Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 wrocilam ze sklepu pestka ale ja o krzeslach pisalam a nie o stroiku buahahhaha hugo czym Ty swego kota karmisz ze on taki wielki hehehehe,a moze mu poobcinalas co nie co hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Ciastek no widac na zdjeciu czym buhahahaha a tak na powaznie to bylo dla kunia od czarnego pita hahahahaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 jakich kuwa krzeslach?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 jeszcze niedawno taki malutki byl hihi a teraz cielak duzy sie zrobil :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 to nie krzesla pakupala, myslalam ze jakies nowe masz, bo na focie ze stroikiem jakies czarne obite skora mnie sie ukazaly :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 hahahah toz ja mam takie krzesla wlasnie hahha juz dawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 aaaa, no to nie zwrocilam uwagi :p, no to co kupilas :D;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Pestka kurna dalej mam lenia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2008 ahahahahhhahha NIC :P .. nie powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 srutututu majtki z drutu :p eternity daj znak nam, where are Youuuuuuuuuuuuuuuuuu?;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 ogladala ktora "Miasteczko Salem" lub "Powrot do miasteczka salem" mam sciagniety, chiba obejrze dzis przy prasowaniu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 no ta, polazly juz gdzies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 17, 2008 hej hej ja juz w doma wczoraj zapomnialam napisac ze znowu mialam pecha z autem chcialam zatankowac i za groma nie chcial sie otworzyc korek od wlewu paliwa i jeden facet prubowal i ten co obsluguje wyszedl i srubokretem i nic malo nie polamal i pojechalam z niczym :O dzis niech moja meza kombinuje bo na koncowce dlugo nie pojezdze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 17, 2008 wszystkim:) będę płakać - nie mam się w co ubrać na święta :O ciuchy jakieś takie szmatławe w sklepach,a jak znajdę już coś co mi się podoba to albo rozmiar 34 albo 42 będę w jeansach na święta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 17, 2008 macie za limity i fatum do podziału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 17, 2008 wszystkie stroiki śliczne!!! dzięki za fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 17, 2008 a Pestce to się udało z tym - kto używa mojego nicka :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Izunia hehehe no nie, ale to jakas baba w ciazy byla buhahaha :p:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2008 zbieram sie powoli po gargamela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Ciastek no ale zgadza się....ponad rok temu Pestka w ciąży była :) i teraz sobie popisały do siebie :zaciążona Pestka z Pestką - mamą Dawidka hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Hugolina normalnie refleks z rezerwacją autokaru powalił mnie :P trzeba było w piątek rano zadzwonić i powiedzieć - ja MUSZĘ mieć bilety na dziś wieczór hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 hehe Izunia wazne ze jade:D wlasnie w piekarni spotkalam malej nauczyciela:Ptaki strasznie chory niby jest:P w ciagu pol roku moja majuz 3 nauczyciela po ciagle ktos choruje-wlasnie widzialam w piekarni jaki chory:P w pierwszej klasie tez 3 razy sie zmieniali-cos nie lubia chyba swojej pracy hihi Martoszka niech teraz malz jedzie tankowac samochod hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 pisze jak potluczona mialo byc BO nie PO hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 17, 2008 a ja zostałam zmuszona do gotowania rosoła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 Izunia ale bym rosolku zjadla az mi jezyk ucieka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 musze jeszcze dzis na miasto jechac bo w szkole robia sobie dzieci prezenty az za 2,50 euro:Pciekawe co ja kupie za taka kwote hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 17, 2008 hahahahaha...2,50 euro?? to chyba tylko słodycze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2008 tja ze slodyczy dziecko nie bedzie sie cieszyc-pewnie troche przekrocze limit hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 17, 2008 a da chłopca czy dziewczynki? bo dla dziewczynki chyba łatwiej - jakies ozdoby do włosów,biżuteria albo notesiki i ołówka z ulubionymi postaciami i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach