Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oj oj oj

bardzo młode mamy a nawet nastoletnie

Polecane posty

Gość dagarowska
ale czemu nie myslą o antykoncepcji np npr i w trakcie owulacji nie współrzyją? dlaczego inne uwazają a inne nie? bo ich stali partnerzy to dzieciuchy.Nie ma jak wstyd byc w ciązy z gówniarzem któremu polecialo.:D

Gość dagarowska
i one nadstawiają sie by ten pryszczaty chłopaczek wlał swoją sperme bo nie potrafi wyciągnąc na cza bądz naciągnąc prezerwatywy.tez mi dorossli.

Gość Gonia1987
dagarowska, skąt w Tobie tyle jadu???Ty nie odróżniasz dwóch typów dziewczyn : nieodpowiedzialnych młodych kurewek, które daja na prawo i lewo każdemu, kto ma na nie ochotę, a młodych dziewczyn, które się zakochały z wzajemnością i zaszły w ciążę, bo antykoncepcja zawiodła. To jest inna sprawa. Ja potępiam młode gówniary, które się puszczają, a potem nie potrafią nawet wskazać ojca dziecka i zadają na forach pytania typu "jak usunąć ciążę" , ale nie wszystkie młode przyszłe mamy są takie! Niektóre nastolatki mają barzdiej poukładane w głowie niż nie jedna 30latka!!!!

żałosne.... tez jest sie czym chwalic, ciaża z nastolatkiem... wielka miłosc taaaa, współczuję:(

Gość Gonia1987
Małgiii to cieszę się, że masz przy sobie tą drugą połówkę, bo to niesamowite wsparcie. Ja rodzę w październiku i już nie mogę się doczekać, choć podobnie jak Ty boję się porodu, choć jestem trochę starsza...ale na szczęście mąż obiecał, że będziemy rodzić razem. Ps A co zrobisz ze szkołą?

Gość kolejnaaaa
o ja nie mogę, to czy córce mam już do łóżeczka wkładać kolegę, bo jak widzę 16-18 lat i dziewczyny mają chlopaków już od lat, chyba jestem staroświecka. Wam do chyba już rozum calkowicie przeszedł do dupy. Seks w tym wieku jest zakazany, malolaty, czy to dotrze do waszych pustych mózgownic,

Gość rewita
zgadza sie niektore nastolatki maja poukładane w głowach i potrafia zapanowac nad zwierzecym popedem do prysczaka

Gość rewita
one nie wiedza ze powinny sie tego wstydzic ze bzykaja sie gdzie popadnie ich zdaniem to powod do dumy ze majac 16 17 czy 18lat nie sa juz dziewicami mama wam kazała?

Gość Gonia1987
Kwietniulka, czasem taka miłść jest dojrzalsza, piękniejsza i trwalsza niż inne. Nie ma reguł, naprawdę. czasem niestety jest tak, że dwoje odpowiedzialnych ludzi z pracą mieszkaniem i samochodem bierze ślub , maja dziecko a za rok czy dwa się rozwodzą i cierpi dziecko. Nie ma reguł co do miłości i wieku.

Gość dagarowska
ta juz sie zakochały ppo grób, pewnie do 30stki z dwa razy rozwody wezmą. Antkoncepcja zawiodła? no tak jak sie nie potrafi gówniarzowi załozyc prezerwatywy, czy brac tabletek.....jak sie nie stosuje npr bo przeciez to takie trudne. Juz widze ze one wogólesie zabezpieczały.Jakos inne nie wpadaja i im nie zawodzą antykoncepcje.Trzeba umiejętnie sie obchodzic z antykoncepcją.

Przykro mi ale moj chlopak nie jest nastolatkiem :) jest starszy ode mnie 5 lat ;] i mozecie tu pisac co chcecie wiecej tutaj nie napisze mialam nadzieje ze sa tutaj teez osoby z takimi problemami jak ja z ktorymi bym mogla porozmawiac ale widze sie myliłam heehehhehehehe

mam nadzieje ze moja córka nie bedzie taka.. zrobie wsyzskto by wychować w rpzyszłosci córke na porządną dziewczynę i wpoić jej zasady....

Gość Gonia1987
dziewczyny, naprawdę nie rozmawiamy tu o młodych puszczalskich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tylko o młodych mamach, które mają swoje troski i szukaja wsparcia miedzy innymi tu na forum. nie bądźcie dla nich takie złośliwe.

Gonia1987 szkole bede konczyc a potem jakies studium chce zrobic i isc nastepnie do pracy

zazdrościcie być może udanego domu z kochającym mężem i dziećmi.Ja się cieszę ,że mogłam stworzyć komuś ciepły dom, mądrość objawia się tym właśnie ,że umiem dzieci wychować ,zapewnić im ,to czego potrzebują,i wiem,co liczy się w życiu.

Gość takajednaanulka
ja zaszlam w ciąze w wieku 16 lat rodizvce sie dowiedzieli nie byli nawet bardzo źli. Ojciec troche marudził. Chłopak mój się załamał, byłam juz psychicznie przygotowana cieszylam sie ze mam pod sercem małego człowieczka niestety nie trwało to długo 12.04.2005 (*)

Gość dagarowska
nie masz pracy i jak wyzywisz dziecko? na garnuszek do swojej mamy?jako pasożyt? i dobrze ci bedzie z tym faktem ze jestes niezaradna, dziecko poczełas ale juz dac mu jesc nie masz za co i gdyby nie pomoc społeczna i mama to zdechałabys pod płotem- taka prawda brutalna.

Gość takajednaanulka
jego rodzice są podli. nie powiedział im nie wiem dlaczego był taki słaby odszedl odemnie... uciekł za granice a ja ze stresu... moglobyc tak pieknie gówniarz.! gdybym go teraz zobaczyla chyab bym go zbaiła poważnie

Gość Gonia1987
Małgii to dobrze, że nie chcesz zrezygnować ze szkoły. Ja już studjuje, ale też nie zamierzam zrezygnować, w końcu chodzi o przyszłość mojego Aniołka:) Wiem, że będzie ciężko pogodzić szkołę, dom, dzidziusia, ale jakoś damy radę:) A tak ogólnie to jak przebiega Twoja ciąża i jak sie czujesz?? Do takajednaanulka Poroniłaś? Bardzo mi przykro, bo mimo tak młodego wieku, to musiałaś to strasznie przeżyć....nie znam Twojego bólu i mam nadzieję, że nie poznam, ale wiem, że to musiała być straszna strata..

przykro mi- to nie wiek na seks i ciążę, a chłopak? coz... w tym wieku przeraził sie ze ty w wieku 16 lat jestes juz ciężarna. masz nauke - wyciągnij winioski wtedy to cierpienie bedzie miało sens męzczyzna musi dojrzec do ojcostwa.

Gość Gonia1987
dagarowska, do kogo ta ostatnia wypowiedź? jeżeli do mnie - to nie chodzę po zapomogę. Studjuję ma w weekendy pracuje a mój mąż też ma pracę, więc na niczyj garnuszek nie musimy liczyć. A to, że rodzice nam pomagają, to tylko dobrze o nich świadczy - każdy rodzic kochający swoje dziecko tak by postapił niezależnie od wieku swojego dziecka.

Gość takajednaanulka
ostatnio kupowałam ciuszki dla maluszka mojej przyjaciołki po wyjsicu z tego sklepu mialam szklanki w oczach... jest mi tak ciezko... :( stracilam dwie najblizsze memu sercu osoby.

Gość dagarowska
Bóg dał dziecko i bóg da na dziecko.co ty ze wsi jestes ? juz bóg ci da..państwo ci da z naszych podatków w postaci zapomogi, ewentualnie alimenty, matka ci da na jedzenie, Bóg da:D dobre sobie.laska pracy nie ma i jakos to bedzie.niebedzie to jakos.....będzie bieda jak sama nie zarobisz na żarcie dla dziecko. żałosna gówniara

Gość elzbieta mama 3 nastolatek
.Ja się cieszę ,że mogłam stworzyć komuś ciepły dom, wiesz kto tak pisze? ktos komu w rodzinnym domu brakowało tego ciepła i ta chec posiadania ciepła domowego podswiadomie popycha do macierzynstwa Ja zrobie wszystko co w mojej mocy aby moja córka nie musiał szukac miłosci i ciepła u obcego chłopaka to nie swiadczy zle o was bo wy jestescie zbyt młode aby móc trzezwo ocenic sytuacje ale bardzo wiele owi o waszych rodzicach dziewczyna z dobrego domu nie zachodzi w ciaze w wieku lat nastu

Gość dagarowska
gonia to nie było do ciebie, do tej nieodpowiezialnej co u mamy koczuje

Gość takajednaanulka
on mial 20 lat. pewnie powiedzial sobie ze wyrucha i zostawi no i tak zrobil a ja naiwna gówniara mam za sowje trudne jestem książkowym przykładem. możecie się śmiać

Gość takajednaanulka
zmarnowałam sobie szkołe z rozpaczy,

Gość dagarowska
owszem rodzice dziadkowie moga pomagac córce która wciży jest czy urodziła ale to róznica pomagac dorywczo a utrzymywac , miec na garnuszku bo bez nich córka by umarła pod płotem