Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyciszona

50 to dużo? .....to zaledwie pół wieku

Polecane posty

Jak myślisz,czego ta sofka się wystraszyła?Może bala się,że Pan Patron cuś jej zrobi?

nie mam zielonego pojecia , ale czy to o nia chodziło???? ja jej wpisu poprostu nie pamietam

O nią - nie widziałaś jej wpisu,bo byłaś w pracy.Znalazłam w smietniku jej meila - ale jaja.

Wpisow na forach ma 1600,właściwie to ona nic złego nie napisała,nawet się ucieszyłam,że nowa przybyla - ale widocznie małolata.

czy chodzi ci o ten wpis na śmietniku z godziny 12:45 jak prosi moderatora o wykasowanie jej wpisu??????

Tak o ten wpis z 12,45 - napisała mi,że gratuluje,poleciała do lustra i tez odkryla to trzecie oko, no i że zasłużyłam na NOBLA. Sympatycznie,więc czego zwiała?

wiesz , nie raz ludzie wstydzą sie swoich spontanicznych wypowiedzi a moze rzeczywiscie była jakąs małolata,dorośnie to nie bedzie sie wstydzic , wyrosnie z tego :D:D

Librus , bede zmuszona oddać komputra MS, musi puscic kikla meili do firm, przestepuje z nogi na noge zycze obrej nocki do zobaczyska jutro 🖐️ 👄❤️

Jak sadzisz? babeczki się zpowiadają,a potem nic.Ja tak sobie myślę,że wysoki poziom naszego topiku je przeraża. Czyzby nie miały nic ciekawego do powiedzenia?

sory Dziewczyny naleza Wam wyjasnienia mam drugi nick sofka pomylilam sie i tyle a dlaczego proste chcialam byc anonimowa doznalam wielu przykrosci na jednym ztopikow trudno jest mi otworzyc sie kiedys moje posty byly bardzo spontaniczne szlam na zywiol ale po ostrych zawirowaniach na jednym z topikow zablokowalam sie pod nickiem sofka pisze na innym topiku nie powiem wspaniala atmosfera super babeczki ale czuje ze nie jestem soba wydawalo mi sie ze inny nick pomoze odnalesc moja swobode i zywiol pisania postow jeszcze raz bardzo przepraszam

HYRPUŚ -JESTES WIELKA. Ale nam zadałas zagadkę do rozwiązania,jeszcze sie hihram,już po Twojemu szłam lulu,ale cuś przygnalo mnie do tej maszyny magicznej. No to do jutrzni - śpiewa mi Grechuta.

Sofka,już Ci mówiłam ,że Cię kocham ? Nie ? To mówię teraz,jednocześnie pozdrawiając wszystkie forumowiczki. Buzia - Aleks.

Witojcie - za oknem ponuro,w moim sercu też.Fajnie,że takie ranne ptaszki tu zaglądają.Mam moralniaka psychicznego,do mojego niemieckiego brata wysłałam jak zwykle spontanicznie - czyli bez namysłu - meila z pewnymi przeżyciami z mojej przeszłści,wszystko to na jego głupie przysyłane do mnie m-ile obrazkowe,odnośinie naszej sytuacji politycznej. Jak juz sobie siedzi tam już przeszło 20 lat,nie zna mojego dylematu - jeść czy grzać - niech ie zabiera glosu,ani nie robi żadnej agitacji i to chamskiej w sprawie nadchodzących wyborów. Ciekawa jestem - to człowiek wyksztalcony,tu był na wysoim stanowisku - tam nie wiem kim jest - co pomyślał sobie o moim jak zwykle dla niego naiwnym Swiatopoglądzie, tak,tak, ta moja 8 osobowa rodzina(razem ze mną) - jest nadzwyczaj mądra. Jak tu się od nich uwolnić - no psychicznie,ciągle to samo. Co mi się zapomną - to się przypomną. Nara.

Witojcie - za oknem ponuro,w moim sercu też.Fajnie,że takie ranne ptaszki tu zaglądają.Mam moralniaka psychicznego,do mojego niemieckiego brata wysłałam jak zwykle spontanicznie - czyli bez namysłu - meila z pewnymi przeżyciami z mojej przeszłści,wszystko to na jego głupie przysyłane do mnie m-ile obrazkowe,odnośinie naszej sytuacji politycznej. Jak juz sobie siedzi tam już przeszło 20 lat,nie zna mojego dylematu - jeść czy grzać - niech ie zabiera glosu,ani nie robi żadnej agitacji i to chamskiej w sprawie nadchodzących wyborów. Ciekawa jestem - to człowiek wyksztalcony,tu był na wysoim stanowisku - tam nie wiem kim jest - co pomyślał sobie o moim jak zwykle dla niego naiwnym Swiatopoglądzie, tak,tak, ta moja 8 osobowa rodzina(razem ze mną) - jest nadzwyczaj mądra. Jak tu się od nich uwolnić - no psychicznie,ciągle to samo. Co mi się zapomną - to się przypomną. Nara.

Libruś uwolniłaś sie od nich dawno dowod prosty jak pas startowy traktujesz ich postepowanie humorystycznie z duza dawka luzuu wiem przykro ze nie masz wsrod tylu rodzenstwa zrozumienia i wsparcia normalnosci taka jak powinna byc w relacjach z rodzenstwem Fajniście ze jest net gdzie mozemy wyklikac sie wzajemnie wspierac wirtualnie przytulac tak ja teraz mocno ściskam Cie i nie smutaj juz bo mi smutno

no i co ja narobiłam - znowu ryczę wielkimi łzami,ten cham przyslał mi takiego m-ila -obrazkowego - że poszło mi w pięty. Dziewczyny - wyszuajcie cuś na starego komucha. I po co mi to bylo,pisac do niego jakby to był człowiek,ta moja cholerna natura - ratujcie,bo chyba nerwiczka i depresja mnie dopadną.

Hyrpa - to ciągle boli,niech to szlag,jeszcze Mm mnie opieprzył,bo mu opowiedzialam.

Librus napisz mu o Demokracji o wolnym nieprzymuszonym wyborze O swoim rozumie ktory zna droge jedz albo grzej nie musi agitowac siedzi tam to niech siedzi na swoich czterech literach poprostu WALO TO !!!!!!!!!!!!!!

Jedz-albo grzej - już mi w tm m-ilu napisane było jakoby cytat z biblii -Komu jest dane -ten będzie miał dane Komu zabrane - będzie zabierane. hyrpuś -tu nie ma cyskutować - bo z kim i oczym? On przeszedł niezłe przeszkolenie,a ja tylko glupi samouk,nie mam z nim szans.

Juz przed tym podlym światem - stworzyłam sobie dziki ogród,tam takie dziadostwo - jak ta moja rodzina nie ma dostępu,wybieram sie tam teraz,razem z Tobą i Wami wszystkimi. Tam przy kopaniu grządek mi przejdzie.

Dzińdoberek miłym paniom.librus a ja mam pytanko,dlaczego twoj brat nie stanie do wyborow ,niech przyjezdza na kampanie forsy troche chyba zarobil a jak nie to sponsora znajdziemy i heja.Mógl tyminski ,może i on.Jak sie pospieszy to jeszcze zdazy .Dziki ogród to jak zaczarowany ogrod musi byc pieknie ,a ja wlasnie zobaczylam pierwszą sikorkę,przyleciała do okienka, przez 3 lata odkad mieszkam z mamą i się nią opiekuje[jest po 3 wylewach]zdążyły się przyzwyczaic i juz w okno pukają.a teraz ide grzyby suszyc co je na placu kupiłam.

Widzisz wszędzie bilbordy z facjatą twojego brata z napisem to moj kraj i moja ojczyzna ,nie rzucim ziemi z kąd nasz ród:+)