Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka AA

wielbicielu 70B czy zaakceptujesz moje piersi o rozmiarze AA?

Polecane posty

ja się nie czuję zaniedbana.... ;) wielbiciel jakiś obrażalski jest;) nadwrażliwy :O

Gość chyba
za dużo gadasz

Gość chyba
mmmmmmmm.........chcesz pomruczeć

Zaraz zmykam, bo rano trzeba wstac, a trudno mi bedzie oderwac glowe od poduszeczki ;) Ale ja tu jeszcze wroce :D

zaniedbana ---> już mam tyle topików, że nie wiem w który najpierw... wchodzić, wybacz ;) posiadaczka AA ---> oo oo oo, co? ;) spa_cja ---> obrażalski? Nic z tych rzeczy, znowu nadinterpretacja :p kacynka ---> wybaczam ;):D

a nic, zdziwilam sie mocno, ale wiesz, ze nie masz u mie szans nie? :P nawet jak czasem tu do nas zagladasz, wybacz ale jestes dla mnie za mlody :classic_cool:

To do jutra, moze do tego czasu nie usuna topiku :p Dla wszystkich przesylam usmiech :) Dobranoc 😴 Dobrze tym, co jutro maja wolne.

ludzie a co sie stalo z -JA- ? kiedys czesto tu zaglaal, czyzby mu sie udalo wyrwac stad? fajny byl, zakompleksiony ale sympatico..

wielbicielu----> widocznie Twoja osobowość jest dla mnie zbyt spiętrzona, by ja zrozumieć i interpretować...cóż, bywa...

Spacjo - ja tez dziekuje, fajna z Ciebie kobietka :) a -Ja- to czasem nie byl Tomek? juz dawno go nie \"widzialam\"

Ooooo,a co tu sie dzieje-taki ruch:D:p Tyle mnie minelo :-((( Witam kobietki🖐️🌼 i oczywiscie Wielbiciela🖐️:-)))

ooooooo i jest. Wielbicielu👄-dziekuje dobrze. Jutro wolne-odpoczywam. A jak u Ciebie ?wszystko dobrze?:-))