Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

mnie tez jeden lekarz wpieral ze symuluje a potem sie okazalo ze lekotka ;/ zreszta juz nie raz to pisalam hhe dobra laski ja was opuszczam papap

aha megusia mam w domu to liko...cos tam:P to o cyzm mi mowilas ze w sprayu na zeba:) jednak ten przezroczysty zel to jest to:P mama mi to keidys pzryniosla na kolano:P ale na kolano nie dzialalo;/ chyba za slabe;/

Sandra papa milych snow :) to ja mam lepsza historie jak sobie kilka lat temu glowe rozwalilam i to bylo zaraz przed siwetami wiec w 3 dzien swiat zdjecie szwow mialam i to bylo u babci pojechalam do szpitala na zdjecie to pierwszego dnia mi nie chcieli zdjac a nastepnego mi zdejmowal pijany lekarz...:P Wiem ze nie na temat... ale w koncu topic o tym zeby gadac nei na temat :D

wiem:P bylam nad zalewem pograc w siate:) i walsnie wrocilam;P caly dzine tam bylam:) uwielbiam fajan pogode:)

No mi sie pogoda podoba bo nie jest tak zimno ale tez nie jest goraco, swieci slonce i troche wiatr wieje ale moze troche za bardzo :D

Hehe niom...:) ja tez bym gdzies pojechala ale zabardzo wieje .. :D :P

a ja juz sie do nich tak przyzwyczaialam ze nie wiem jak ja zaczne normalnie funkcjonowac w pazdzierniku:P no ale ja juz od maja siedze i sie obijam:P ciekawe gdzie sie podziewa malineczqa:P

Hehehe :D:D Bo ja jestem i rozmawiam na tipicach a was niema :P:P No i teraz jem ciasto co upiekłam sobie na maślance :D:D Ale może was zaraz dorwe ::P

ooo, no to dobrze :P właśnie oglądałam filmik o aborcji... kurwa zabiłabym taką matke -.-

no tez widzialam jakis filmik w necie z aborcja OKROPNE! nie wiem jak czlowiek moze sie na cos takiego zgodzic a co dopieor matka!!