Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotniak

Małżeństwa z niedługim stażem - samotność

Polecane posty

Gość _nitokris_
Ja tez juz uciekam.

Gość nadia lub nicola
hej, ja jestem 2 lata po slubie, mam roczne dziecko i prawdę powiedziawszy też jestem samotna. mój mąż wraca z pracy po 24:00(pracuje od 11-24), weekendów praktycznie wogóle nie ma wolnych, jak się uda to w tygodniu 2 dni nie pracuje...codziennie czekam na niego z ciepłym obiadkiem(czasami zwycięża sen i niestety sam sobie podgrzewa jedzonko), pogadamy przez chwilę i spać, rano robię mu śniadanko i tyle go widzę :-(((.... ale bardzo go kocham i cieszę się, że jest ze mną...

witajcie a ja myślałam że jestem nienormalna że tylko mnie wkurza fakt że nie ma czasu na rozmowę, przytulanki, dyskusje albo spacer. mój mąż pracuje i się szkoli ja pracuję w handlu mijamy się gdzieś po drodze i jeszcze dwoje dzieci które też nas potrzebują i czasami są ważniejsze niż my sami

Gość izydora
podnosze

Witajcie! ale niektórzy mają fajnie - WAKACJE. Patrzyłam przez okno z pracy jak odświętnie ubrane dzieci maszerowały z kwiatkami:) U nas, tak sobie. Mąż ma przez cały weekend tyle pracy, że siedzi w drugim pokoju i klika coś na kompie:(( i tak do niedzieli. A ja? No rozumiem, praca rzecz wazna. Muszę sobie jakieś zjęcie wynaleźć. POzdrawiam!

Gość metaforka
podnosze

Gość metaforka
witajcie!!!

dziewczyny własnie pomyslałam aby załozyc taki temat , patrze a on tu:) maz pracuje na 3 zmiany pn-nd:(i jeszcze ma jedna parace w przychodni lekarskiej a ja to juz głupieje sama......

staz hm niewielki 2 latka ale ciezko bo jak go nie ma to tesknie a jak jest to mi przeszkadza , bo jestem przyzwyczajona ze go nie ma.....:(:(

Gość ghole
podnosze

Gość sdery
podnosze

Gość a ja sama

Gość ja tez sama

Gość a ja sama
jak zapełnić wieczór gdy on na rybach - zapalony wędkarz , a ja sama w domu ? myślałam że ja jedna borykam się z problemem samotności w związku! troche mnie to pociesza, że jest was kilka

Hej witaj! no widzisz jest nas wiecej:( Ja dzis rowniez mam samotny wieczorek!!! Faceci:(

Gość a ja sama
witam wszystkie samotne ! ja często lapię przez to dola ale chyba po mału się do tego przyzwyczajam . dziecko rośnie, mam wiecej czasu dla siebie. pewnie że wolałabym spędzic go z nim, jednak chyba nie mam siły przebicia. On pracuje do 18 a potem z kolegą na ryby a ty babo siedż w domu i gap się bezmyślnie w telewizor!!!

a próbowalas z nim pogadac? I jakos rozpalac ogien namietnosci? wiem, ze czasem nie ma juz sil!

Gość a ja sama
ba! rozmowy były i owszem! ale jak słyszysz że on musi mieć trochę(!!!)czasu dla siebie , każdy powinien mieć swoje zainteresowania , albo że on tylko ciągle pracuje a potem do domu i tak ciągle więc musi trochę się zrelaksować.!Z rozpaleniem plomienia nie jest jeszcze tak żle ale często to ja już mam dość i łapię dola!!

Gość a ja sama
w końcu mogę się wygadać !!! SUPER! ale już nie mam zamiaru dłużej was dolować może ktoś jeszcze ma samotny wieczorek?

Gość ach ach ach
Moj tez pracuje długo - od zawsze; czasami w weekendy. I słuchajcie, nawet po pracy do późna, zawsze ma ochotę poseksić - a jest po 40 stce :-D i zawsze tak było. Fakt, ze nie pracuje fizycznie....MOże to młodsze pokolenie jakieś słabsze...? :(

Gość miszmaszka
do góryyyyyy

Gość suuuper żona
a ja takiego co mnie zostawiał kopnęlam w tyłek i wyszłam za mąż po raz drugi za takiego, co o mnie dba i JEST wybór należy do Was smutasy.... pewno będziecie tylko mędzić, bo takie jak Wy to tylko to robią

Gość asasas
wspolczuje i pierwszemu i drugiemu takiej chetery!!!

Gość klasa
upppppppppp