hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 ja na silownie od pol roku sie zapisuje heheh i dojsc nie moge:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 Eternity przynajmniej glosik cwiczysz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 na silownie i basenm mialam sie zapisac ze znajoma ale je sie odwidzialo a samej to ja nie chce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 no ja tez potrzebuje wsparcia w kolezance-zawsze to motywacja by isc-jak po Ciebie przyjdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 Dea u mnie ostatnio wpadlo kilka ulotek od firm sprzatajacych ale poszlo na recykling jako junk mail :P poszukaj po ksiazkach telefonicznych , czasami na ulicy widac tez auta z takich firm to mozna podpytac zawsze to rzeczywscie pewniej niz prywatna osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 motywacja no i zawsze z kims znajomym samej tak gupio :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 nio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 a jak mowa o cwiczeniu to ja ide pocwiczyc przy garach ;) pozniej pocwicze jedzenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 hihi to cwicz:)ja chyba tyz musze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 7, 2008 dobrego cwiczenia! :) ja z trenerem bede to kolezanka mi nie potrzebna :p ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 nie wpuszczalo mnie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 stwierdzilam ze na zakupy wybiore sie w inny dzien:Pbo dzis to glowe urywa ten wiatr:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 wiec bezpieczniej jest w domku zostac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 Hugolina nabijam w biegu bo gotuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 7, 2008 tutaj widzę wpisy.....a wy mnie widzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 7, 2008 no lepiej zebys glowe na karku miala Hugolina ;) no i lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 no jak na zakupy musisz pieszo to pewnie ze lepiej w domu zostac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 7, 2008 no i już nie widzę wpisu z 16.06 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 Hugolina ale fajny mrozik !!! przypomnialas mi ze mialam wyslac swoje zimowe foty a akurat siedze dzis na kompie dziewczyn to tu chyba mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 7, 2008 no to wysylaj eternity!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 hihi wole miec glowe na karku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 na zakupy mialam jechac autem-ale tam jest takie male miasteczko-centrum handlowe -wiec pewnie by mnie wywialo na calego hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 7, 2008 Mam takie wrażenie,że wy nie widzicie mnia,a ja nie widzę was :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 hihi fajny mrozik-na zdjeciu tylko hihi bo w realu to my sie nie lubimy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 Dea to zaproszenie na poczcie to ja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 sie wysyla :) i to nie jedna fota :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 ide lukac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 no chyba doszlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2008 mam:D hihi nawet sarenki kolo domku masz:D widze ze tam mrozi jak u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2008 Hugolina to jeszcze w Polsce bylo masakra :o plug mi nie dojezdzal bo to juz praktycznie w lesie mieszkalam (\"droga nie objeta zadna kolejnoscia odsniezania\" jak sie to nazywa) trzeba bylo zaiwaniac z lopata nie jeden raz zeby sobie kilkadziesiat ladnych metrow odkopac :o ale za to na figure sie nie skarzylam ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach