Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Birmi

MÓJ MĄŻ POKONAŁ RAKA!ziarnica złośliwa IIIB

Polecane posty

pomaranczko ja np. przy anginie mialam powiekszone bardzo wezly ......ale dociekac nigdy nie zaszkodzi ..lepiej wiecej badan niz za malo.. Birmi ....😍 molo mi sie zrobilo....caluje.. Juna gotowac lubie ...nie mam za bardzo dla kogo ....marta nie jada wszystkiego wiec gotuje to co lubi ...i my z mama jemy to samo ....czesto wymyslalam cos innego dla Krzysia i dawalam mu do pracy ,,,bo w domu nie mial obiadow ...yeraz juz nie wymyslam...trudno mi odpowiedziec w czasie terazniejszym ...bo niestety nadal brak mi motywacji ...checi do robienia czegokolwiek...ale kiedys ...malowalam obrazy ...malowakam sciany ...tapetowalam...szylam...przeprowadzalam renowacje mebli....pieklam..gotowalam...cwiczylam ...jezdzilam b.duzo rowerem...chodzilam na 2-3 godz.spacery z psem...i duzo duzo innych rzeczy....wulkan energii.....ale tej Violetty juz nie ma .... uciekam spac ....pa

dzień dobry i dobranoc. to sie nazywa pozytywne rozwiazywanie konfliktów. z twórczego myslenia piątka :)

Gość Birmi super Cie
znowu widziec ufff ❤️

Juna ...poczte odebralam ...ale ja chyba jestem jakims nietypowym okazem...bo tylko czesciowo sie zgadza...a moze nie jestem kobieta :o

Gość witam wszystkich_______
tak ale ja byłam badana i ogólnie rzecz biorąc jestem zdrowa (zero anginy,kataru,bolu gardla,ucha poprostu nic) nic mi nie jest i to jest najgorsze

Gość pomarancza pomaranczowa
do witam wszystkich... mojemu mężowi kedyś wyskoczyły dwa bardzo duże węzły chłonne na szyji pytalam sie go wtedy czy boli go gardla albo cos mu dolega on twierdzil ze nie postanowilismy odczekac trzy tyg po tym czasie sprawdzilam ponownie i po wezlach nie bylo ani sladu moze u ciebie dopiero jakas infekcja sie rozwinie... ja rowniez mialam problemy z wezlami i jezdzilam do hematologa i tam lekarz powiedzial mi ze jemu synowi zniewiadomych przyczyn pojawily sie 3 wezly na szyi i jeden pod pacha tak zostalo mu do dzisiaj a minelo do tego czasu juz 20 lat powiekszone wezly chlonne nie zawsze musza oznaczac cos zlego zrob wszystkie badania jakie zleci ci lekarz i poczekaj na wyniki mozesz sie teraz zamartwiac ale to i tak niczego nie zmieni wiem co mowie bo sama przez to przeszlam pozdrawiam

dzień dobry wszystkim, \"witam wszystkim\" , nie zamartiaj się tylko znajdź dobrego hemetologa, który postai wlaściwa diagnozę.Węzły powiększaja się z bardzo równych powodów i nie znaczy to od razy że problem jest onkologiczny czyli chłoniak, ziarnica , bialaczka czy cos w tym rodzaju. Najwazniejsze byś miala dobrego i strannego lekarza z doswiadczeniem. U mnie w Krakówku, sloneczko swieci, pranie się suszy, a ja zmykam na zakupy za chwilę,

Gość pomarancza pomaranczowa
ja na wszelki wypadek poradzilam sie kilku hematologow ;)

witam!!! Savan juz w Kraku:-) zaraz pozerkam do kalendarium;-) Birmi ja wczoraj bylam out... witam wszytskich... wszystko juz Ci dzieczyny tu opisaly, moge tylko dodac ze ja milam akcje wezly w zeszlym roku...i nic nie bylo złego ( a co bylo to zmiejszylo rozmiar po usunieciu plynu jaki zupelnie z innych wzgledow sie gdzies tam zawieruszyl ...w okolicach wezła a pod pacha to mam juz z 10 lat powiekszony i tak juz zostanie wezly po stanie zapalnym czasem nie wracaja do poporzednich stanow wiec optymizmu troszke moze Ci dodam;-) i powiem jeszcze ze pod pacha - warto dbac o niedostarczanie codzienne antyperspirantow - warto robic przerwe albo deo normalne stosowac tym bardziej jak sie cos dzieje, organizm cche wyrzucac toskyny i moze węzelki sie buntuja poza tym sprawdz cy nie masz stanu zapalnego zupelnie w odleglych miejscach...wazne ze lekarz wyjasni na pewno wszytsko ja robie badania te co na nie duzoa kolejka prywatnie na ogol bo zawsze to szybciej a na zdrowiu nnie ma co oszczedzac pozdrawaim Ryjeczku bno cos ty to ja mam meska plec mozgu i czasem ubolewam :((

pomaranczowa i tak trzeba ;-) lekarze maja rozne doswiadczenia i jeden moze czegos nie zauwazyc inny stykajac sie z konkretnym przypadkiem moze skojarzyc pierwsze jakies symptomy ...:-) wkoncu njawazniejsze badac sie dziewczyny,m wyjasniac bo o nasze zdrowie nikt sam nie zadba;-) witma was....czekamy na wiesci bedziemy jak tyklko chcesz towarzyszyc Ci;-) buziaki

Birmi serdecznosci oczywsicie przesylam;-)

juna, czekam sygnal , kiedy tylko bedziesz miala chwilę czasu. jestem przez caly tydzień, Birmi caluski,

a to ze w mojej rodzinie byly przypadki raków m.in białaczki moze wplynac rowniez na inne osoby ? genetycznie ?

Dzień dobry:) Uciekły dziewczyny ale Was znalazłam:) Co tam??:) Właśnie mnie zalewają, pierwszy woreczek poleciał, jeszcze tylko trzy ;) Pozdrawiam dziewczynki :*

dodam,ze wezeł przestaje mnie boleć i nie znika :(

ooo Agatko a ja wlasnie napisalam dwa slowka do Ciebie na poprzednim topiczku;-)

agatko, Jesteś niezywykła, przekaz live z zalewania.!!!. Ale to juz chyba, o ile pamietam końcówka??? Trzymaj sie , dzielnie, czyli jak zawsze, \"witaj wszystkich\" mechanizm dziedziczenia jest niejasny i niewile tu wiadomo napewno. Powtrazam, zamiast się zamartwiać zainwestuj w dobrego hematologa,do ktorego bedziesz miala zaufanie. potwierdz diagnoze u jescze jednego. jesli wszystko OK, zamknij te sprawe, jesli nie beda cie leczyc. Samo zamrtwianie nie posuwa sprawy do przodu. Głowa do Góry

witam wszystkich..Myszeczko a nic poza tym Cie nie boli? czy sprawy ginekolog, masz w porzo? a alergii nie masz przypadkiem na cos? nie jestes alergikiem?

witam wszytskich ...dziedziczenie nie jest wyrokiem jest tylko predyspozycja...organizmu, ale i to nie znaczy ze Twoj organizm zachoruje , jesli bedziesz za wczasu sie zanartwiala oslabiasz sily obronne choc wiem ze to nie latwe.. Savan pisze Ci co i jak .. i w to uwierz;-) w swietle nowych badan (choc nie do konca udowodnionych) choroby ukladow linfatycznych moga byc w zwiazku z wirusem epsteina Barra (oj nie wiem czy tak to sie pisze) i wiele chorob, w mojej rodzinie w zasadzie nikt na raka nie chorowal a ja tak i wiem ze corka nie musi zachorowac

witam wszytskich ....głowa do góry... najlpeszym lekarstwem w oczekiwaniu jest sprobowac zajc sie czym innym czyms co pasjonuje.... juz niejdnokrotnie kazda z nas tu pisala ze niestety oczekiwanie to najgorsza zmora ....ale my sie jej nie dajemy:D:D co lubisz robic?

tak macie racje zajme sie czyms , poczekam bo maja mi robic badania i dam wam znac napewno, pozdrawiam :)

na razie znikam, :witam wszystkich\" daj znać jak bedzie cos wiedzieć agatko, mysle o Tobie !!!! pa, pa

no tak Birmus zagoniona a ja miedzy mieła a scierka , praniem i garami :D:D tu macham łapką:D:D

mietłą miało byc oczywiscie:( :D:D

Witam🖐️ Ale dzisiaj pięęęękna pogoda:) Już zaliczyłam spacerek:) To znaczy właściwie dłuższe wyjście do sklepu, ale u mnie ostatnio często tak właśnie wyglądają spacerki...:) No to lete dalej🖐️

no prosze....zas sie spoznilam...;) ...ja tez sie zaczelam zastanawiac...przy 24 DeVolae....czy jak mu tam...czy ja aby napewno lubie gotowac....przy trzydziestej roladzie....watpliwosci moje wzrosly....po skrijeniu tony warzyw na saltke tradycujna(polska;) )....watpliwosci moje....wzrosly jeszcze bardziej...hehehe...nieco sie rozwialy..jak przywiezli nam lodoke!siedem polek!!!wieeelgasna!! ze dwa metry ma!!(nasi mwzowie wybierali:D )...co se ja zakupilysmy z naszych...znaczy sie firmowych pieniedzy :Dhehehehe;) Junka...hihihihi ...ja tez mam watpliwosci...hahah co do mojej kobiecosci...:O a jak chcesz to jakiego przepisa podesle!...na placuszek??...cus na ostro???...ino moze w srode...bo kurcze latam!!!;) Ryjeczku❤️...ktoregos dnia obudzisz sie....i poczujesz, ze juz czas ...znowu cos namalowac.stworzyc...wiesz ja kiedys juz myslalam...ze sie wypalilam...ze juz nic nowego nie wymysle....poczym...ktoregos ranka....(piata rano...eee to chyba srodek nocy hihihihih)wstalam zaczelam szkicowac....pozniej ...szybko...szybko musialam ! klekcje zrealizowac....nastepstwem bylo kilka pkazow....m in. w Lionie:) Bedzie dobrze...przydzie kiedys moment ,ze bol ustapi...:)...a wtedy zaczniesz drugie zycie! Savan...bliznaczko moja ...;)....ja sie postaram! naprawde!🌻 AGATKA! jej jak milo 👄...no prosze topik ma zaledwie szesc stron...a juz relacje na zywca mamy...( ostatnia,,,czy przdostatnia...bo cos Birmi zakrecona...;)...jak to moja kolezanka raczyla porownac...jak pollitrowka! )kciuki dla Ciebie! Hipa...czuje sie zaszczycona!;)....i....juz hihihi👄 Pomaranczka!uff..juz myslam ze nie zagladniesz 🌻 Pmarancza pomaranczowa:) Ania 🌻 witam wszystkich🌻 Mumka!!!!haalo....ja prsze o meldunek....co ze szwagierkiem?...dlaczego mu te dodatkowe chemie wlepili??jakos racjonalnie to zostalo uzasadnione? Endo? jak ...bylas na zakupach? Madzia ...ja chce na spacacereeekkkk!!!dzisiaj dziatwa mnie ciagnela ...do kaczek -zebraczek...a mamusia co? tyra!...dobrze ,ze nie mam szans na zbyt wiele takich zlecen ;)..w sensie polskich komuni... Anglicy swietuja przy szedzkim stole...z knapkami...i grillu...ewentualnie zakaski .czy salatki ;) zdaje sie ...dzisiaj to juz moge zyczyc dobrej nocki tylko...bo out jestem niemozebnie!przywloklam sie tutaj podpierajac sie nosem o schody....ide spac ..jutro pobudka o szostej ;) pa

Gość witam wszystkich
Witam wszystkich 🌻 i pozdrawiam :) Piękna pogoda ;)

niedzielnie pozdrawiam no Birmi widze ze praca domowa odrobiona :-) i to jak!:D:D (znaczy zawitala do nas:-) miłego dzionka jeszcze jestem w stanie wskazujacym na niedobudzenie;-);-)