Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Izunia jaką masz papugę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ja mogę posprzątać, uwielbiam piórkowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 właśnie poluje na kanarka albo papugę, bo brakuje mi do zwierzyńca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 jeszcze tylko cyferkę nabiję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 falistą,znajdę dostała imię po dziewczynie,której dzieci znalazły tą papużkę....ponieważ Agata za chiny ludowe jej nie chciała,papuga trafiła do mnie i nazywa się Agatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 ja już wolę w psich włosach gmerać niż klatkę szorować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 moja imienniczka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 też miałam falistą... jadłysmy z jednego talerza ;) Skubana bardzo oswojona była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 przyjeżdżaj - chętnie ci ją oddam ona chyba do tego będzie wiecznie żyła!!! u mnie jest chyba z 7 lat już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 wezmę ją :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 ja coś chyba nie mam serca do papug....to już druga znajda,ale żadna nie wytrenowana Agatka umie siadać na ręce lub głowie ( to zdecydowanie bardziej lubi) ale to już umiała gdy do mnie trafiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 tylko gdzie mam przyjechać? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 uwielbiam kanarki i papugi, ale jeszcze bardziej świnki morskie, no na ich punckie mam bzika :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 co ja będę chrzanić, mam obecnie 5 dorosłych świnek i dwa maluchy :) to chyba wszystko tłumaczy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 stolica Wielkopolski :) nigdy nie miałam świnki morskiej,ale chomiki to i owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 5 kotów... mimo zoo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 ja freciszona mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 O kochana to siedzimy w jednym kraju, to i tak dobrze, ja mazowsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 freciszki są bomba, ale nie dałabym już z nimi rady, bo to jeszcze rybki, i żółw lądowy ... za żwawe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2008 Izunia za piórkowymi i drącymi się nie przepadam a wiem jak potrafią naśmiecić bo moja siostra miała dwie taki prezent niespodziewajka od znajomych - jak jechali na urlop podrzuciła do teściów żeby się zaopiekowali i już tam zostały :P świnki morskie uwielbiam - jedną miałam aż 8 lat i się popłakałam jak skończyła swój żywotek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 Eternity dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2008 Emmi piękny masz zwierzyniec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 Agatka to na noc ręcznik na klatkę ma zakładany!! kiedyś zapomnieliśmy i o 4 rano pobudkę nam zrobiła swym cudnym śpiewem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 podobno tylko dobrzy ludzie kochają zwierzęta ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 obowiązkowo ręcznik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 jaką ładną stronkę rozpoczęłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Izunia kurcze, daleko mamy do siebie... szkoda, słowo daję wziełabym i to jeszcze z pocałowianiem ręki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 i za numerek stronki taki medal :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 Emmi dzięki ja bym ci ją chętnie dała,ale podejrzewam,że jedna osoba by mi protestowała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 ale zawsze mogę ci kupić i podrzucić jak będę w twojej okolicy ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach