Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

czesc :) Hinter Ty jestes jasnowidzem?? bez zmian :) Jestem padnieta tym laserem :P

no juz widze jak sumiennie ćwicze :P ale umówiłam się z nią na przyszły tydzień to mi pokaże jakie ćwiczenia moge robić. mam nadzieje że będą się nadawać do ćwiczenia w domu, chociaż mówiła coś o ćwiczeniach w odciażeniu, a takich sprzetów to ja w domu nie posiadam heheh

ale chyba nie masz zamiaru nabyć kabiny UGUL hehehe bo ja nie, nawet nie miałabym gdzie jej upochnąć hahaha

nie no chodzilo mi o te sprzety mniej drogie i mnjeisze:P a wlasnie apropos to u mnie na rehabilitacji jets takie cos dziwnego stoi sie na czyms i to cos sie obraca na rozne stronya ty musisz utzrymac rownowage i to ejst tak jakos dziwnie zapinane na brzuchu nie wiem jak to sie nazywa ale jest duze i pewnie drogie;P chcialam na tym cwiczyc ale podobno dopiero za jakis czas bede mogla nei wiesz co to??:>

nie mam pojęcia. ja ćwiczyłam tylko na takim jakby niestabilnym dysku który się ruszał na wszystkie strony i trzeba było utrzymać na nim równowage.

ja tez nie wiem ale fajnei to wyglada moze mi powola wtym tygodniu an tym poszalec:P bo te ciwczenia z pilka i tasmami robie pzreciez codziennie sama:P

Kacha, nie jestem jasnowidzem. Po prostu od dawna codziennie mówisz, że bez zmian.:D Megusia, chyba bardzo dobrze, że bierzesz się za kręgosłup:)

Hehe...:) gdybym ja wiedziala ze bede miala chore kolana to tez bym sie zabrala ze leczenie poki nie bolaly :P

no wiesz ja nie robie tego profilaktycznie bo niestety zmiany już są i mój kręgosłup wygina się w przeciwną strone ;)

Megusia, ale lepsze to, niż nic z tym nie robić. Dobrze, że nie boli:)

o kurcze... nie wiedzialam ze to tyle razy wejdzie bo mi sie naciela kafeteria... :P

Mi tez się zacinała jakieś 3 godziny temu. Chyba jakiś nawał był.

bez zmian, chociaż dziś troche bardziej dokucza mi kolano. Zrobiłam dziś postęp i załatwiłam sobie lekcje z chemii, zaczynam od przyszłego tygodnia :) a jak tam Wasze kolanka?

Norma, ale chyba zrezygnuję z ćwiczenia czworogłowego, bo mi to szkodzi bólowo.

megusia masz moze gdzies wksiazkach dokladny opis tzn budowe i funkcje gruczołow egzoepitalnych i monoptychijnych?? bardzo mi poztrebne a nigdzie tego nie mam;/ maskara;/ u mniez kolanem ok chyba mialam zle taping na dwuglowym bo mnei boli ale juz odkleilam i czekam az przejdzie:P