S艁ubicach kt贸ra zrobi艂a jej normalnie ig艂膮 i wieksza dawk臋 i pi臋knie zadzia艂a艂o. Straci艂a boczki. M贸wi艂膮, ze jest przy bezig艂owej NTN duza strata materia艂u, ze wiekszos膰 preparatu za kt贸ry p艂acisz ( a tani nie jest) , zostaje na sk贸rze i nie dzia艂a. 呕eby zadzia艂a艂 musi by膰 w t艂uszczu. Tak mi m贸wi艂膮. brzmi rozs膮dnie. Ale najlepiej samej spr贸bowa膰. Ja osobi艣cie niczego nie gani臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cei
Palaczka333 ile kosztuje w berlinie zabieg falami radiowymi pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Viktoria_ua
hello to everybody I just wanted to share what i know about thermage. I'm 30 years old and I had a consultation with my doctor working in a beauty center here in warsaw, where they have the thermage treatment. He told me not to do thermage now because, for my age is too early. In his opinion woman should do thermage only after 40 years old, because the treatment can "stop the skin to produce collagen by itself". He just suggested me to do botox and No Needle mesotherapy with vitamin cocktail to help skin to be younger. I did it and i'm quite happy about it. Bye Vika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gigerrose
Mezoterapia bezig艂owa NNM nie jest na spalanie tkanki t艂uszczowej tylko na cellulit.A zastrzsyki na spalanie t艂uszczsu to nie mezoterapia tylko lipoliza!Ludzie ale mieszacie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Viktorii ua
Czy Ty skarbie sprzedajesz te urz膮dzenia do bezig艂owej mezterapii? Czy Ci p艂ac膮 za reklam臋 tego g... JESTEM w艣ciek艂膮 , bo uwierzy艂am i posz艂膮m na bezig艂ow膮. aA tu nic, zero efektu. Wcze艣niej mia艂am robion膮 ig艂ow膮 tym samym preparatem i super dzia艂a艂o. A teraz po bezig艂owej 偶adnego efektu. To jet jeden wielki KITTTTTTTTTTTTTTTTTTT. Pisze to na wielu topikach bo ja si臋 nabra艂am i przestrzegam inne dziewczyny. Sama nie wierzy艂a. Jaka艣 lekarka wypowiada艂a si臋 na innym topiku, 偶e pracuje na bezig艂owej i nie poleca. Ja nie wierzy艂a. Ale teraz wiezr臋, bo to oszustwo. nie dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 markiewka
Nie wiem jak to jest 偶e na jednych dzia艂a , a na iin ych nie jakis zabieg, ale jesli chodzi o mezoterapie bezig艂owa to na mnie SUPER podzia艂a艂a. Po czterech zabiegach mia艂am widoczny efekt.Wczesniej tez chodzi艂am na ig艂owa, ale dajcie spok贸j z tym b贸lem i ig艂膮!!Po co sie poswiecac jak mozna miec to samo w komfortowych warunkach. Moja mama tez skorzysta艂a i m贸wili jej 偶e moze nie miec duzych efekt贸w bo ma juz 58 lat, a jednak zadzia艂a艂a efekt jest bardzo du偶y. Na mnie natomiast zupe艂nie nie podzia艂a艂a mezoterapia na w艂osy. Dodam 偶e ig艂owa!!Tak wiec chyba lepiej samemu sprawdzic, a nie od razu wszystkich PRZESTRZEGAC.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cei
By艂am w warszawie na maszynie kt贸ra nazywa sie focus zabiegi s膮 drogie ale efekty rewelacyjne polecam 22/890-83-95

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zadowolona....
Witajcie! Ja jestem po 8 zabiegach metod膮 mezoterapii bezig艂owej, mam 34 lata i cellulit na udach:(. Jestem raczej niedowiarkiem wiec postanowi艂am, ze zabieg wykonam tylko na tylnej cz臋艣ci ud , by m贸c por贸wna膰 ewentualne zmiany z partiami "nieruszonymi". Jestem bardzo zaskoczona zmianami, teraz zbieram pieni膮偶ki na boczki i prz贸d:). Alga 50... Ja mia艂am mezoterapi臋 na cellulit, ale jest te偶 na zmarszczki, panie po 50 s膮 szczeg贸lnie zadowolone poniewa偶 w艂asnie na nich wida膰 spektakularne efekty. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alga50
serdeczne dzi臋ki mi艂e Panie, za porady, ale mo偶e co艣 bardziej konktetnego np. namiar na Pani膮 doktor, polecenie miejsca gdzie dany zabieg wykonuj膮,ile te zabiegi kosztuj膮, po jakim czasie jest efekt. Jestem z Warszawy. Bardzo mnie kr臋ci zabieg na focusie, ale seria zabiegow kt贸re pono膰 s膮 konieczne to w promocji 12000z艂. Troch臋 du偶o tym bardziej 偶e robi si臋 je co 3 dni. Zapyta艂am czy jest jaka艣 dokumentacja zdj臋ciowa potwierdzaj膮ca efekty, niestety nie ma .Kasa bardzo du偶a a pewno艣ci co do efektu brak. Wyrzuci膰 12 tysi臋cy w b艂oto, g艂upia sprawa, ale gdyby mia艂o faktycznie pom贸c.......Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alga50
Do Cei: po ilu zabiegach jest efekt?? Mam niestety du偶o zmarszczek nie tylko mimiczne bo i tzw. starcze chyba , owal twarzy te偶 do bani, podkr膮偶one oczy ze zmarszczkami, tak偶e same widzicie 偶e trudno z tym 偶y膰, tym bardziej 偶e dusza m艂oda figura te偶 nie najgorsza tylko ta twarz!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lipocell
Zadowolona ma racje, mezoterapia bezig艂owa daje zadowalaj膮ce i szybkie efekty.Te偶 korzystam.Polecam.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alga50
Dzi臋ki, ale gdzie i za ile??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alga50
A nie szybsze i sensowniejsze s膮 wype艂niacze zmarszczek restylane itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cei
do alga50 by艂am na fokusie efekty sa niesamowite idz na konsultacje nic cie to nie kosztuje i porozmawiaj z osobami kt贸re sa po zabiegach ja my艣le 偶e to bedzie hit naprawde efekty sa niesamowite nie tylko u mnie ale rozmawia艂am z osobami kt贸re mia艂y te zabiegi i sa tego samego zdania pozdrawiam

Udost臋pnij ten post