Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddddddddd

Czy licencjat to juz wyksztalcenie wyzsze?

Polecane posty

Hej moze sie orientujecie, czy majac licencjata mam wyksztalcenie wyzsze?? Czy dopiero po migisterskich osiagam wyzsze. Bo rozne opinie slyszalam,a przeciez tak albo tak

Gość może tak.
wyzsze lecencjackie........... po magistrze jest wyższe magisterskie ;P o.

acha ale ogolnie chodzi o to ze pytaja o wyksztalcenie, a mam tylko licencjata to mowie ze to wyzsze?

Gość może tak.
Jak cię pytają to mówisz wyższe licencjackie i tyle. Przecież nie powiesz średnie.

Gość może tak.
tak jak na plitehnice śa stopnie inżynier czyli tak jak licencjat i magister i mówią że są inżynierami......... gdy są zapytani o wykształcenie.

no tak myslalam dzieki. tylko ktos mi powiedzial ze tylko po magisterskich jest wyzsze. a jak zrobilam licencjat to ze to niepelne wyzsze i ze dalej mam srednie wiec wiesz, ogolnie zaraz watpliwosci ale dokladnie wiem o co Ci chodzi bo tak samo myslalam :)

Gość licencjat to jest
wyższe zawodowe , tak samo jak inżynier na studiach technicznych,

niepelne wyzsze to zupelnie cos innego..takie wyksztalcenie masz, kiedy zaliczysz studia, ale nie obronisz pracy lic./mgr

Gość dokładnie-wyzsze zawodowe

Gość zoxeer
" Czy licencjat to juz wyksztalcenie wyzsze?" Jest to takie wyższe wykształcenie, po którym w czasie rozmowy kwalifikacyjnej możesz usłyszeć: "Pani już dziękujemy, zgłosił się kandydat z magistrem". Po licencjacie trzeba iść na magisterkę, a nie do pracy!

Gość do tępej strzały wyżej
potrafisz czytać ze zrozumieniem?:O pytanie brzmiało: Czy licencjat to juz wyksztalcenie wyzsze? a nie co usłyszysz na rozmowie o pracę poza tym przyszło Ci do głowy, że można jednocześnie STUDIOWAĆ i PRACOWAĆ?:O

Gość gość
najgorsze jest to, że żeby iść na studia podyplomowe kiedyś był wymagany mgr, a teraz wystarczy licencjat, więc duża grupa ludzi mgr już nie robi