Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sudoku

KOPENHASKA- 2.07- nie ma to tamto, walczę do końca!!

Polecane posty

ogólnie brzmi ona bardzo zachęcająco ;:) chałwa jest przecież słodziutka:) chyba też się na nią zdecyduje:) ale nie od razu po kopenhaskiej ;)

ja mysle ze jak skonczymy kopenhaska 14, to 15 w niedziele mozna jesc do 800kcal...i potem lekko wejsc w chalwowa

no chyba tak :) zresztą ja nie wiem czy dzisiaj wytrzymam no tak mnie ssie, że chyba nie wytrzymam :) ojeju jeju ale muszę !!!!!!!!!

wypij kolejny litr wody ! dasz rade ! a nie zapchalas sie obiadkiem?? bo mnie wyjatkowo nasycil

obiadek był kozacki :D podsmażyłam sobie szyneczke (oczywiście bez tłuszczu) pyszota......... :D ide zaraz poskakać na skakance ;)

Chocolate17 napatrzyłam sie na tą chałwę turecką na allegro i normalnie mniam mniam :) pije wodę piję.... obiadku nie zjadłam bo na jajka patrzeć nie mogę a sałata ble...... :) mówiłam już że ja wybredna jestem :)

oj tam mowilam xD trzeba polaczyc se takie blee skladniki to jest sii :D:D:D Ja teraz leje sama z siebie xD jak mialam odruch wymiotny przy dzisiejszym szpinaczku :D Ojjeeejj maly glodek mi doskwiera powoli ;)

Gość Niedługo kopenhaska
Prawdopodobnie niedługo zacznę kopenhaska, W związku z tym mam pytanie. Czy moge sobie ten szpinak odpuśic? po prostu omijać go? czy to moze negatywnie wplynac na odchudzanie? I jeszcze jedno. Ta kawa nie musi byc z cukrem, no nie?

Kawa musi byc z tego co wiem, bo podkreca nas by miec energie... A szpinak?? Niewiem ,ale samo zdrowie, choc bez soli jest blee ;)

ja tez juz mam niezle ssanie, ale jakos sie trzymam\\ nie stosuje kopenhaskiej bo niedlugo czeka mnie wyjazd i wiem ze tam nie bede stosowala sie do diety jutro tez zajrze 👄

dzisiaj już mogę stanowczo powiedzieć że dałam rady!!!!!!!! takie zapachy jak mnie za nos ciągnęły............. ojej!!!!!!! a te piękne smakołyki na talerzach w kuchni!! ale wytrzymałam! bardzo kusi mnie dieta chałwowa! powodzenia dziewczyny jutro smaczny dzień:)!!!!!!!!!!!!!!

witajcie Dzielne ja dzis 3 dzien i od wczoraj 1 kg mniej;)))) pewnie sie to zatrzyma bo za szybko jakos chudne ale na razie mi odpowiada;)) super sie czuje, a jak Wy??? aha - do niedlugokopenhaska: ja stosuje przerobiona kopenhaska, tam nie ma szpitanku; jak chcesz to wkleje:)

olinko wklej swoją diete. Wiecie ja dzis bardzo słabo się czuję... ide robic kawe moze podniesie mi cukier we krwi i samopoczucie sie polepszy :(

prosze bardzo;) Sudoku, witaminki wez koniecznie ....poza tym cisnienie niskie wiec pogoda nie sprzyja.... oto dietka 1dzien 8 wtorek s:herbata lub czrna kawa o:2 jaja na twardo,2-3liscie salaty lub maly pomidor k:duzy kawal chudego miesa(gotowanego lub pieczonego bez tluszczu), zielona salata z cytryna 2 dzien 9 sroda s:herbata lub czarna kawa, suchar o:duzy kawal miesa(smazony stek wolowy)salata z cytryna k:gruby plaster szynki maly pojemnik jogurtu lub kefiru 3 dzien 10 poniedzialek s:czarna kawa suchar o:2plastry selera smazonego na oleju, nieduzy pomidor,male jablko k:2jaja na twardo,plaster szynki 2-3liscie salaty 4.dzien s: herbata lub czarna kawa i jesli musisz suchar o:1jajo na twardo,1filizanka tartej marchwi,grubszy plaster zoltego sera k: duza miseczka salatki owocowej, maly jogurt 5.dzien s:1filizanka tartej marchwi zkropionej cytryna o: duzy kawal gotowanej chudej ryby, nieduzy pomidor k: niespodzianka czyli nic:) 6.dzien s: czarna kawa, suchar o: duzy kawal gotowanej kury, zielona salata z cytryna k:2jaja na twardo,1filizanka tartej marchwi 7.dzien s: herbata lub czarna kawa o: kawal miesa pieczonego lub gotowanego, maly owoc k: to, na co masz ochote, mozesz poszalec :) kawal miesa - do 20 dag; szynka i ser do 10 dag

ja już rady nie daję :( znowu pyszny obiadek i takie zapachy:(((((((((((((((((((((((((((( dziewczyny a wy co robicie?

Gość izac29
Witam dzis 3 dzien, ale zmodyfikowana kopenhadzka o :-) o chalwe! dzis jestem na chalwowej!!!!!! chyba bede musiala Was opuscic bo wogole juz do Was nie pasuje ;-) buzka trzymajta sie ps ja sie trzymam juz 9 dzien MNIEJ ZREM!!!!!!! :-)

Gość izac29
Witam dzis 3 dzien, ale zmodyfikowana kopenhadzka o :-) o chalwe! dzis jestem na chalwowej!!!!!! chyba bede musiala Was opuscic bo wogole juz do Was nie pasuje ;-) buzka trzymajta sie ps ja sie trzymam juz 9 dzien MNIEJ ZREM!!!!!!! :-)

izac29 a czemu ty chcesz nas opuszczać?????? no wiesz tak świetnie ci idzie i już nie chcesz z nami gadać nie??:) żartuję! :) ja też mam ochotę na chałwę :) i to ogromną zresztą w tym momencie zjadłabym byle co :)

Aga mozna wspomagacze stosowac... sa takie tabletki z ananaza powdujace nasycenie ... trzeba je jesc przed posilkiem i faktycznie jestes pelna po 2 jajkach.... moze bedzie Ci latwiej, a sadze ze sa ok przy takich drastycznych dietach

hj ja sie jakos trzymam ale chyba przesadzilam z owocami , skurczył mi sie zolądek bo zjadłam plaster arbuza i troche malin i juz nie moge jogurtu w siebie wcisnąć, na wage nie wchodze zwaze sie dopiero na koniec hehe juz to widze jak wytrzymam, ale jestem pełna az mi ciężko a co u Was? jak sie trzymacie?

ja przez moment mniałam małe załamanie i sobie myślałam lecę do kuchni zrobić sobie świerzutkie bułeczki ale w pore spasowałam ;) no i jak narazie jest oki ;) ja jadłam już sałatę owocową :) nawet nawet