hugolina 0 Napisano Lipiec 31, 2007 dobijam i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 31, 2007 i ja tez poscik na dobranoc kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 1, 2007 bry :) komu kawa???!!!! |_|> |_|> |_|> |_|> |_|> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 1, 2007 Ja sie chetnie napije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 1, 2007 czestuj sie Lena :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 1, 2007 Dzieki:D Eternity:D hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 1, 2007 No to troche se ponabijamy:P ;) A co!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 1, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 1, 2007 Pewnie zaraz nowa stronka sie zacznie ;) :P,ihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 1, 2007 No to ja tez kaffee stawiam:D |_|> |_|> |_|> |_|> |_|> Bierzta i pijta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 1, 2007 stawiam druga (dla mnie przynajmniej druga) |_|> |_|> |_|> |_|> |_|> |_|> |_|> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 1, 2007 a nowa stronka rzeczywiscie tuz tuz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 1, 2007 i bedzie moja :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 1, 2007 lubie 13stki :) to moja szczesliwa liczba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 1, 2007 To ja też się przyłączę do nabijania!! :D Eternity zioło dla ziółka!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 1, 2007 dzieki za ziolko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 1, 2007 nabijam jeszcze :D blizej do 1000 i do 7000 pod nickiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 1, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 1, 2007 Eternity :D Pal!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 1, 2007 nabijam:Dpogoda sie u mnie poprawila:Dbylam dzis nad morzem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 1, 2007 Lena dzieki :D Hugolina :D ale ci zazdroszcze tego morza u nas jak jest czas zeby pojechac to pogody ni ma a jak jest pogoda to nie ma czasu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 1, 2007 aaaaa i mam nastepne winko do polecenia :D wlasnie kosztuje :) kupione w Aldi Badgers Creek Australian Red Wine L3,29 (nie wiem kaj jest znak funta) polwytrawne, nie za cierpkie jakos mi slodkie wina nie podchodza ostatnio az dziw mnie bierze bo zawsze tylko slodkie lubialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 2, 2007 dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Sierpień 2, 2007 ktos zabral dzis slonko i wyslal mi deszcz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Sierpień 2, 2007 Witam pochmurno, ale było pięknie, nie ma co narzekać ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Sierpień 2, 2007 ohyda :P dzisiaj znowu leje :P tak mi sie nie chce z domu ruszac ze szok, ale nie ma wyjscia - ide. buziaczki dla wytrwalych nabijaczek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Sierpień 2, 2007 :D A u mnie słonko!!!!!!!!!! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Sierpień 2, 2007 U mnie slonko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 2, 2007 bry :) w UK pochmurno :o mokro bylo i pewnie jeszcze bedzie :o za dlugo dane nam sie bylo cieszyc sloncem??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Sierpień 2, 2007 ale ja juz chyba wiem czyja to wina mojego meza!!! wykrakal wczoraj !!! podczas ostatnich deszczow nalapalismy deszczowki do podlewania kwiatkow i wczoraj wlasnie sie skonczyla a moj maz stwierdzil ze moglismy nalapac wiecej skoro teraz ma byc pogodnie (wedlug prognoz pogody do konca tygodnia mialo byc sucho) juz ja sie z nim rozprawie jak wroci z pracy!!!:P kara musi byc !! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach