pestka-4 0 Napisano Styczeń 24, 2010 jaaaaa????????????????????? czem aaaa???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Ciastek to rób ten przegląd i......... bzyku-bzyku-fiku-miku ;) a tak jak już w temacie dzieci jesteśmy to 6 lutego na "kciny" jadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 24, 2010 nie no wiecie bez pospiechu nie :p jenyyyyyyyyyy w Suwalkach bylo -34 ostatniej nocy, toc to masakraaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 24, 2010 oooo kciny hehehe bedziesz krzesna? heheh jesooo ciastek.. jak tam niepozamarzali?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2010 no jak ma być jeszcze w tym roku to trza się do roboty brać!! zapowiadają,że ta noc ma byc jeszcze mroźniejsza i w Suwałkach tym razem może byc -40 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2010 tak naprawdę to chrestnym miał być mój....ale mu to wyperswadowałam :P jak pierwsze dziecko chrzcili to nas nawet nie poinformowali,nie mówiąc o zaproszeniu,teraz sobie wymyslili,że jak wezmą mojego to mała będzie prezenty drogie dostawać bo niby chrzestny taki dziany by był.....no więc musieli sobie poszukać innego :P a ponieważ oni z tych co "wyżej sra niż dupę ma" to chrzciny w kanjpie,żeby nie było że ich nie stsć.....więc jadę....choc tak naprawde to wcale nie mam ochoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 24, 2010 tak to jest z wyborem chrzestnych, duzo zalezy od osoby ktora chce sobie chrzestengo full wypas wybrac.....swiadczy o ludziach co zalezy im na prezentach....ja wam powiem moja mala ma chrzestna (R ciotka i R kolega) zanim bylismy w PL i zanim on (chrzestny )nie ozenil sie bylo miodzio teraz nawet glupiej kartki na komunie nie wyslalam choc zaproszenie dostal,i nawet @ slal,ze zadzwoni itp, na obietnicach sie skonczylo,teraz na 18-tke czy na jakas inna impre malej lub doroslej juz cory nawet mu zaproszenia nie wysle,co bede sie narzucac................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Izunia, w tym roku to mam w planach zajscie a nie juz wyklucie ,boj sie boga kobito :p,spokojnie hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 24, 2010 no starsznie mrozno w Pl,zapoiwadaja syberyjskie mrozy,takie temperatury to ja pamietam z jakies 14 lat temu,bylo -20st rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 24, 2010 ciastek mojej Gabi chrzestny tak samo ... ja tam nie lece na prezeny w dupie mam .. moja Gabi nie nauczona zeby do kazdego reke po cos wyciagac ... a jej chrzestny widzial ja ostatnio jak miala 3 latka .. tez im poslalam na komunie zaproszenie to nawet nie odpisal i nawet kartki nie wyslal , ze nie przyjada .. a to brat mego M .. wiec uwazam , ze chrzestni nie sa nawet odpowiedzialni za to ze sa chrzestnymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 boziuu -40 mowisz? ja calkiem blisko Suwalk mieszkam:( u mnie jest teraz -25 ma dosc ponad 30 jessuu jak ja odpale jutro auto...mam zawiesc corke i jej kolezanke na polkolonie :( odebrac oczywiscie tez,jak nie odpali auto to pojada podmiejskim autobusem...a jak autobus nie przyjedzie?szkoda zeby marzly i czekaly...bede patrzyla w okno w razie czego czy jezdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2010 na chestnego wybrali....kuzyna mojego G hihihihi syn sołtysa,bykami handluja więc też na prezenty powinno go stać ;) a co najważniejsze to ojciec tej małej co bedzie chrzczona jak był zaproszony na chrzest swej bratanicy to spytał tak - co mam kupić?tylko żeby to coś tyaniego było bo pieniędzy nie mam :D i kupił karuzele nad łózeczko za niecałe 50 zł......był na tyle głupi że nawet ceny nie odlepił hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 hahaha dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 24, 2010 ulala ciastek to 'gumiaczek' niech tam ino dobrze przebada :D ja to juz stracilam nadzieje:( specjalnie juz sie nie staramy bo chyba za duzo o tym myslalam,a niewiem juz sama niebawem 35 mi puknie.... i te moje nieszczesne nadcisnienie,musze brac na to leki codziennie-niby do konca zycia :( a co do chrzestnych szkoda sie wogole wypowiadac, odkąd wyjechalismy kilka razy nas proszono na chrzestnych a jak odmawialismy to wielka obraza :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 kurde inretnet mi zamarza bo mam radioey i na zewnartrz ta puszka z radiem :( zanika coraz i musze te radio restartowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 no bo wiesz pepunia wyjechalas za zranicem tos bogata aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Hejka ludzie sa dziwni jak moj syn byl chrzczony to chrzestny nawet nie zapytal co kupic mi rybka - nie o prezenty chodzilo jak chrzcil swojego syna (lat6) oznajmil bez skrupolow zeby kupic malemu psp moj maz prezent zakupil ale ja troche bylam rozzalona na komunie w takim razie quad? Na 18 auto? A w prezencie slubnym dom? Poczulam sie naprawde jak maszynka do prezentow i ja wiem ze dziecko nie jest winne ze ma takich rodzicow ale chyba przez nich ja nie pamietam o swietach tego dziecka a wiadomo ze faceci nie pamietaja o takich rzeczach dla zasady;) Ciastek to zainspirowani zimnem w Suwalkach grzejcie sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Pudełko masz rację,faceci nie pamiętają o urodzinach swych dzieci chrzestnych.....u nas to też ja pilnuję,aby chrześniaczka mojego dostała fajny prezent na święta,urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2010 trochę wstępu do tego bzyku-bzyku ;):D http://www.worktobejudged.com/strippause/peca.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 moim zdaniem kazdy powinien postawic sie w sytuacji chrzestnych a tak wogole to moim zdaniem nie wypada odrazu mowic co chce czy powinien dostac chrzesniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 24, 2010 pudelko co z twoim "U " hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 24, 2010 a moj zas w Charleroi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Moje U uroslo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 24, 2010 lulu idem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 24, 2010 i ja zaraz ide :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepunia* 0 Napisano Styczeń 25, 2010 lete do robotki :) milego dzieniaska zycze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ja dzis do okulisty....a godzine musze wybyc...trzymac kciukasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 25, 2010 czymamyyyyyyy!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach