Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladka24

09 czerwca 2007 a6w kto zaczyna???

Polecane posty

no wlasnie jabatka .... czasem los nam zrobi niespodzianke :-P my z mezem zabieramy sie za \"staranka\" w przyszlym roku ok.lipca-sierpnia.a do tego czasu warto popracowac troche nad miesniami. Tez wlasnie gdzies czytalam, ze wycwiczone miesnie pomagaja w czasie porodu... podziwiam Cie, ze bedziesz robic jeszcze raz a6w :-) mi juz sie teraz powoli odechciewa..ale jak widze moj brzuszek to ochota nagle przychodzi ;-)

no wlasnie tez myslalm ze mi sie odechce ale w sumie to polubilam to ze wstaje rano i wiem co mam robic po kolei, taki system jest dobry i w sumie jak sie przestanie pozniej cwiczyc to szkoda by bylo zeby te miesnie znowu przykryla warstwa smalcu, prawda? boje sie tego bo wiem jak bylo po kazdej diecie, tzw efekt jojo. Jak sie przestaje cwiczyc miesnie to one powoli zanikaja i pojawia sie tluszcz.. o nie! nigdy wiecej tluszczu.

na mnie diety nie dzialaja.....bo wytrzymuje na nich ...jeden dzien :-P a zreszta jak juz pisalam wczesniej - za bardzo lubie jesc ;-) dlatego teraz ograniczylam troszke jedzenie, jem mniej i wiecej sie ruszam. Prawda, ze po tym nie bedzie oszalamiajacych efektow...schudne powoli i zdrowo ale wiem, ze pozniej znow nie przytyje. dzieki za wasze rady :-) 🌻

witajcie kochane :D ja też lubię jeść wiec jest nas duzo ktore kochają jedzenie!! :D uwielbiam fast foody :D i to jest moje przekleństwo!! A zeby wytrwac na diecie musze miec silna motywacje, kiedys jak miałam 2 wesela w miesiacu (w tym siostry) to schudłam strasznie, ale jak sie rozżarłąm przez tydzien tak koniec!! A zeby mój brzuch był płaski musiałąbym chyba nie jesc!! ALe pogoda straszna, tylko sie kopsnąc do łóżka1!

obudzilo mnie sloneczko wprost w moje okno i zapach kawy którá máz przyniósl mi do lózka... jak w bajce tylko ze slonce z 5 minut swiecilo i chmurzyska naszly te same co od 2 miesiecy i nie ma szans na poprawe pogody. W Anglii leje codziennie i az trudno sobie wyobrazic ze kraj majácy tak dobra siec kanalów przezywa powódz.. na szczescie moje male miasteczko jest suche, bo jestesmy dokladnie w centrum i zadna wielka fala do nas nie dotrze... mam nadzieje. A poza wiadomosciami pogodowymi, zdalam bardzo wazny dla mnie egzamin na studiach!!! hurraaaa to dla mnie sukces, poprzedni mnej znaczácy zawalilam bo chyba im sie mój styl pisania nie spodobal i myslalam ze z tym bedzie podobnie a tu po 9 miesiacach nauki... \'pass\' hihiihhih teraz trzeba wybrac nastepny kurs i do nauki sie zabrac. A moze po wakacjach...? Zapraszam na kawke i za raz do A6W marsz.

melduje sie na forum :-) eh dziewczyny u mnie tez pogoda do kitu, niby teraz nie pada...ale niebo jest zachmurzone, wiec juz tylko czekam na deszcz ;-) chyba wyjde na spacer (wrr-jak ja nie lubie spacerowac z parasolka w reku) a tak w ogole wczoraj wieczorem wziela mnie wielka ochota na jedzenie ..caly czas do lodowki zagladalam...ale nic ciekawego tam nie znalazlam (specjalnie teraz nic nie kupuje, bo gdy mam cos dobrego w domu , to od razu znika to cos w moim brzuchu ;-)) czyli w koncu wybralam male zlo i zjadlam banana i trzy pomidory.. jabatka gratuluje zdania egzaminu 🌻

gagatka zrob sobie urlop tygodniowy to troche odpoczniesz :-) poleniuchujesz troche w lozku, nabierzesz sil ... :-)

a dziekuje, nalezá mi sie :) :) :) bo musialam sie niezle napocic zeby napisac tá prace. Studia w jezyku angielskim to duze wyzwanie dla mnie i po pierwszym zawalonym egzaminie troche stracilam wiare w siebie, ale udalo sie i to calkiem niezle zaliczenie bylo od 40% a ja mialam 55% wiec nienajgorzej. Ciesze sie jak dziecko i mam motywacje do kolejnych. Pozdrawiam i biore sie za cwiczenia.

ja tez gratuluję, sorkize dopiero teraz,ale jak wczsniej pisałam jestem zmeczona i otumaniona!! niby czytam, ale nie reaguje!!! Nic mi sie nie chce a WaM???

mi sie chce tylko nie tego co trzeba i co musze, ale a6w 20 powtorzen od dzis i tego sie boje ale zdam relacje jak bylo jak dozyje. wlaczam muzyczke i do dziela. Na niechcenie polecam jakies male swinstewko, moze kosteczke czekolady albo truskawki ze smietaná. mniam.

ale za studiowanie po angielsku gratuluję ;) ja nie dałabym rady!! angielski to moja pięta!!

31szy dzien zaliczony, zyje! ale sie dluzy.. najbardziej bolala mnie...szyja. ale brzuch tez niezle czyc, taka mala róznica miedzy 18 a 20 powtórzen ale dasie odczuc. Nie jest az tak strasznie. Ide na sniadanko. papapa

Dzien 18 zaliczony :-D kurde nawet jezscze do polmetka nie doszlam ;-) jabatka Tobie to juz z gorki pojdzie :-) kupilam sobie dzis platki ..jak bede glodna to wetne sobie pare (potraktuje to jak chipsy ;-)) .W sklepie na mnie dziwnie patrzyli, bo przejrzalam chyba wszystkie opakowania platkow...-chcialam zeby mialy jak najmniej tluszczu ;-)

hej hej :D ja sobie zjadłam hot doga!! pyszny był!! A teraz mam ochotę na ciacho pyszne !!

witam :-) kurde u mnie jak nie deszcz to okropny wiatr wieje...glowe chce urwac :-O Dzis dzien 19. gagatka zgadza sie, ze jest coraz ciezej..ale gdy tak sobie siedze i napne miesnie brzucha ..to jestem bardzo zadowolona..oponka sie powolutku zmniejsza :-D a tak w ogole od dzis zaczynam uczyc sie angielskiego :-D nigdy w szkole tego jezyka nie mialam i sie nie uczylam..ale chcialabym umiec sie porozumiewac w tym jezyku..pewnie nie bedzie latwo...ale jak to napisala jabatka w swojej stopce \"wszystko sie da\"..wystarczy odrobina checi. :-) nie znacie jakiejs fajnej stronki oczywiscie darmowej bez zadnego logowania do uczenia sie angielskiego? jabatka Twoj system robienia brzuszkow o poranku u mnie sie nie sprawdza- jestem jakas zakolowana po wstaniu, musze cos zjesc i wypic...(a jak wiadomo trzeba odczekac godzinke po jedzeniu przed cwiczeniami).. dobra to na razie uciekam 🖐️ chociaz pewnie za niedlugo zajrze czy ktoras z was cos tu dopisala ;-)

jabatka zazdroszcze Ci tego 32 dnia :D właśnie wróciłam z spaceru krótkiego (jakies 40 minut)!! teraz jem sniadanko!!

Juz za półtorej godzinki do domku!! :D ale mam ta prace nudna!! W poprzedniej nawet nie wiem kiedy mi wakacje zleciały!! A teraz nuda!! Ale pewnie tylko do wrzesnia!! zjadłam juz łacznie 4 kromki chleba z szykna i pomidorem i serek homo!! Musze chyba ograniczyc ilosc chleba białego na ciemny!! Dziś musze sie pozytywnie nastawic na cwiczenia :) bo ponoc pozytywne nastawienie to połowa sukcesu!! :) Pozdrawiam Was :D mam ochotę na sałatkę ---ale nie mam do niej nic :(

uffff ja po cwiczeniach... :-) jabatka patrzylam te stronke ..bardzo fajna jest. Dzieki serdeczne za linka 🌻 Zrobilam przy okazji lekcje 1 i 2 :classic_cool: ;-) gagatka jak ci ida cwiczenia? a gdzie nam maya zwiala? maya wracaj ale to juz!

Dorotka zazdroszę Ci ze juz po ćwiczeniach!!!!! Ja mam remont u babci nie wiadomo ile mi to zajmie, a juz mam dosc!! Ale siłe muszę znalezc na ćwiczenia!!!

jestem jestem:) trochę zabiegana byłam ostatnimi dniami, bo dostałam tę pracę, o którą się starałam:D:D i biegałam za dokumentami, badaniami i w ogóle, ale jestem szczęśliwa:) a a6w zaliczony na dziś i ilość powtórzeń wzrosła:) i wiecie co, mój brzuch na serio jest twardszy:) efektów wizualnych ja póki co nie widzę, ale twarrrdy jest:)