Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 baranek30

zodiakalne barany po 30-tce

Polecane posty

dzien dobry kochane! zaczynamy dzie艅 od u艣miechu... wczoraj by艂am u fryzjera co by w艂osom tez sie humor poprawi艂 bo od razu jako艣 zycia nabra艂y chociaz obci臋艂am tylko kilka centymetr贸w... a wieczorem og艂oszenia chcia艂am przejrzec ale sie nie spodziewa艂am 偶e tyle stron r贸偶nych jest z og艂oszeniami...nocy mi brak艂o i pad艂am... a najgorsze ze babcia cos grymasi czy da rade z ma艂ym...no uwielbiam jak ktos co chwila zmienia zdanie... to do p贸藕niej, sciskam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
馃尲馃尲 Witajcie laseczki!!! Pustawo tu ale wszystko nadrobi si臋:):):):):):) Ja dziewuszki by艂am a偶 DWA dni na urlopie , jeden dzie艅 przesiedzia膮艂m z werci膮 na basenie odkrytym a drugi poza艂atwia艂膮m zaleg艂e sprawy iiiiii do艣c hahahaha Moge pracowac dalej..... w pracy jakby nie by艂o mnie miesi膮c hihihi, dobrze ze wr贸ci艂am ..bo szef nie wiedzia艂by ze skonczy艂o mu si臋 zwolnienie ;););) i ze musi isc do lekarza jak dalej chory (n贸zka by艂a z艂amana).... Widze ze Ania w koncu wr贸ci艂a ,, TOPIKA nie zamykamy 馃尲 nie mog臋 tu za czesto zagl膮dac ostatnio , w domu komp mi pada i nie zawsze za艂apuje tak ze wieczorami wzie艂am si臋 za szycie albo cio innego robi臋 z t臋sknota wpatrzona w czarny monitor :(:(:(:(a synek m贸wi艂 cobym w niego nie inwestowa艂a bo ma zamiar mi oddac sw贸j komp jak pojedzie do USA albo z c贸rcia mamusi kupi膮 nowy:):):):) Teraz czeka mnie wizyta w ambasadzie USA w W-wie a wczesniej wype艂nianie tych pieprzonych druk贸w ( bezb艂臋dnie musi by膰 .. noi nie wiem czy uda nam si臋) syn przyleci z Londynu a ja st膮d i siem SPOTKAMY przesl臋 potem wam na maila fotki swoich dzieci tych starszych ja nie mam nic nowego bo nie ma kto mnie fotografowac hahah ta ma艂a c贸rcia raz juz spsu艂a mi aparat cyfrowy to nie tyka sie teraz hahhaha wczoraj by艂a burza jakiej wczesniej nie widzia膮艂m a mia艂am jechac do siostry jeszcze wieczorem dobrze ze wercia ba艂a si臋 i nie chccia膮艂 bo spotka 艂o by mnie po drodze a ja siem strasnie bojem burzyyyy brrrrr a ten m贸j romantyk nie daje mi spokoja haha dzwoni , pisze a ja go troch臋 sprowadzam na ziemi臋.. no ale zawsze to milej.. a tu na miejscu tez mam si臋 jak kogo艣 poznam ,.. to zaraz chca si臋 umawiac a sk膮d tego czasu... chociaz niekiedy wyskocze na kawe w mi艂ym towarzystwie i oderw臋 sie od codziennosci... 艁oomatko kto to przeczyta !! buziaczki laski , mi艂ego dzionka AHA!!! mam przepis na odm艂odnienie organizmu o 10 lat jest to mozliwe:):):):) kiedys stosowa艂am ale to juz p贸藕niej opisz臋:):):) buziaczki

Udost臋pnij ten post

w przelocie o teresko tym razem ciebie telepatycznie wezwa艂am :D o tobie rano my艣la艂am, bo przypomnia艂o mi si臋, 偶e ty na urlopie i pewnie gdzie艣 wyjecha艂a艣... a tu prosz臋... a ja nadal na urlopie, teraz juz wymuszonym, bo nie ma zlece艅, francuzy (:P) si臋 urlopuj膮... u nas si臋 chmurzy, zaczynam si臋 ba膰, te burze takie spustoszenie siej膮 wok贸艂.... jak i do nas przyjd膮... i jeszcze zuza, tak jak odmawia艂a spania w dzie艅 od ponad tygodnia tak dzisiaj posz艂a spa膰 i to o 12-stej!!!!!!!!!!! a czasami jak mi si臋 uda艂o j膮 po艂o偶y膰 to nie pr臋dzej ni偶 o 14-tej... czy to jaki艣 znak? mam pietra ...:O margaretko odebra艂am poczt臋, dzi臋ki wielkie :D och ta moja manifaktura... a偶 si臋 艂za w oczku zakr臋ci艂a :) ale nic to, kiedys tam pojad臋 :D teraz kontunuuj臋 remont i si臋 zastanawiam, czy chc臋 mie膰 dwa ma艂e pokoje, czy jeden du偶y. Bo na tym moim poddaszu mam trzy pokoje, garderob臋 i 艂azienk臋. Jeden pok贸j jest troch臋 wi臋kszy, ale od p贸艂nocy wi臋c dobry do spania i dwa ma艂e, takie po 12 m2. Ju偶 kiedy艣 sm臋ci艂am tacie, 偶e chc臋 mie膰 jeden du偶y pok贸j zamiast dw贸ch ma艂ych, ale jak si臋 wreszcie zgodzi艂, bo mia艂 mnie ju偶 do艣膰 (:P), to ja si臋 rozmy艣li艂am wi臋c \"zabi艂\" mi otw贸r po drzwiach od korytarza i zrobi艂 przej艣cie mi臋dzy pokojami. I teraz nie wiem, czy zostawia膰 tak jak jest z tym przej艣ciem, czy wyburzy膰 jednak t臋 艣cian臋... ale to tyle roboty... i tyle syfu.... Inne rozwi膮zanie to takie, ze jeden z nich to m贸g艂by by膰 pok贸j zuzy, drugi nasza sypialnia a w tym wi臋kszym tzw. dzienny, chocia偶 i tak wi臋cej czasu sp臋dzamy teraz na dole bo tam wi臋cej miejsca... no ale mog艂oby tak by膰 w sumie.... tyle 偶e to oznacza艂oby wzywanie pan贸w od cyfry + 偶eby nam poci膮gneli kabel od anteny z dachu na druga strone domu, a to tez budzi we mnie niechec... mam dylemat... ja to sie dopiero rozpisa艂am, tego to ju偶 na bank nikt nie przeczyta :D

Udost臋pnij ten post

o to ja poprosz臋 o ten przepis na odm艂odnienie organizmu :D a swoj膮 drog膮 teresko to ty niez艂e powodzenie masz... mnie tam nikt nie zaczepia ani tym bardziej nie zaprasza nigdzie ... :( ja to ostatnio (tzn. jak jeszcze mia艂am kompa) to trafi艂am na topik o lewatywach zdrowotnych... wiem, wiem, niesmaczne, ale... kurcz臋 aniu chcia艂a艣 mnie nawiedzi膰 ;) a ja nic nie wiedzia艂am :O ale mam nadziej臋 偶e jeszcze b臋dzie okazja :) to ide robi膰 obiad

Udost臋pnij ten post

Nioo Kasiutka ... samotno艣c ma swoje uroki hahaha moge przebierac.. wybiera膰... umawiac si臋 albo nie ...cz臋艣ciej ..wymiguje si臋 od spotka艅 teraz naprawd臋 poznaje jacy faceci sa naprawde ,w kazdym jest cos romantycznego i az trudno uwierzyc albo ja taka slepa jestem..i chyba my kobiety psujemy ich... ale ..CICHO!!! zeby nie dowiedzieli sie o tym hihihi a ta kuracja nie jest taka drastyczna.. to nalewka z czosnku i spirytusu (nie czuc odoru :):):)) przesl臋 mailem bo ostatnio wysy艂alam kolezance swojej zchorowanej ..a ja nied艂ugo b臋de pi艂a bo juz zala艂am czosnek spirytusikiem i czekam okreslona ilosc dni.. b臋de znowu m艂odsza hurrra!!! Tak naprwd臋 przypomnia艂am sobie o tej nalewce pi艂am ja jakis czas temu , by艂am m艂oda i piekna haha ale bardzo chorowita, mia艂am nerwice wegetatywn膮 , wszystkie choroby mnie ima艂y si e nie mog 艂am normalnie funkcjonowac, nie potrafi艂am cieszyc si臋 zyciem , ma艂ymi dzie膰mi i tym co mam , budowa domu tak mnie wyka艅cza艂a ze w dniu przeprowadzki nie cieszy艂am si臋 czu艂am tylko strach..bo to takie niedobre chor贸bsko...ma偶;( wozi艂 mnie po lekarzach , znachorach a ja kupowa艂am ksi膮zki i czyta艂am jak wyj艣c z tego... bo bez torby z lekami nie wysz艂am z domu, nie wiedzia艂am kiedy co mnie dopadnie (stany l臋kowe)... i natkn臋艂am sie na ten eliksir..... dziewczyny uwierzcie mi nie odrazu ale nie bior臋 zadnych lek贸w do dzi艣 a by艂o to moze z 16 lat temu....a ba艂am si臋ze nie wyjd臋 nigdy z tych psychotrop贸w i wyl膮duje w warjatkowie.. nawet teraz sytuacja w kt贸rej zosta艂am sama z dziecmi i wszystkimi problemami nie doprowadzi艂a mnie z powrotem do tej choroby.. zycie bior臋 takie jakie jest i przesta艂膮m przejmowac si臋 g艂upotami... no poza tym ze chcia艂abym byc o kilka mnumer贸w mniejsza hahahaha.. noi teraz wiem dlaczego mam powodzenie u facet贸w mi臋dzy 30 a 40 rokiem zycia .. toz to oni s膮 dla mnie za m艂odzi hahha ale widocznie ja jestem trzydziestolatk膮 po czterdziestce :):):):) co ja na to poradze....?? 馃憚馃憚

Udost臋pnij ten post

hmm... teresko potwierd藕 czy dobrze zrozumia艂am, pierwszego dnia z mlekiem a w nast臋pne same w kropelkach, czyli 偶e potrzebna jaka艣 buteleczka z dozownikiem... ale jestem wypompowana, niedawno wr贸ci艂am, by艂am w OBI na zakupach, normalnie mam do艣膰...

Udost臋pnij ten post

ca艂y czas z mlekiem..dobrze miec jakis kroplomierz ja zrobi艂am z 200ml spirytusu i troszke mniej czosnku bo nie ma takiej miarki jak trzeba w sklepie hahah a wi臋cej mi nie trzeba

Udost臋pnij ten post

cze艣c dziewczyny Ja te偶 chc臋 t膮 nalewk臋!!!!:-D trzeba si臋 troche odm艂odzi膰 Aniu wog贸le to co ci przysz艂o do g艂owy z t膮 likwidacja topiku:-O owszem nie ma nas d艂ugo, bo nie mamy czasu, ale przyjd膮 deszcze, och艂odzenie to znowu b臋dziemy godziny sp臋dza膰 przed kompem:)

Udost臋pnij ten post

noo z tym samochcodem hahha ja tez ca艂y czas je偶dz臋 ..i mam zamiar je藕dzi膰 tyle kropelek to chyba nie jest duzo tojak syrop na kaszel ja nied艂ugo zaczn臋 brac te kropelki a nie pamietam czy wtedy juz je藕dzi艂am samochodem czy jeszcze nie wiem pamietam ze pracowa艂am w banku i nie by艂o z tym zadnych k艂opot贸w ja z siostra wypi艂am ca艂e winko by艂a u mnie bo juz wyje偶dza do szwecji:(:( ca艂e popo艂udnie chodzi艂y chmury i wydawa艂o si臋 ze bedzie burza ale nic nie by艂o strasznego dzi艣 wczoraj to szok chyba zapamietam do konca zycia t臋 burze

Udost臋pnij ten post

kasiu zr贸b sobie dwa pokoiki, dla zuzi i sypialnie, bo jak ma艂a podro艣nie to b臋dzie problem ze sprawami damsko-m臋skimi:-p by艂am dzisiaj w starym zak艂adzie pracy i czu艂am sie niesamowicie dobrze, 偶e juz mnie tam nie ma..........ludzie tam wog贸le sie nie u艣miechaj膮, stasznie 偶al mi si臋 ich zrobi艂o...........musze sie wam pochwalic, ze us艂ysza艂am mn贸stwo komplement贸w na sw贸j temat , 偶e odm艂odnia艂am, 偶e tryskam energia itp.......barzdo milo jest cos takiego us艂ysze膰 i to w tym wieku:-p

Udost臋pnij ten post

dobra sl臋 i Tobie madziu i ani i sylwi zeby by艂o sprwiedliwie.. hahah po winku noi dopijam troszke piwkiem zapomnia艂am s艂owo sprwiedliwy hihihihi ostatnio zrobi艂am dobry uczynek by艂am opiekunka pewnej strszej pani w niedziele w艂asnie jecha艂am autobusem po samoch贸d hahhaa bo zosta艂 biedaczek u siostry po imprezie a 偶e w niedziele te autobusy je偶dz膮 r贸znie trzeba by艂o troche pieszo i jechac i czekac .. to pewna pani jecha艂a w tym samym kierunku noi tak sobie pogaw臋dzi艂ysmy ona ma alzhaimera (nie wiem czy dobrze napisa艂am) ale taka przyjemna i zadbana jecha艂a do c贸rki powiedzia艂a mi ze ...az zatrzyma艂a sie jak wspomnia艂am o swoich starszych dzieciach ze niemozliwe ...ze mog臋 mic takie dzieci noi ja to wszystko bior臋 pod ten eliksir ze zaprocentowa艂 teraz na stare lata hahah

Udost臋pnij ten post

madzia a co to ma znaczy膰 \"i to w tym wieku\" przeciez po margaretce ty jestes najm艂odsza z nas wszystkich :D :D ja tam licz臋 na \"w艣ciek艂e\" mleko tereski :P ale super 偶e ci si臋 uda艂o z t膮 prac膮... moj膮 wymarzon膮 kiedy艣 :D opr贸cz tych dw贸vh pokoik贸w mam jeszcze jeden, czyli w sumie 3, ale chyba rzeczywi艣cie zostawi臋, w艂a艣nie kupi艂am tapety, bia艂e do p贸藕niejszego pomalowania na bladozielony :) wybra艂am opcj臋 z tapet膮 do malowania bo g艂ad藕 w og贸le nie wchodzi w rachub臋, ju偶 raz k艂ad艂am w ci膮偶y sama oczywi艣cie (tzn. z m臋偶em) i pami臋tam ten syf do dzi艣, a jak sobie wyobra偶臋 zuz臋 w tym wszystkim to a偶 mnie ciarki przechodz膮... a tapety ju偶 k艂ad艂am wielokrotnie i uwielbiam to :D

Udost臋pnij ten post

madzia a ty co艣 m贸wi艂a艣, 偶e tw贸j m膮偶 pracuje (tzn. teraz ju偶 pracowa艂) razem z tob膮, to on tam zosta艂 w tym zak艂adzie?

Udost臋pnij ten post

tak kasiu m贸j m膮z tam zosta艂, ale on jest na wy偶szym stanowisku, wi臋c az tak zle nie ma...........ja naprawde jestem zadowolona to taki ma艂y 偶arcik z tym wiekiem, ale praca w tym zak艂adzie w takich warunkach strasznie niszczy cere , wczesniej koledzy widzieli nie w stoju roboczym z czepkiem na g艂owie i schowanymi w艂osami, a teraz by艂a normalnie ubrana, w艂osy u艂o偶one, umalowana itp.....wi臋c ma艂a zmiana

Udost臋pnij ten post

narazie jest na urlopie i dlatego mam ma艂y dost臋p do kompa, bo L siedzi...........ale spoko odbije to sobie ja musze ju偶 ko艅czy膰, popluska膰 sie w wannie i lulu sie po艂o偶y膰 kasiu u nas grzmi i si臋 b艂yska, ciekawe jak nocka b臋dzie wygl膮da膰 dobranoc laseczki馃尰

Udost臋pnij ten post

dziewczyny a mo偶e spotkamy sie gdzie艣 wszystkie........ja mam ju偶 weekendy wolne:)

Udost臋pnij ten post

u nas te偶 b艂yska, mam nadziej臋, 偶e na tym poprzestanie, bo ja strasznie sie boj臋 burzy :( m贸j pies te偶, ju偶 siedzi z nami... dziwne to, na poddaszu bardziej s艂ycha膰 te b艂yski ni偶 w salonie gdzie dodatkowo s膮 rolety, a on zawsze pcha si臋 tu do g贸ry, i si臋 tak biedny trz臋sie... tak mi go 偶al...

Udost臋pnij ten post

spotkanie :D to trzeba by gdzie艣 w po艂owie drogi do wawy... no my to do siebie mamy najbli偶ej :P jakie艣 p贸艂 godziny samochodem

Udost臋pnij ten post

ja jestem za............wy艂aczam kompa bo sie jasno robi w mieszkaniu i grzmi coraz g艂o艣niej............te偶 sie boj臋 burzy:( narka........spokojnej nocki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 baranek30normalnie
normalnie serducho si臋 raduje 鉂わ笍 spotkanie czemu nie ?

Udost臋pnij ten post