Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka..

uwaga na tabletki

Polecane posty

Gość oczywiście ze nie
bezpośrednio NIE, chyba, że po nim zwymiotujesz tabletke

Gość xxxx....
nie koniecznie trzeba zwymiotowac zeby gorzej sie wchlaniala. lek mi mowila wiec wiem

Gość oczywiście ze nie
jak się popija alkocholem, albo spożywa go notorycznie w nadmiarze wraz z połykaniem pigułkie to pewnie tak, ale chyba nikt normalny tak nie robi?

Gość xxxx...
hehe no nie wiem, ja tam popijałam piwem czasem;) a za czuba kompletnego sie nie uwazam

Gość chory topik

Gość qwertyui
wyszedl nowy raport w maju tego roku o niebezpieczenstwach plynacych z antykoncepcji hormonalnej, bylo tam napisane ze tabletki tych najnowszych generacji sa szkodliwe bardziej niz te tycg starszych i ze nie wiadomo jakie skutki uboczne moga po nich wystapic jeszcze bo one sa nowe i niedostatecznie zbadana-tzn zbadane na tyle tylko zeby dopuscic do sprzedazy, glownie najezdzali na yasmin. o raporcie tym mowila mi mama ktora jest lek enodokrynologiem

Gość reflection123
hmm ciekawe jesli by tak bylo to tabletki bylyby zakazane i to nie w Polsce ale w krajach bardziej cywilizowanych a czegos takiego nie slyszalam. Poza tym teoria ze powoduja raka jest bynajmniej niesluszna faktycznie kobiety ktore braly tabletki dowiadywaly sie ze maja raka szyjki maciciy itd ale to tylko dlatego ze sie czesciej badaly co jest konieczne przy braniu hormonow te ktore nie biora po prostu nie sa swiadome choroby i czesto dla nich jest juz za pozno takze powstrzymajcie sie od stwierdzen ze tabletki powoduja raka bo na wielu ulotkach jest napisane cos calkiem odwrotnego ;| pozdrawiam :)