cotam ktotam 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 hej, Knocked up..jak dla mnie - lipa; whalam sie miedzy nim a Disturbia, no i oczywiscie pod naporem wiekszosci, w glosowaniu wypadlo to pierwsze; film nizej niz przecietny, w sumie zdecydowalam sie na niego tylko dlatego, ze chcialam zobaczyc jak zagra aktorka, ktora ogladam w Grey\'s anatomy... Sio..wiem, o ktora scene Ci chodzi niby nic, co ludzkie nie jest mi obce, ale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siobhan... 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 hehe a wiesz ze ja tez dla Katherine Heigl poszlam to zobaczyc?:) i yez Greys Anatomy ogladam:) no i obowiazkowo Prison Break trzecia serie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cotam ktotam 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 hej, hej sluchajcie dzis spotykamy sie o 16stej pod szpila, jesli ktos mialby ochote i czas, niech sie dolacza - im wiecej, tym weselej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siobhan... 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 ja raczej nie dam rady... ale pogoda:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoy es noche de sexo 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 ja nigdy sie z wami nie spotkam bo wy zawsze dziewuszki w niedziele o 16,a ja pracu pracu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siobhan... 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 jak Wam minal weekend?:) irlandzko?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cotam ktotam 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 hej hej, a jaaaak, pewnie, ze irlandzko; na spotkaniu byly rowniez z Dublina , angora i ja:P jak tam dziewczynki, dotarlyscie cale i zdrowe?? bylo, b. milo, sprawdzilysmy kolejny lokal w starej czesci Dublina - taki z obrusami z wzorem zwierzecych skor, ktos moze byl? w kazdym badz razie, muzyka niezle daje, caly czas na full, co po pewnym czasie staje sie dosc meczace :O i uniemozliwia normalna rozmowe [musialysmy na..znaczy DO siebie krzyczec:P] hoy..no niestety mi tylko pasuje weekend, ale moze w sob ktoras dalabys rade?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
upsi 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 no trudno, mi to chyba juz nie uda sie z wami spotkac. ale pozdrawiam wszystkie cieplo, mam day off i zamierzam caly dzien wegetowac w lozku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angora 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 muzyka, jak muzyka, ale stolik nam sie gibal ;P ja mam mozliwosc spotkania sie i w sobote i w niedziele - wiec jakby co, to piszcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angora 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 faritka: a jaki dzien Tobie pasuje? Moze jednak cos uda nam sie wykombinowac? Biorac pod uwage pogode, to teraz pewnie puby zwiedzac bedziemy - skonczy sie wloczenie po uliczkach i parkach... Moze ktoras z Was, dziewczyny, wybralaby sie na festiwal teatralny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cotam ktotam 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 oj gibal sie, gibal :D az musialam poswiecis gazetke z promocjami ze sklepu z mydelkami :P faritka..czy to znaczy, ze wiesz juz, ze wszystkie weekendy bedziesz miala zajete? eeee niemzliwe angora..dostalam smsa, ale nie mam nic na skrzynce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
upsi 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 ta niedziele mal wolna :) robimy cos :D ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Wrzesień 28, 2007 Dziewczyny okropnie cichutko sie tu zrobilo...a mialysmy takie plany... ;) Ja ostatnio widzialam ,,Superbad,, i bylo calkiem niezle wiec jesli sie bedziecie nudzic w czasie weekendu to polecam. Milego weekendu Wam zycze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoy es noche de sexo 0 Napisano Październik 3, 2007 ja juz latam na uniwerek i juz ma 2 dniach mam dosc,za duzo tego wszystkiego,..., padam po przyjsciu, i nawet nie chce mi sie uczyc,a tyle materialu!!!!, plus problemy sercowe,rozstanie, facet chce powrotu,ale ja mysle ze to za wczesnie itd itp ,...,ale za tydzien na 5 dni do hiszpanii jade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Październik 3, 2007 Hejkakohejka Twoj chlopak powinnien wyslac swoje cv do della, moi dwaj wspolokatorzy tam pracuja i absolutnie nie narzekaja.Prawdopodobnie brak doswiadczenia nie bedzie mial znaczenia,poniewaz oni i tak kazdego nowo zatrudnionego pracownika wysylaja najpierw na 2 albo 3 miesieczny kurs.Tylko siedziba dell znajduje sie spory kawalek od Was- w Cherrywood. Sprobowac zawsze mozna w najgorszym przypadku powiedza nie. Nie lubisz swojego call center?:) Ja juz sie do swojej pracy przyzwyczailam. Moja babcia i moja siostra przylatuja w odwiedziny w piatek :) Tak sie ciesze,przez ponad tydzien bede miala pyszne domowe polskie obiadki typu pierogi,kopytka gulasz :) Az nie wierze w swoje szczescie ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afrooo 0 Napisano Październik 3, 2007 dziewczyny przypominam o wyborach:D http://www.dublin.polemb.net/index.php?document=192 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siobhan... 0 Napisano Październik 3, 2007 zazdroszcze odwiedzinek:) ja lece do Polski za dwa tygodnie- ale tylko na 4dni niestety:( dluzszy wypad planuje na swieta:) a ja z kolei slyszalam ze w Dell kiepsko traktuja pracownikow...ale coz, pewnie co osba to i opinia:D markotnie dzis na zewnatrz..ehh...dzis szlam do pracy a tu..taki polmrok- idzie zima...bezsniezna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siobhan... 0 Napisano Październik 4, 2007 ja lece tez 17:) kupilam dzis bilet dublin-warsaw za..uwaga uwaga 15 euro!!! ( w jedna strone rzecz jasna:D...jej tyle to ja tu wydam na maslo, mleko,chleb i jajka:) urywam sie z pracy o 14tej tego dnia i robie niespodzianke!:D hihi bo wszystkim powiedzialam ze lece Centralwingsem 18.10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Październik 4, 2007 Czesc dziewczyny Piekny poranek dzis mamy,od razu wprowadza czlowieka w dobry nastroj. Ja tez lece do Polski.27 pazdziernika na osiem dni,tym bardziej sie ciesze,ze nie bylam w domu od swiat Bozego Narodzenia. Wczoraj rozmawialam z siostra i zlozylam liste zyczen ,,jedzeniowych,, :) Prawdopodobnie bylybysmy w stanie wykarmic tym caly bataliom wojska :) A teraz z innej beczki.Dziewczyny,macie zamiar glosowac w tych wyborach parlamentarnych? Nie bede pytac na kogo,bo to by bylo nieeleganckie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cotam ktotam 0 Napisano Październik 4, 2007 hej, bede w ten weekend w Dublinie, ktos sie pisze na spotkanko? jeszcze nie wiem czy w sob, czy w niedz (predzej w sob), ale to mozemy sie domowic, jesliby ktos reflektowal ;) moja ostatnia wizyta w Dublinie, przed wyjazdem Ewcia..gdzie sie podziewasz? Angora tez cos zamilkla - dziewczyny dajcie znac, ze zyjecie :P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
również z Dublina 0 Napisano Październik 4, 2007 Hej żyję, żyję tylko ostatnio nie mam zbytnio czasu aby tu zaglądać wracam do domu ok. 8 i pilnie śledzę stronkę Daft-a nie spodziewałam się, że aż tak ciężko będzie coś znaleźść niestety w sob. i niedz. pracuję, ale spoko mogę do was dołączyć po 18 :-)), oczywiście jak dacie cynka gdzie jesteście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cotam ktotam 0 Napisano Październik 5, 2007 hej, hej kamien z serca, Ewcia, bo juz myslalam, ze...;):P 18sta, to troche pozno, jak dla mnie, no chyba, ze umowilybysmy sie, gdzies w centrum, sklad mialabym blisko do dworca; ok to sie jeszcze zgadamy; kto chcialby do nas dolaczyc, no dziewczynki, smialo - nie wstydzcie sie :P a ja wlasnie sobie siedze na porannej nadgodzinie [nie wiem, po jakiego (!) tu przyszlam, bo nie mam nic do roboty :O], a zimno jest jak cholera - polityka firmy - nie wlaczac ogrzewania dopoki temp na dworze nie spodnie ponizej pewnego progu [nie wiem, jaki to prog, ale baaardzo niski], wiec sie dogrzewam przenosnym kaloryferkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cotam ktotam 0 Napisano Październik 5, 2007 wlasnie wlaczyli ogrzewanie hahahahahahahaha [szatanski smiech] musialam sie tym z kim podzielic ;) [przepraszam, to za wczesna pora, jak dla mnie] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Październik 5, 2007 U mnie w pracy na szczescie ogrzewanie jest wlaczone od poczatku wrzesnia :) Ale tez zostalismy poproszeni o nieuzywanie przenosnych grzejnikow i farelkow :) Moja dzielna babcia przyjezdza juz dzisiaj,nie moge sie doczekac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cotam ktotam 0 Napisano Październik 8, 2007 hej, dziewczyny, nie spijcie - temat na drugiej stronie! kurcze, za dwa dni wyjezdzam, ale juz od dzisiaj zaczely sie oficjalne (szefowa szefowej) i mniej oficjalne pozegnania z ludzmi z pracy i nie tylko, jak smutno mam nadzieje, ze bede mogla tu od czasu do czasu z Wami popisac, mimo, ze mnie juz tu nie bedzie, cooo? ;) wczoraj mialysmy kolejne spotkanko z angora i rowniez z Dublina, szkoda ze nikt wiecej nie dal rady [dziewczynki pamietajcie o naszych ustaleniach ;) i powodzenia w szukaniu mieszkania!); kolejny ,,lokal,, zaliczony - cafe na rogu, kolo szpili - kawa - zadna rewelacja (nie bierzcie z likierem - angora cos moze powiedziec na ten temat:P:D), ale jest mozliwosc podpiecia sie do netu; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angora 0 Napisano Październik 11, 2007 hehe - no o likierze wlasnie ani slowka powiedziec nie moge, bo szukalam go w mojej filizance z godzine, jesli nie dluzej. Bezskutecznie. Dobrze, ze nie pobieraja za to dodatkowych 65 centow, jak w wiekszosci kawiarenek. Ale i tak mi sie tam podobalo :) o ustaleniach pamietamy (juz zaczynamy sie rozgladac za jakims wygodnym materacem w Tesco :P ) pisz pisz, cotam ktotam! czesto i gesto! :D milego powrotu do Kraju i powodzenia na studiach! i wracaj tu do nas szybciutko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam i szukam Napisano Październik 17, 2007 a ja tak z innej beczki, nie wiem kogo moge zapytac a. ze Wy bywacie na miescie w Dublinie to moze sie orientujecie.. pomozcie mi jesli tak.. otoz widzialam na kims bardzo fajny plaszcz i musze go sobie kupic, wogule musze kupic plaszcz a ten byl idealny - wlsnie takiego szukalam.. no wiec jest szaro zielony, taki oliwkowy, wiecie jak militarny zielony kolor, na dlugosc tak do polowy ud, moze dluzszy, do kolan, ale co najwazniejsze - ma takei fajne wykonczenie z koronki w tym samym kolorze w jakim jest caly plaszcz / kurtka, ciezko mi cos wiecej dodac.. nie jest ani z tych eleganckich ani tez sportowy, ma wlasnie taki fajny styl.. :/ wiem, nie duzo powiedzialam, ale moze ktos akurat tez na niego zwrocil uwage ( kilka osob ma taki, chlopak widzial inna babke w takim na miescie ) i wie gdzie mogla bym go kupic.. pomozcie ........................ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Październik 17, 2007 Chcialabym pomoc,ale nigdzie nie widzialam takiego plaszcza. Ide na zakupy w sobote,a przynajmniej mam taka nadzieje,wiec jesli zobacze plaszcz pasujacy do opisu,ktory podalas dam Ci znac :) Dostalam dzis wlasne biuro w pracy :) Jest wilkosci boksu 2 na 2,ale wszyscy i tak mi zazdroszcza ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
upsi 0 Napisano Październik 17, 2007 ale ten czas leci :) wyszlabym sobie w sobote potanczyc, gdzies w centrum. jesli ktoras ma ochote to dawac znac ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam i szukam Napisano Październik 17, 2007 dzieki !!!!!!!!!! bede bardzo bardzo wdzieczna :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach