pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 euforka a to gnoje no ... ale zawsze tak robia kawalerom i pannom :O dla spajka zeby wyzdrowial ... ja na swego nauczyciela nie nazekam ... kuwa jaki on madry .. chyba z 6 jezykow biegle zna ... wszystko o wszystkim wie nawet ksztalty panstw poprawnie rysuje ... itp... no wszystko heheh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Martoszka, ja tego filmu nie kojarze..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Pestka niestety masz racje :( i jeszcze zeby bylo tego malo musze dojechac ze 100km :o ech szkoda gadac hih to szkolony ten twoj nauczyciel :D Martoszka ja tez tego filmu nie widzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 17, 2008 12102 stawiam |_||_|....|_||_| |_||_|....|_||_| |_||_|....|_||_| |_||_|....|_||_| |_||_|....|_||_| |_||_|....|_||_| |_||_|....|_||_| |_||_|....|_||_| |_||_|....|_||_| |_||_|....|_||_| |_||_|....|_||_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 euforka zachoruj ;-) to szkolenie Cie ominie, a to po swietac czy przed masz sie szkolic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 :) ludzie jak mnie gardlo znow bolijeden dzien jest lepiej a potem wraca z podojnym bolem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 jak stawiasz to masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Euforka za limit:) ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ pokombinuj-moze np zlapac Cie grypa zoladkowa-trudno udowodnic hihi i wymigasz sie z wyjazdu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 oo Ciastek podobna rade dal hihi i jeszcze mnie od rana fatum zlapalo:P hihi zamilklam dzis na calego-zostalo mi pisanie na kompie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 u mnie padaa bleeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 hugo musisz masaz gardla zrobic hehehe :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 no i u mnie pada tyz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 zostalo 2 dni heheh dla mego starego 1 ... a miche cieszy jak dziecko ehhe zobaczymy zobaczymy .... u mnie juz wsio gotowe no ino zarcia nie ma hhahhhaa stroik kupilam sobie na stol .. zywe galazki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 jakas gula mi wyskoczyla kolo brwi i boli ... kurestwo jakies noooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 do czego dwa dni mu zostaly?? ja tez wczoraj zrobilam stroik, a raczej zebralam gotowce do kupy i nawet nawet w komplecie wyglada ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 17, 2008 dzieki za ziolo heheh mowicie zachorowac dobry pomysl, tez mi taka mysl przeszla przez glowe w ogole to moze sie rozchoruje do swiat? :D szkolenie w czwartek - ten czwartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Hugo Pestka no wlasnie do czego 2 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 no euforka mowie Ci zrob tak, a co ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Ciastek zrob fotke stroika:) Pestka tyz-no ja musze w koncu swojego pstryknac Euforka no grypa zoladkowa moze Cie chwycic dzisiaj w nocy np;) i jutro nie pojedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 aa nie wylamie sie-u mnie tez pada :P Pestka pewnie ma na mysli ze zostaly jeszcze 2 dno do wolnego hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 no jo 2 dni do wolnego jehehehhehe.. czyli jeszcze 2 dni wstawnia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 leee u mnie kupny taki wiec zadna rewelacja hehhehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 moj juz sie sle, ale nie wiem kiedy sie wysle, znow moj komp dziala jak slimak nie no, ja tez wsio kupilam oddzielnie tylko zlozylam w kupe hehehe, takze moj to taki nie moj no :p,tyle ze wszystko sztuczne to Ci dobrze jak juz bedzie mial wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 chyba pojde do sklepu,ale sie nie chce bo padaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 ja mam galazki i zielsko prawdziwe:)musze podladowac baterie to cykne ide sprawdzic poczte czy mi sie juz przyszlo od Ciastka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Ciastek juz odp na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 to teraz ja postawie 15 902 hihi I_II_II_II_II_II_II_II_I_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_I_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_I_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_I_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_I_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_I_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_I_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_I_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_I_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_I_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_I_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_I_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 no jo i ja zaraz posle.. tylko sie nei dziwidz swieczka .. bo Gabi zdazyla juz polamac hahahhhahahah.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 jak choinke kupie to moze z tylu doloze pare zieleniny bo z tego kwiata to pret taki za swieca jest,przydaloby sie go zakryc:p mialam dzis isc szukac czegos na stol, w sensie obrusa, ale nie chce mi sie,poczekam na fundusze :p, ktorych i tak bedzie malo, bo dzis kredyt pobieraja bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 w sobote musze malej prezent kupic, Wy cos kupujecie, moja chce te ubieranki Barbie-design Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach