protosska 0 Napisano Maj 18, 2007 Hej :) gagatko, mieszkałam w centrum ale teraz M-ce :D.. siedze sobie na informatyce i strasznie się nudze - masakra po prostu... ale jeszcze chwila i koniec, na obiad mam krokiety a zupka to nie wiem jaka :) Ładny mamy dzień, wiaterek przyjemny hihi Na obiad proponuje Wam rybke z sosem pomidorowo-anananasowym :) Kupujemy rybke, ananasy w puszce, mały słoiczek przecieru pomidorowego, ketchup. Do garnka wlewamy łyżke stołową oleju,wrzucamy ananasa - podgrzewamy do zeszklenia - jakieś 5 minut (zachować sok ! będzie potrzebny), później dodajemy ten sok z ananasów, przecier, ketchup, szklanke wody i gotujemy 15 minut. Doprawiamy oregano - mniam :) nalewamy na rybke i podajemy z ryżem... POLECAM !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 18, 2007 Oj, przepraszam.... wczesniej sam sok z ananasów podgrzewamy 5 minut a nastepnie dodajemy do tego reszte :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna-anka Napisano Maj 18, 2007 buuu:( dlaczego ja nie lubie ryb???:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 18, 2007 oja :(..... ja lubie rybki, lubie ale nie moge zniesc tych w w puszkach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna-anka Napisano Maj 18, 2007 a ja uwielbiam...tunczyka w puszce...na kilogramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 18, 2007 nie znosze, nie nie nie :D jak ja czuje zapach z tej puszki bo mnie skeca po prostu :P Co porabiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 18, 2007 to mnie skręca po prostu * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna-anka Napisano Maj 18, 2007 heh:) siedze w pracy i udaje cholernie zajeta zeby mi szefuncio dodatkowej pracy nie wymyslil..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 18, 2007 ja wlasnie jem \"obiad\" :) czyli, jak już pisałam: 2 kromeczki chleba 3 ziarna + twarożek. PYSZNE :D ok 16 - ćwicznia ok 17- jakas przekąska :) ok 20 - solarium :) Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna-anka Napisano Maj 18, 2007 chce wazyc 52 kg - narobisz mi ochoty na te solarke , ze tez sie chyba wybiore:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 18, 2007 Chcę ważyć 52 - nie za mało na ten obiad ? :)co to jest chlebek i twarożek kurcze :P nie lepiej jakieś warzywa ? Uwazam, ze to jest naprawde bardzo, bardzoooo mało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 18, 2007 Protosska hmm mi sie wydaje ze własnie sporo:P ale zjem dziś jeszcze coś na pewno:) tak się własnie zastanawiam co wybrać, czy: lody waniliowe z ajerkonianiem, posypane kakao, czy lepiej jogurt jogobella \"pieczone jabłko z cynamonem\".. jedno z dwoch musze wybrac.. nie wiem na co się skusić:) Może doradzicie? Co bedzie miało mniej kcal? Bo wiem że jogurcik ma 150kcal. ale ile mogą miec kcal takie lody hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 18, 2007 Za dużo ? ....................................... o rany, baby nie załamujcie mnie - prosze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna-anka Napisano Maj 18, 2007 lody jak lody , ale ten ajerkoniak sam w sobie zabija.................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 18, 2007 Jak Wam dzisiaj idzie dietka Kochane? Ja dzisiaj juz po skakaniu ( 1000 podskoków za mną:D ), o 17 zjem jogurcik i kąpiel;) Cała mokra jestem.. ale przynajmniej kondycja coraz lepsza;) A Wy ćwiczynie? Czy tylko dietka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna-anka Napisano Maj 18, 2007 ja wlasnie po salacie z kefirem.....i to byloby tyle na dzis...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 18, 2007 sniadanie: standard, w szkole jabłko, zupa jarzynowa, dwa krokiety, mały banan 2 l - wody jeszcze do konca dnia zostało troche :P herbatki zielone ide na rower :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna-anka Napisano Maj 18, 2007 coz , ja pochrupalam w pracy pieczywko...ale teraz to juz nic,zero,nul....do jutra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 18, 2007 Buu w takim razie ja dzisiaj najwiecej zjadłam:D 2 hot dogi dodatkowo.. i 5 kosteczek czekolady :D hehe.. przez mojego Ukochanego wrrr:D Ale po 19 już nic nie jadłam;) Właśnie wrócilam z solareczki i normalnie już sie robie ślicznie brązowa:D Jeszcze z 4 razy i będę czekoladką hehe ;) Az mi sie humor poprawił przez to opalanie;) Warto:) A Wy dziewczyny tak malutko jecie :D Ajj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna-anka 0 Napisano Maj 18, 2007 hehe, malo jem bo mam malo czasu...jakos nigdy nie nauczylam sie jesc w pracy... ale za to pije hektolitry kawy, pale jak smok i pije piwo - nadrabiam nim kalorycznie;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 18, 2007 Czesc :D 80 minut rowerku.... ach, jak fajnie :) jak sie macie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna-anka 0 Napisano Maj 18, 2007 oj cisza .....ode spac...dobranoc Moja Panie........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 18, 2007 Dobranoc Aniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 19, 2007 dziendoberek kochane :) ja właśnie wcinam sniadanko 4 kromki wasy z szynka, pomigorem i serkiem włoszczowa!! Któras tu pisała, że duzo zjadła, uwaga to ja wczoraj duzo zjadłąm!!!!!!!!!!! Ale wczoraj i dzis zrobiłam sobie dyspenze!! A wiec do 17 było spoko zjadłąm 2 kromki niestety zwykłego chleba, potem jedno ciastko (imienimy szefa---musiałam :o) potem o 12:30 jogurta naturalnego, a potem kolo 15 jogutra truskawkowego!o 17 zjadłam obiad w postaci spaghetti z sosem ze słoika!! (ile to ma kcal?? wiecie??) Potem poszło jak juz samo: 3 piwa (naprawde nie wiem gdzie ja to zmiesciłam, do tego orzeszki na spóle z moim) noa potem jeszcze kawałek pizzy!!!!! I co Wy na to????? Maskara!!! na pewno 1500 kcal było jak nie wiecej!!! :o A dzis robie grilla, oblewam licencjata wiec bedzie kiełbacha, kurczaczek (to okurat ma mało kcla) sałatka ale zrobie ją z jogurtem naturalnym!! bedzie tez piwoo (znowu ) no ale raz sie broni licencjata i trzeba to oblac!! Ale postaram sie pocwiczyc dzis chociaz z pół godzinki!! :) miłego dzionka, jeszcze sie odezwe papap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 19, 2007 widze, ze czaran Ania sie zaczerniła :):D brawo!! protosska wstawaj bo ładna pogoda, przynajmniej w okolicach marcinki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 19, 2007 Dzien dobry ;) Gagatka widze ze obie sobie wczoraj pofolgowałysmy :) A ja dzisiaj już po śniadanku, wstałam o 7, zjadłam 2 kromki chleba mieszanego z odrobiną masła + twarożek + Yerba Mate a teraz zjadłam 2 śniadanko ( 2 sucharki z rodzynkami - 2 x 47 kcal) + herbata Yerba Mate (standardowo:D) bez cukru (od dziś całkowicie rezygnuje ze słodzenia herbaty). Dzisiaj sobie robie przerwę od solarium, ale za to w niedziele i poniedziałek znowu po 15min. We wtorek MATURA :( Angielski ustny, także do wtorku muszę schudnąć 1,5 kilo, żeby wejść w spodnie rozmiar 36.. (spodnie na maturkę:D). A teraz idę do łożeczka z herbatką, ogladać ciąg dalszy Dzien Dobry TVN :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 19, 2007 chce schudnac 52 kg-------> no heheh z tym, ze ja jeszzce dzis sobie daje spokoj z dieta!! Własnie pije kawke mniam mniam :) lubię kawę :D Dziś mam duzo pracy, musze wypucowac dom, pocwiczyc chociaz z poł godzinki, wyrwac chwasty z kostki, przygotoac sałatke i mieso na grilla :) i musze sie wyrobic na 17!! Ale co tam dam rade!! A boisz sie matury?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 19, 2007 Starsznie się boję:/ nie lubie takich wystąpień przed komisją.. ( angielskiego jeszcze sie tak nie boję, co polskiego i prezentacji.. przez 15 min non stop mówić.. ) Macie może jakieś metody na stres? Ehh :( Czarno to widze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 19, 2007 Czesc Kochane :D no piekna pogoda piekna, słoneczko swieci :) własnie jem moje standardowe sniadanko, hyhyhy... i dzis znowu na rowerek wieczorem :) Nie pekaj Kochana z matura :) dasz rade :D wszystkie damy ze wszystkim, hihihi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 19, 2007 Aktualizuje, bo zmalał mi brzuch hurra ..NICK..........WAGA.....WZROST...UDA..BIODRA...TALIA..B RZUCH. gagatka85 ......58 ........166.........52......91.........69........83 protosska.......54.........163.........55......95.........63....nie wiem SUGARMOUSE....61 ........170.........52......94.........72........89 Ch.ważyć52kg...56........170.........52......93......... 63.......74 c.z. problem kach86...........60.........169........52.......88...... ...71........82 Stroken k_tasior t. jedna gruba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach